Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Lillard brate imaju i oni porodice.
-

nije bas lillard time, ali eto

Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 10 feb 2019, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ludjak 

-
- Kontakt:
ako se uhvati za muda prokuhat ce 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Hocel ovaj bilmez vratiti nurka
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
sta uradi sebi...mogao 30 lagano
uvijek ista prica
uvijek ista prica
Ceka da Mavsi spuste ispod 10 razlikeBosniaBoston je napisao/la:Hocel ovaj bilmez vratiti nurka

Kako ispustise +15.
Sad ce Nurk uci
Sad ce Nurk uci
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Morao je napraviti glup faul. 5. licna
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ne daju indijanci loptu nikome..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Trejdati fulaša,neigraca odbrane i parazita CJa za pik druge runde cim sezona zavrsi
#Punoljetstvo
e idi u pm
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jbg
- AshburtonG
- Kontakt:
oduzmi mu 50% talenta i daj mu 10% vise mozga i imao bi bolje procente i odluke. Kakav tokmak danas.
- StevieFranchise
- Kontakt:
90% faulova su mu igrajući help defense za ova 2 backcourt propuha, propušta 400. put igranje u clutchu zbog toga u kombinaciji sa nekim njegovim glupim faulovima.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
zadnji faul je posljedica neigranja odbrane mister CJ-a....ko mu je kriv sto hoce da odbrani svaki napad,mogao se sacuvat
- AshburtonG
- Kontakt:
Nejasno mi je kako nema toliko mozga da procijeni, kad se vec igra egal, 3 glupa faula napravio cuvajuci i napadajuci tudje igrace, da ce mu se svirat svaki kontakt, pogotovo jer igra na gostujucem terenu.
Vec dosta puta je ove sezone kostao Blazerse zbog glupih licnih. Znaci 2p su 3 minute do kraja nista jbt, a on kao zadnji sivonja ide na lika koji je pobjegao CJu, kao da je 3sec ostalo. Od dobijene utakmice ce popusit sad.
Vec dosta puta je ove sezone kostao Blazerse zbog glupih licnih. Znaci 2p su 3 minute do kraja nista jbt, a on kao zadnji sivonja ide na lika koji je pobjegao CJu, kao da je 3sec ostalo. Od dobijene utakmice ce popusit sad.

- BosniaBoston
- Kontakt:
I sudije ovdje su zajebale par ocitih faulova nad lillardom ne svirase
#Punoljetstvo
Auuu Stottsa glupana! Pa trazi timeout jbt

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot], legendarnadruga i 15 gostiju.