Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Principatus » 24 okt 2010, 14:50

Ovo je veoma interesantno sve. Clanci koji traze skandal i svadju u reprezentaciji gdje je nema.
Pokusaji da se kapiten predstavi ovakvim ili onakvim. Kao sljedece ce spomenuti kako je bio osumnjicen za namjestanje utakmica u rusiji. To je klasicna prica, kad treba Spahica sutnuti.

E bogami Pape ne ide to ovako vise. Morat ces novinare po cevapima vodati i u avione trpati.
A od okupljanja reprezentacije vaser i cirkus praviti. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 okt 2010, 14:52

Oduvjek je to tako bilo kod nas. Dok mi valjaš ja pričam o tebi sve najbolji čim si mi nešto zabranio il' uradio odmah paljaba po tebi. Tako i kod naših novinara. Nema više hodanja po hotelu i na stadionu kad god hoče i sad je prpa, manje love i odmah Pape nevalja, nevalja Spaha, nevalja Misimović, nevalja Pjana, Džeko...itd itd... A naravno, oni valjaju i da se njih pita trebali bi vratit "je.bat ćemo im mater sine" da mogu sa njim hodat, spavat sa igračima itd itd....Povraća mi se na to. :evil:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 24 okt 2010, 17:01

nek se spahic bori na terenu, postujem ga kao igrača, ali kao čovjek je **** da ga nema većeg u reprezentaciji
ali svejedno, samo je fudbal relevantan danas, i tu prestaje svaka priča o nekim ljudskim vrlinama ili manama...

zare
Kontakt:

Post Postao/la zare » 24 okt 2010, 17:04

i hasan je otišao radi Ćele, ne zbog spahica, to sto se ovaj balavac tad malo nalozio nije igralo bas preveliku ulogu, mozda je to samo bila kap koja je prelila čašu

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 24 okt 2010, 17:51

Nista ja nevjerujem....pazi ovo rekao Henry Sangolu da on kaze Hasanu da Hasan kaze Spahi da spaha pripazi na Hanrya..hahahaa :lol: :lol:
A sto jest jest pojedinci zele unistiti atmosferu u repki(kao da nije dosta Pape unistio)i posvadjati igrace,pocinju pricati i izmisljati poput ove price gore saopcene,a veliki broj forumasa takodjer s*** po Dzeki,Ibisevicu,Medunjaninu.....po svima ja nikog ne omalovazavam i kazem da trenutno Miske nije u formi i da Pape nije za selektra
RIP SALE VILENJAK

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 24 okt 2010, 18:23

ovo je izmisljotina za Spahu,a i da je istina,njemu ne smije niko nista prigovoriti pa ni Salihamidzic! Spaha se u repki uvijek zalagao davao svoj maximum,za razliku od nekadasnje zvijezde Bayerna! mislim da je ovaj novinar sto je ovo izmislio jako zlonamjeran ,njegova namjera je da minira drugarstvo u ovoj reprezentaciji,takvim budalama treba zabraniti da gledaju utakmice BIH! nigdje nema blesavijih novinara kao u BIH I Turskoj,,nazalost al je tako..

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 okt 2010, 01:01

Nista me ne bih zacudilo od Spahica. Vrlo je to moguce...
Mnogo je pao u mojim ocima nakon ovih svih desavanja oko njega u zadnje vrijeme, a i ja sam iako ne znam sta se desava u svlacionici, imam osjecaj da su se stvorile grupice u vrijeme manipulatora, a kolovodje su Spaha i Dzeko. Nadam se da ce se saznati kad tad razlog Hasanovog odlazka, a sigurno nije bezazlen...

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 25 okt 2010, 02:31

Kada razmisljam o naj bolje igracu BiH svih vremena dugo se dvoumim izmedju Safeta Susica i Hasana Salihamidzica, a na kraju malu prevagu odnese Braco zbog trofeja...Hvala Hasanu do neba za ono sto je dao reprezentaciji Bih, i uopste sto je bio ambasador nase drzave u svijetu kada je bilo naj potrebnije. No medjutim u ovom slucaju ne znam sta da kazem. Istina je da je od te utakmice Hasan prestao igrati za reprezentaciju, istina je i da se incident dogodio...medjutim Hasana je vise od samara pogodila cinjenica da su skoro svi stali na Spahinu stranu (narocito Barbarez i Bolic). Medjutim nas narod kaze "ne ide se bez k.... u svatove" ili "ne fataj se u kolo ako ne znas da igras", prema tome ako nije bio spreman da na svaki nacin stane iza svojih rijeci trebao je sutiti. Druga solucija je da skoci i polomi Spahica, da ha namara tako da ovaj ne moze igrati drugo poluvreme. Yebiga ovako ispada p....., cuj nemoj grubo, a covek se zaleti i spuca mu iza usiju a on nista.... E yebo mater da je ko klanja, makar bi ga ogrebo. Spahic je inace jedan od glavnih u svakom drustvu gdje se nadje, takva mu priroda...plu je lud na nekakav poseban nacin, ne yebe covjek zivu silu. Znaci ili ga ne diraj, ili budi ludji od njega.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 25 okt 2010, 03:18

Saban je napisao/la:ovako ispada p....., cuj nemoj grubo, a covek se zaleti i spuca mu iza usiju a on nista....
U ovoj priči Hasan ispada nivo, a Spahić primitivac ;) Ne rješava se sve batinama. Šta bi Hasan dobio i da ga je prebio, ako je ostatak tima bio na Spahićevoj strani kao što kažeš. Ko bi nakon toga htio igrati u takvom timu?
Kad je najviše trebalo, protiv Danske na Koševu, za plasman na Euro, niko se od naših igračica nije vidio i svi su gledali u Hasana koji je sam igrao protiv Danaca. Svaka čast i Boliću na golu. Ostali su se prepali k'o curice! Ako iko nije p...., nije Hasan!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 25 okt 2010, 04:05

Normalan je napisao/la:
Saban je napisao/la:ovako ispada p....., cuj nemoj grubo, a covek se zaleti i spuca mu iza usiju a on nista....
U ovoj priči Hasan ispada nivo, a Spahić primitivac ;) Ne rješava se sve batinama. Šta bi Hasan dobio i da ga je prebio, ako je ostatak tima bio na Spahićevoj strani kao što kažeš. Ko bi nakon toga htio igrati u takvom timu?
Kad je najviše trebalo, protiv Danske na Koševu, za plasman na Euro, niko se od naših igračica nije vidio i svi su gledali u Hasana koji je sam igrao protiv Danaca. Svaka čast i Boliću na golu. Ostali su se prepali k'o curice! Ako iko nije p...., nije Hasan!
Ma da ga je prebio, svi bi onda bili na njegovoj strani...takav je nas mentalitet. Kada sam rekao "bili na Spahinoj strani" nisam mislio da je neko drzao Hasana odnosno pripomogo Spahicu vec vise da niko nije intervenisao, zastitio Hasana, ipak su oni godinama igrali sa Bracom dok je Spaha bio takoreci novajlija. Ne znam, rekao sam, sta da mislim - mozda sam razlicite naravi od tebe, mozda si ti u pravu. A za Hasana i njegov doprinos u svakom pogledu naklon do poda.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 25 okt 2010, 11:24

Uglavnom nesto nestima... Spaha je igracina, al po meni nebi trebao biti kapiten, previse je grub i cak u vise naleta psuje nasim igracima itd.

ja mislim da bi kapiten trebao biti misimovic, jer miske je veci gospodin i mozda bi ga to i vratilo u formu, i dalo mu motivacije..

Za spahu, ruku na srce, nas najbolji u odbrani, al previse je ljut..
BLUE NATION.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 okt 2010, 11:27

Po meni je Salihovic idealni kapiten. Jest da ima problema sa bosanskim, ali to je veliki borac i ako se samo nauci da se ne svadja previse sa sudijama, bio bi odlican primjer za sve ostale igrace. Misimovic mi je drag ko brat, ali nije nekako za kapitena.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 okt 2010, 11:33

Čisto sumnjam da je to bilo u ovim razmjerima, ali moguće je da u ovome ima istine. Spahi se trebala oduzeti kapitenska traka nakon prijateljskog meča sa reprezentacijom Njemačke(udaranje Marina), te mu malo skrenuti pažnju na neke stvari. Što se tiče njegovog "nasljednika", jednostavno ne znam ko bi bio idealno rješenje. Po meni, to bi trebao biti igrač koji je standardan u reprezentaciji i koji igra do posljednjeg atoma snage. Takvih nema puno, na našu žalost. Ostaju Salihović i Rahimić(barem po meni), no obzirom da je Miske rekorder po nastupima i da ga Sušić koristi unatoč velikom padu forme, onda bi se Zvjezdanu trebala vratiti traka koju je nosio oko ruke u Muzurovićevoj eri.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 25 okt 2010, 13:07

Miske ili Sejo...
BLUE NATION.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 okt 2010, 15:10

Monolog je napisao/la:Čisto sumnjam da je to bilo u ovim razmjerima, ali moguće je da u ovome ima istine. Spahi se trebala oduzeti kapitenska traka nakon prijateljskog meča sa reprezentacijom Njemačke(udaranje Marina), te mu malo skrenuti pažnju na neke stvari. Što se tiče njegovog "nasljednika", jednostavno ne znam ko bi bio idealno rješenje. Po meni, to bi trebao biti igrač koji je standardan u reprezentaciji i koji igra do posljednjeg atoma snage. Takvih nema puno, na našu žalost. Ostaju Salihović i Rahimić(barem po meni), no obzirom da je Miske rekorder po nastupima i da ga Sušić koristi unatoč velikom padu forme, onda bi se Zvjezdanu trebala vratiti traka koju je nosio oko ruke u Muzurovićevoj eri.
Licno mislim da Spahic nije ni trebo dobit kapitensku traku nakon sto je okreno ledja reprezentacija poslje nekoliko katastrofalnih utakmica gdje je on bio jedini krivac za poraz protiv Madjarske.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 25 okt 2010, 17:27

Ja mislim da bi kapitensku traku trebao dobiti Mravac,tamam da mu svezu ruke :lol: ili bi vi sa foruma trebali igrati :lol:
Spahic kapiten!!!
RIP SALE VILENJAK

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 25 okt 2010, 17:46

ma ne znam ljudi proslo je toliko vremena od tog dogadjaja a sad se kao izvuklo to, bas ono iz naftalina tj. znalo se to i prija pa nikom nista. neki se pritisak sad stvorio oko Spahe malo mi to sumnjivo nekako imam osjecaj da tu i safet kumuje, izgleda da se on ne svidja safetu a safet njemu pa sad idu niski udarci preko novina.

CUDNA DRZAVA-CUDNI LJUDI
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 26 okt 2010, 04:41

Spahic je prirodni vodja, a s'druge strane igra srcem i imam utisak da bi i zivot ostavio na terenu ako treba za pobjedu BiH reprezentacije. Jeste malo prijeke naravi, ali neka ga slusaju i problem rijesen. Ne valja vam Susic sto je ko fol sonjo, sad ne valja Spahic, kad pokaze zube, pa sta bi vi? Dakle, kapitena imamo i nema potrebe da se to pitanje poteze. Marina sto je zavalio, dao bi mu jos jednu traku i na desnu ruku, Djubre rahiticarsko, pjegavo ono slinavo i zgoljavo, on ce Spahi psovati

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 26 okt 2010, 13:15

Spaha je i dalje lider ove reprezentacije, i dosad je jedini igrac (pored Rahimica i jos nekih izuzetaka) koji me dosad u ovom kvalifikacionom ciklusu nije razocarao.
Ali istina, u zadnje vrijeme je totalno nervozan, sto je totalno razumljivo, kad pogledas da se svako u odbrani oslanja na njega, naprijed djelujemo bezmocno, a suspenzija nam nikad biliza nije bila.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 okt 2010, 19:41

B0SANAC je napisao/la:Spaha je i dalje lider ove reprezentacije, i dosad je jedini igrac (pored Rahimica i jos nekih izuzetaka) koji me dosad u ovom kvalifikacionom ciklusu nije razocarao.
Ali istina, u zadnje vrijeme je totalno nervozan, sto je totalno razumljivo, kad pogledas da se svako u odbrani oslanja na njega, naprijed djelujemo bezmocno, a suspenzija nam nikad biliza nije bila.

Bas zato sto svi oslanjaju na njega, treba da bude primjer svima, a ne da izigrava kadiju. Tako to ide... ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, MrPink, Toxin i 17 gostiju.