1:14:30
za trimer
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bjezi ba Legendo, nemoj mi padati u ocima.legenda reala je napisao/la:dobar je Nuni, oni njegovi su debili al on je zanimljiv lik i oni Kimi i Choda su dobrikobe24 je napisao/la:Jesu se uzivili u te gluposti, k'o da obojica zajedno imaju 13-14 godina.Ni od Tuzlaka me nista ne iznenadjuje, njemu je dobar svako ko ne ide u dzamiju.
Kakav zakljucak, pa ti si genijalac.artemis77 je napisao/la:Čim ga zovu Nuni mora da je neka seljačina.
Zaboli ga tuki za Svicu.Naime, Shaqiri je napustio reprezentaciju zbog problema u predjelu prepona, odnosno kako su naveli u službenom saopštenju "upale u predjelu međunožja".
"Švicarski tim objavljuje kako neće imati pomoć Shaqirija u utakmicama protiv Gruzije (23. mart) i Danske (26. mart). On ima problem s upalom u predjelu međunožja", navodi se u saopštenju.
harden je napisao/la:Kakav zakljucak, pa ti si genijalac.artemis77 je napisao/la:Čim ga zovu Nuni mora da je neka seljačina.
Nisi ti mene odavno vidio.ASD je napisao/la:I nas Harden nema dlake na licu, a zove se Harden.
oj šta je ovoartemis77 je napisao/la:harden je napisao/la:Kakav zakljucak, pa ti si genijalac.artemis77 je napisao/la:Čim ga zovu Nuni mora da je neka seljačina.
Kao što sam i rekao.
Gledaj Jugoslava, da me neki pita kojem narodu ovaj pripada **** me ako ne bih rekao 99 puta od 100 TurcinOsim13 je napisao/la:
Kim baci bombu spašavaj nas
Oj kako ih lik proziva, a veći seljak od njih 20x.Donnie Darko je napisao/la:
oj šta je ovo![]()
![]()
Opet Hendin sultan priča gluposti.Erdogan: Poljulja li se Turska, poljuljat će se i Bosna, Irak, Jemen, Libija, Arakan, Sirija
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 7 gostiju.