NK Široki Brijeg
- siroki1991
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Ajmo Sarajevo izvuci, odmah ih sada otresti 
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma neka bolje ono doći do finala i Sarajevo mlatniti veći je gušt
zamisli u finalu igraš sa TOŠK-om ili Slogom 
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Široki Brijeg - Tošk
Ovdje uistinu ne bi trebalo biti problema
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Meh, ovo treba zgotovit odmah u prvoj utakmici! Opet finale protiv Sarajeva.
Prvenstvo se nesmije zapostaviti nipošto!
Prvenstvo se nesmije zapostaviti nipošto!
NK Široki Brijeg
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Koja bi satnica trebala biti u srijedu? Kako inače igrate?sb1996 je napisao/la:Široki Brijeg - Tošk
Nekako mi je logično da bude noćni termin jer je radni dan.pozzz
Pa vecinom bude 17,18 ili 19h, vjerojatno će i sad neki od tih sati bitHeliosIzDomzala je napisao/la:Koja bi satnica trebala biti u srijedu? Kako inače igrate?sb1996 je napisao/la:Široki Brijeg - Tošk
Nekako mi je logično da bude noćni termin jer je radni dan.pozzz
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Evolve
- Kontakt:
Tokom ove pauze u kadar su se vratili Begonja,Dino i Matic nakon dugo vremena.
Svi bi trebali biti spremni za Ugljevik,osim Pamica koji još nije u optimalnoj formi.
Što se tiče ove 4 utakmice,dvije u kupu podrazumjevaju se pobjede i prolaz,a ništa manje za Zvijezdu i Gošk jer bi po meni bilo sve osim 6 bodova bilo neuspijeh.
Četiri pobjede i "lakše utakmice" pred seriju derbija koje dolaze,dobro bi bilo odraditi pobjedama kako bi stekli potrebno samopouzdanje, koje su pojedinci dosta izgubili tokom ovih lošijih rezultata.
Svi bi trebali biti spremni za Ugljevik,osim Pamica koji još nije u optimalnoj formi.
Što se tiče ove 4 utakmice,dvije u kupu podrazumjevaju se pobjede i prolaz,a ništa manje za Zvijezdu i Gošk jer bi po meni bilo sve osim 6 bodova bilo neuspijeh.
Četiri pobjede i "lakše utakmice" pred seriju derbija koje dolaze,dobro bi bilo odraditi pobjedama kako bi stekli potrebno samopouzdanje, koje su pojedinci dosta izgubili tokom ovih lošijih rezultata.
Samo jedno ime
Šteta ako se utakmica ne bude igrala u Tešnju to bi zaista bila fina atmosfera, naravno ako prođemo Tošk odmah atmosferu za finalu utakmicu treba napumpavati, a iz kluba bi za tu finalnu utakmicu trebali omogućiti gostujući navijačima dolazak na stadion uz dodatno osiguranje kaveza gostujuće na istoku, mislim bila bi šteta da navijači Sloge G. C. Ne budu na utakmici

.
Bravo!!
Sad ih namirit na Pecari pa gore rekreativno,nek se vesele ljudi
Sad ih namirit na Pecari pa gore rekreativno,nek se vesele ljudi
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Matića jedva čekam, nismo ista ekipa s njim i bez njega.penke je napisao/la:Tokom ove pauze u kadar su se vratili Begonja,Dino i Matic nakon dugo vremena.
Dino, kako igra ovaj dio poslje priprema komotno može na klupu. Ja bi ga stavio protiv TOŠK-a kući, ako nastavi igrat kako je dosada, klupa.
Begonja isto, **** alibi igrač, nikad ništa od njega.
Pamića zaboli ljevo jaje, pomalo trenira, i to je to. Ozljeda za ozljedom, još jedan u nizu "pogođenih pojačanja" u zimskom periodu.
Turčin nažalost nije na istom nivou kao prije ozljede, i čisto sumnjam da će i biti do kraja prvenstva. Možda ako bi dobijao malo veću minutažu, ALI, ko će dobit minutu više pored **** superstara Borne.............
Franjić isto u padu forme, puno se trudi ali ga neće gol...
Bagarić, ajde, ugurava (doslovno) tu loptu u gol, što je najtužnije jedino tako i možemo dat nekakav gol, da pričamo o dva gola po utakmici nema smisla...
Eliomar daleko najbolji igrač uz Enina zasada. Marković je tu negdje isto.
Mrsa 50/50. Jedno pol/utakmicu fantastičan, drugo se pretvara u katastrofičnog kiksera.
Perković, ta ja znam OK valjda...
Marić isto ispod nivoa
Babić daleko ispod nivoa
Jurić mi nije trenutno ni za prvih 16, ali eto, uzimam njega prije superstara Borne u svaka doba
Stanić je osvježenje u ekipi, i sigurno bi mu davao veću minutažu
Popovića, Kovačića isti k igrali neigrali
Neznam jesam koga preskočio.
NK Široki Brijeg
Ima li ikakvih novosti u vezi glavnog sponzora i uprave?
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Neznam, ja sam ocekivao da sad kad su se ovi sklonili da će to brže ići, da će se odmah novo vodstvo izabrati.
NK Široki Brijeg
Radimo terene sad par dana. Pecara i kamp.96BadBoy je napisao/la:Upaljeni reflektori na Pecari,šta je u pitanju?
Rade isti ljudi koji su radili i prije finala 2017. sa Sarajevom
It's better when it's live
Sta se tocno radi, prozracivanje ili?hlive je napisao/la:Radimo terene sad par dana. Pecara i kamp.96BadBoy je napisao/la:Upaljeni reflektori na Pecari,šta je u pitanju?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Aerifikacija, zasijavanje i na kraju se przina neka razbaca mašinama radi rastresitosti zemlje i bolje drenaze. Neznam ni ja tocno. Samo znam da smo imali nikad bolji teren kad je tada 2017. odrađen baš za ono finale KupaAndroid je napisao/la:Sta se tocno radi, prozracivanje ili?hlive je napisao/la:Radimo terene sad par dana. Pecara i kamp.96BadBoy je napisao/la:Upaljeni reflektori na Pecari,šta je u pitanju?
It's better when it's live
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Giuseppe1 i 12 gostiju.