Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nuni je ekstra lik privatno, opušten, zayebancija, uvijek sa njim smijeh do suza, to je prenio i na ovaj yt kanal. Pravo mi je drago zbog njega 
Ove ostale niti znam niti gledam, samo sam preko Nunija pogledao Nedima i Vanimija, Nedim mi je poprilično bezličan, a Vanimi je prava srga i soha, barem ovo pred kamerama.
Ove ostale niti znam niti gledam, samo sam preko Nunija pogledao Nedima i Vanimija, Nedim mi je poprilično bezličan, a Vanimi je prava srga i soha, barem ovo pred kamerama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nuni seljak al Vanimy je smijesan i originalanartemis77 je napisao/la: Vanimy je koliko toliko smiješan i orginalan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vanimy je katastrofa,ali od Omce nema odvratnije pojave na cijeloj youtube sceni
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Taj covjek je bolestan i ne treba ga shvatiti ozbiljno. Vise se treba zapitati ko su ljudi kojima je on zanimljiv pa ima po pola miliona pregleda.BosniaBoston je napisao/la:Vanimy je katastrofa,ali od Omce nema odvratnije pojave na cijeloj youtube sceni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zamisli gledat balkanski youtube
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
E'o Dakija na Stupu, žiba PES-a.tuzlak1987 je napisao/la:Vanimija bih ja nazad u osnovnu skolu, ono je bas sirovina
U BiH su jedino dobri onaj Elton i Super Daki
Ovi ostalo Amir, Juka, Vanimi, Nedim, Mirza Demirovic, Vedox, Omco, onaj patuljak, Meca. Realno ne znas ko je veci seljak.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
BašSarmelino je napisao/la:Zamisli gledat balkanski youtube
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pjudipaj i jos par njihOsim13 je napisao/la:BašSarmelino je napisao/la:Zamisli gledat balkanski youtube
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne, Nuni je seljačina, kao i Vanimy. Al je ovaj bar malo smiješan i ogrinalan.harden je napisao/la:Nuni seljak al Vanimy je smijesan i originalanartemis77 je napisao/la: Vanimy je koliko toliko smiješan i orginalan.![]()
Walk on, with hope in your hearts.
Btw. Vid Juracic ima strašan serijal "Kvart priča" o kvartovima po Zagrebu. Jedna od boljih stvari na yt kod nas generalno.
Walk on, with hope in your hearts.
ko kaze da je muzika mrtva
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja mora da sam jedini lik kojem je pjudi rijetko kad zanimljiv
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koju bolest ima Omco? 
Elefantizamtuzlak1987 je napisao/la:Koju bolest ima Omco?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma buraz nije frajer dobar u vugla razumijes, mi iz grada ga znamo ima 10 godina, puno prije nego je poceo snimati.tuzlak1987 je napisao/la:Koju bolest ima Omco?
Ko im je onaj patuljakharden je napisao/la:Ma buraz nije frajer dobar u vugla razumijes, mi iz grada ga znamo ima 10 godina, puno prije nego je poceo snimati.tuzlak1987 je napisao/la:Koju bolest ima Omco?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kakav patuljak, đeSarmelino je napisao/la: Ko im je onaj patuljak![]()
harden je napisao/la:Kakav patuljak, đeSarmelino je napisao/la: Ko im je onaj patuljak![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 38 gostiju.