Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Finci – Radanović: Vratiti nazive ulica po oslobodiocima Sarajeva 1945.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Osuđivani narkodiler iz Bosanske Krupe.Sarmelino je napisao/la:harden je napisao/la:Kakav patuljak, đeSarmelino je napisao/la: Ko im je onaj patuljak![]()
Omčo je inače legendaran lik, jeste da meni ovi njegovi klipovi su uglavnom bezveze, ali je ovako privatno prejak lik i kako ovaj gore kaže 100% lud.
it's football day
E ovi su i meni dobri. Nekidan je neki portal objavio kako momak jede grah u McDonaldsu, ja otvorio da pogledam to i tako sam ih otkrio. Imaju smisla za ono sto rade i smijesni su poprilicno, mada su one ideje uglavnom vec ranije iskoristene.tuzlak1987 je napisao/la:Vanimija bih ja nazad u osnovnu skolu, ono je bas sirovina
U BiH su jedino dobri onaj Elton i Super Daki
Ovi ostalo Amir, Juka, Vanimi, Nedim, Mirza Demirovic, Vedox, Omco, onaj patuljak, Meca. Realno ne znas ko je veci seljak.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
To za grah mi izbaca na pocetnoj ima 5 dana konstantno.
15.10.2013.
pa ovo je neki next level cringe, odo zdrmat dva kafetina da dođem sebiSarmelino je napisao/la:harden je napisao/la:Kakav patuljak, đeSarmelino je napisao/la: Ko im je onaj patuljak![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sta je sa Gefufnom, ne javlja se otkako se ispalio

15.10.2013.
Marsal je napisao/la:Ako ništa Praljak je ostavio makar neki legacy, zbog njega 30-minutna odgoda u prijenosu izricanja presude![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
VolimTZ : Vratiti granice Palestine iz 1945.Derdiyok je napisao/la:Finci – Radanović: Vratiti nazive ulica po oslobodiocima Sarajeva 1945.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
šta ovo nema Helča i ASD-a da brane Radovana, ja konto sad ovdje ispisano desetine stranica kad ono ništa 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zatišje pred buru.legenda reala je napisao/la:šta ovo nema Helča i ASD-a da brane Radovana, ja konto sad ovdje ispisano desetine stranica kad ono ništa
15.10.2013.
- ASD
- Kontakt:
Alija se u grobu prevrce jer mu koalicioni partner protiv mrskih ljevičara, nevjernika i rokera prozivljava teske dane.legenda reala je napisao/la:šta ovo nema Helča i ASD-a da brane Radovana, ja konto sad ovdje ispisano desetine stranica kad ono ništa
Šit bi loš, a sudžuk žilav...