Ako je podrinjska seljacina koja veze nema o fudbalu i vođenju kluba, nek ne dolazi taman da milijarde imastaragarda je napisao/la:Ako nema repa nek ne dolazi...taman da je ajnštajnMakabiTuzla je napisao/la:Cekamo da sisojini dudlaci zavrse sa svojim orgijama da se vratimo koliko toliko normalnoj raspravi. A davno smo pricali da ce i bundava i sisa izvisiti, da dolazi normalan covjek za predsjednika. Neka vala, zasluzili smo
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A jel baš mora bit ono podrinjska seljacina il je amnestiran ako dolazi iz kikača recimo il seljublja, islamovaca i takoMadal je napisao/la:Ako je podrinjska seljacina koja veze nema o fudbalu i vođenju kluba, nek ne dolazi taman da milijarde imastaragarda je napisao/la:Ako nema repa nek ne dolazi...taman da je ajnštajnMakabiTuzla je napisao/la:Cekamo da sisojini dudlaci zavrse sa svojim orgijama da se vratimo koliko toliko normalnoj raspravi. A davno smo pricali da ce i bundava i sisa izvisiti, da dolazi normalan covjek za predsjednika. Neka vala, zasluzili smo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
@fukaratz ce nam sigurno više rećizlajci je napisao/la:Sve pijano, drogiranofukaroni je napisao/la:cijela Tuzla bruji da je imenovan novi predsjednik a na forumu niko veze nema
Za Slobodu navijamo
zlajci, šta to konzul Bandić uradi
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Da, da, kao i inace pricas inkoherentno. Zanimljivo da spominjes pare i odanost, iako ja to nisam spominjao. Valjda ti to najvise nedostaje. Nisi vrijedan vise ni da te spominjemstaragarda je napisao/la:Au....e pa onda i ti imaš šansu i to veliku da vodis klub....još jedan plus bi ti bio što nemaš marke a takvi su najodanijiMakabiTuzla je napisao/la:Moze biti i seljacina iz Tuzle, znas
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Moderatori @aerials i drugi, do kada mislite dozvoljavati @staragarda da pise na nasem pdf!? Stalno se pozivate na pravila foruma, a njemu se dozvoljava da sere dokle želi na nasem pdf, iako je deklarirani navijac drugog kluba. Provjerite na pdf seljačkog tuzlanskog kluba za koga druka. Nemojte i vi biti licemjeri, dosta nam je nasih. Samo postujte pravila foruma. Ako ne zelite, javite da izglasamo novog moderatora.
E moj AJZEA, jel moguće da si toliki paćenikMakabiTuzla je napisao/la:Moderatori @aerials i drugi, do kada mislite dozvoljavati @staragarda da pise na nasem pdf!? Stalno se pozivate na pravila foruma, a njemu se dozvoljava da sere dokle želi na nasem pdf, iako je deklarirani navijac drugog kluba. Provjerite na pdf seljačkog tuzlanskog kluba za koga druka. Nemojte i vi biti licemjeri, dosta nam je nasih. Samo postujte pravila foruma. Ako ne zelite, javite da izglasamo novog moderatora.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ti si bolestan wobli. A da ti dokazem da nisam taj za kojeg me prozivas, dobrovoljno se javljam da ti odvalim par samara na tusnju svaku nasu utakmicu, vagino pitarska. Zanimljivo da branis osobu koja navija za drugi klub, iako tebe nisam spominjao u tom kontekstu. Ali dobro je znati da ni ti ne das na sisojine kultiste.wobly92 je napisao/la:E moj AJZEA, jel moguće da si toliki paćenikMakabiTuzla je napisao/la:Moderatori @aerials i drugi, do kada mislite dozvoljavati @staragarda da pise na nasem pdf!? Stalno se pozivate na pravila foruma, a njemu se dozvoljava da sere dokle želi na nasem pdf, iako je deklarirani navijac drugog kluba. Provjerite na pdf seljačkog tuzlanskog kluba za koga druka. Nemojte i vi biti licemjeri, dosta nam je nasih. Samo postujte pravila foruma. Ako ne zelite, javite da izglasamo novog moderatora.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ovo nisu istine jbtMakabiTuzla je napisao/la:Moderatori @aerials i drugi, do kada mislite dozvoljavati @staragarda da pise na nasem pdf!? Stalno se pozivate na pravila foruma, a njemu se dozvoljava da sere dokle želi na nasem pdf, iako je deklarirani navijac drugog kluba. Provjerite na pdf seljačkog tuzlanskog kluba za koga druka. Nemojte i vi biti licemjeri, dosta nam je nasih. Samo postujte pravila foruma. Ako ne zelite, javite da izglasamo novog moderatora.
Daj novog moderatora...hahahahhaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Eto primjera kako navijac drugog kluba sa svojim upadima konstantno sabotira ovaj pdf. Moderatori, sve vam je prijavljeno, reagujte, dokle cete dozvoliti da isprazne galamdzije preuzimaju forum.staragarda je napisao/la:Pa ovo nisu istine jbtMakabiTuzla je napisao/la:Moderatori @aerials i drugi, do kada mislite dozvoljavati @staragarda da pise na nasem pdf!? Stalno se pozivate na pravila foruma, a njemu se dozvoljava da sere dokle želi na nasem pdf, iako je deklarirani navijac drugog kluba. Provjerite na pdf seljačkog tuzlanskog kluba za koga druka. Nemojte i vi biti licemjeri, dosta nam je nasih. Samo postujte pravila foruma. Ako ne zelite, javite da izglasamo novog moderatora.![]()
![]()
![]()
Daj novog moderatora...hahahahhaha
Garda ima dozvolu da piše sve dok su to normalni postovi. Ako bude neki post sa provokacijama, bit će izbrisan kao i uvijek od strane bilo koga. Čovjek je veći navijač Slobode nego mnogi ovdje, bez obzira na ispade koji su bili.
A Makabi, da se pravila foruma striktno poštuju, ja vjerujem da bi ti prvi letio po ko zna koji put, zbog hinjskog vrijeđanja drugih forumaša svako malo. Al' eto, još si tu.
Vidim @dvokorak nikome ne smeta sa svojim vrijeđanjem, a garda vam smeta. Ne valja vam to gospodo.
A Makabi, da se pravila foruma striktno poštuju, ja vjerujem da bi ti prvi letio po ko zna koji put, zbog hinjskog vrijeđanja drugih forumaša svako malo. Al' eto, još si tu.
Vidim @dvokorak nikome ne smeta sa svojim vrijeđanjem, a garda vam smeta. Ne valja vam to gospodo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma ko sto sumnjam da je makabi iz sarajva ili da nije navijac slobode, tako i garda..
forum je, nije RL, opusteno
neka ih aerials ionako se osipamo osim na drustvenim mrezama hehehe
makabi ko jbe sojke vuvuzelom na zapadu? reko za svaki slucaj, ovo moras znat
forum je, nije RL, opusteno
neka ih aerials ionako se osipamo osim na drustvenim mrezama hehehe
makabi ko jbe sojke vuvuzelom na zapadu? reko za svaki slucaj, ovo moras znat
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma bjeri ba,
imali smo i imamo mi vecih i pravih fikreta medju nama pa ih niko i ne spomene.
a sve pod plastom borbe za slobodu mos mislit heeh
imali smo i imamo mi vecih i pravih fikreta medju nama pa ih niko i ne spomene.
a sve pod plastom borbe za slobodu mos mislit heeh
Nije provokacija da se piše kako ćemo se ugasiti? Pa jbt frajer za Slogu navija i piše šta god hoće na temi Slobode.Aerials je napisao/la:Garda ima dozvolu da piše sve dok su to normalni postovi. Ako bude neki post sa provokacijama, bit će izbrisan kao i uvijek od strane bilo koga. Čovjek je veći navijač Slobode nego mnogi ovdje, bez obzira na ispade koji su bili.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
Sariel1987
- Kontakt:
druze ljudi nam jurica vratise pa nikom nista i vi tu sad nesto zbog garde zajebavate pa jel realno

uostalom sam predsjednik se sliko sa majicom divizije nema dalje
uostalom sam predsjednik se sliko sa majicom divizije nema dalje
A ostali "naši" to kao ne pišu? Nemoj ba.. svega je bilo na ovoj temi pa se tolerisalo i prije.Madal je napisao/la:Nije provokacija da se piše kako ćemo se ugasiti? Pa jbt frajer za Slogu navija i piše šta god hoće na temi Slobode.Aerials je napisao/la:Garda ima dozvolu da piše sve dok su to normalni postovi. Ako bude neki post sa provokacijama, bit će izbrisan kao i uvijek od strane bilo koga. Čovjek je veći navijač Slobode nego mnogi ovdje, bez obzira na ispade koji su bili.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
Sariel1987
- Kontakt:
bravo aerials 
najlakse odjbt ljude od kluba, uostalom to godinama radimo uspjesno. na kraju ko ostane???
koliko samo svadja i na krjau raja odustane pisat(ili ici na tekme).nije ni to rjesenje
svi nam trebaju. moje misljenje.
najlakse odjbt ljude od kluba, uostalom to godinama radimo uspjesno. na kraju ko ostane???
koliko samo svadja i na krjau raja odustane pisat(ili ici na tekme).nije ni to rjesenje
svi nam trebaju. moje misljenje.
-
strujasamo
- Kontakt:
To su PODVOJENE ličnosti koje nemogu bez sisoje i nisu jedini ima takvih kamara Do jućer su išli i na gostujuće utakmice Slobode a sad nemogu bez SISOJE I ja se slažem šta če na našem forumu
Pa da moderatori imalo mozga imaju brisali bi se takvi postovi i bilo koji drugi postovi od tih forumasa, zato jer opstruisu ikakvu normalnu diskusiju.Aerials je napisao/la: A ostali "naši" to kao ne pišu? Nemoj ba.. svega je bilo na ovoj temi pa se tolerisalo i prije.
E, al cuj veći Slobodas od većine ovdje a frajer za Slogu navija. Pa od njega je veći Slobodas moj rodjak od 4god kojeg povremeno povedem na tekmu od ove sezone.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.