Kurir i Informertopnik1 je napisao/la:Gdje je ovo pisalo?Osim13 je napisao/la:MIRNO I HRABRO ČEKA (NE)PRAVDU![]()
![]()
Još jedno 50 godina života i već od večeras hronične bolove u penisu
Što se zajebo travar Dabičh, bolje da se nije žalio
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kurir i Informertopnik1 je napisao/la:Gdje je ovo pisalo?Osim13 je napisao/la:MIRNO I HRABRO ČEKA (NE)PRAVDU![]()
![]()
Još jedno 50 godina života i već od večeras hronične bolove u penisu
Ja koliko znam, nije jer su odbacili optuzbe tuzilastva za genocid. I mene isto zanimaKaunas je napisao/la:Jel sad zvanicno da je RS nastala na genocidu?
Pa zar nije proglašen krivim za genocid u Srebreniciharden je napisao/la:Ja koliko znam, nije jer su odbacili optuzbe tuzilastva za genocid. I mene isto zanimaKaunas je napisao/la:Jel sad zvanicno da je RS nastala na genocidu?
wobly92 je napisao/la:Dajte mu Praljkovaču!
Jesttopnik1 je napisao/la:Pa zar nije proglašen krivim za genocid u Srebreniciharden je napisao/la:Ja koliko znam, nije jer su odbacili optuzbe tuzilastva za genocid. I mene isto zanimaKaunas je napisao/la:Jel sad zvanicno da je RS nastala na genocidu?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/konacna ... /190320023harden je napisao/la:Ja koliko znam, nije jer su odbacili optuzbe tuzilastva za genocid. I mene isto zanimaKaunas je napisao/la:Jel sad zvanicno da je RS nastala na genocidu?
Minuta sutnje ce biti odrzana veceras u Tuzli u kaficu "delije tuzla" ciji je vlasnik @ASD.Vucevich je napisao/la:Minut šutnje za brata ASD.
Jah, zaboravio sam na to, halaliteKaunas je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/konacna ... /190320023harden je napisao/la:Ja koliko znam, nije jer su odbacili optuzbe tuzilastva za genocid. I mene isto zanimaKaunas je napisao/la:Jel sad zvanicno da je RS nastala na genocidu?![]()
Odbačeno za ostale općine zato što se genocid desio ranije i automatski bi i UN bio osuđen što im nije u interesu, tak da je samo za Srebrenicu osuđenKaunas je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/konacna ... /190320023harden je napisao/la:Ja koliko znam, nije jer su odbacili optuzbe tuzilastva za genocid. I mene isto zanimaKaunas je napisao/la:Jel sad zvanicno da je RS nastala na genocidu?![]()
UN + Kosovo + EUVucevich je napisao/la:Iskreno koga **** koliko će ovaj smrad provesti u Haškom Hiltonu, ogromna je šteta sto nije pronađen krivim za genocid u Prijedoru, to je nekakav kompromis sa srpskim lobijem
Oni su njega pokusali predstaviti kao antisrba tako sto su ga predstavili kao vodju antidejtonske BiHASD je napisao/la:Pa nisu tu puno pogrijesili, lik i jeste vodja antiDayton pokreta.Jack je napisao/la:Kae ova gamad na RTRSu, taj sto ga je otjerao je vodja pokreta 'Anti-Dejtonska BiH'kobe24 je napisao/la:
Tipicni cetnik koji ima muda samo kad s puskom ide na nenaoruzanu djecu i starce. Ko je ova ljudina sto ga otjera, novinar ili...?
Gamad zatucana i dalje zive u uvjerenju da su svi pocinili iste zlocine![]()
Mozda ovaj potez i jeste dobar ali je generalno taj lik zatucan.
To je to, a dozivotna presuda ili ona od 40 godina u sustini i ne predstavlja neku veliku razliku. Ovo je tek prividna pravda, koja generalno ni izbliza nije zadovoljena.Osim13 je napisao/la: Odbačeno za ostale općine zato što se genocid desio ranije i automatski bi i UN bio osuđen što im nije u interesu, tak da je samo za Srebrenicu osuđen
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jasmin10 i 7 gostiju.