Ne može nikakva presuda vratiti jednu mrtvu osobu, a kamoli hiljade i hiljade ubijenih, i još desetine hiljada uništenih života i porodica, ali postoji satisfakcija da cijeli svijet zna kako su nastali i kakvi su im temelji njihove ponosne RS.kobe24 je napisao/la:To je to, a dozivotna presuda ili ona od 40 godina u sustini i ne predstavlja neku veliku razliku. Ovo je tek prividna pravda, koja generalno ni izbliza nije zadovoljena.Osim13 je napisao/la: Odbačeno za ostale općine zato što se genocid desio ranije i automatski bi i UN bio osuđen što im nije u interesu, tak da je samo za Srebrenicu osuđen
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jasno je da pravda ne bi bila zadovoljena ni da je proglasen krivim za genocid u svim opstinama, ali onaj maksimum 'pravde' koji se mogao izvuci presudom iz politickih razloga nije zadovoljen.topnik1 je napisao/la: Ne može nikakva presuda vratiti jednu mrtvu osobu, a kamoli hiljade i hiljade ubijenih, i još desetine hiljada uništenih života i porodica, ali postoji satisfakcija da cijeli svijet zna kako su nastali i kakvi su im temelji njihove ponosne RS.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Današnja presuda ali i mnoge ranije su samo potvrdile za buduće naraštaje a i cijeli svijet da je u BiH bio genocid a konačni proizvod tog genocida je RS.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema još šaka četnika, svi ostali su fala Bogu postali ljudine. 
http://s.csport.ba/bivsi-reprezentativa ... u-nakrivi/
http://s.csport.ba/bivsi-reprezentativa ... u-nakrivi/
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kakva kuknjava na PTPC

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mentoli sa RTRS fkt očekivali oslobađajuću presudu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Treba sačuvati ovo prosipanje džigerice na nekom cd-uKaunas je napisao/la:Kakva kuknjava na PTPC![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Podrška za ASD ! Ne daj se brate, uzmi šta za smirenje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- tuzlak1987
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/koroman-ni ... aru/211011
http://sport ske.ba/sramotno-bivsi-reprezentativac-srbije-rodjen-u-bih-velica-karadzica-uoci-presude/
Evo ako ga sretnete na Grbavici slucajno
http://sport ske.ba/sramotno-bivsi-reprezentativac-srbije-rodjen-u-bih-velica-karadzica-uoci-presude/
Evo ako ga sretnete na Grbavici slucajno
- ASD
- Kontakt:
Za mene?VolimTz je napisao/la:Podrška za ASD ! Ne daj se brate, uzmi šta za smirenje.
Pa tvoj predsjednik mu je bio koalicioni partner bijednice.
Moj predsjednik im smaknuo istinskog lidera poyy poyy poyy
Vidi vidi sto tuzlaku smeta natpis srpski zlocinci na vijecnici.ASD je napisao/la:Pa nisam, za mene recimo Srbin ako nije bio u ratu ne moze nikako biti cetnik.
Za brata Nihada Allah ga nagradio su svi Srbi cetnici i zalaze se da stoji natpis na vijecnici "srpski zlocinci"
Ironija je sto mu se pokret zove antidayton (kako misli to izvesti?)
Ne voli komuniste, voli stav, faktor. Sve sam rekao.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 20 mar 2019, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel mi moze neko reci za sta je osudjen tacno i sta znaci ova presuda za region, za politiku, jel ima uticaja na Hrvatsku i Srbiju? Nisam upucen danas.
Dajte anketu ko ce prvi zaplakat u studiju. Ja tipujem na ovog brkicu desno. 
15.10.2013.
tuzlak1987 je napisao/la:Jel mi moze neko reci za sta je osudjen tacno i sta znaci ova presuda za region, za politiku, jel ima uticaja na Hrvatsku i Srbiju? Nisam upucen danas.
Čanak reče zvanična reakcija Srbije će odrediti tok daljnjeg dešavanja, ali mislim da će Hrvatska regovati jer spada da su samo oni agresori, bez Srbije.Presuda
1. Nije kriv po tački jedan za genocid u sedam opština BiH u periodu 1992.-1995.
2. Kriv je po tački dva za genocid u Srebrenici
3. Kriv je za progon civila i zločine protiv čovečnosti
4. Kriv je za istrebljenje stanovništva
5. Kriv je za ubistava, zločin protiv čovečnosti
6. Kriv je za ubistva, kršenje zakona i običaja rata
7. Kriv je za progon i deportacije, zločin protiv čovečnosti
8. Kriv je za nehumana dela, nasilno premeštanje i druge nečovečne zločine
9. Kriv je za kršenje zakona i običaja ratovanja
10. Kriv je za nezakonite napade na civile
11. Kriv je za uzimanje talaca, pripadnika UNPROFOR-a
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni je najjače što u cijeloj priči Hrvatska ispade jedini agresor
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nema mog predsjednika hajvanu, ima samo Bosna. Ako misliš na mrtvog zločinca komunističkog onda si mi sve rekao.ASD je napisao/la:Za mene?VolimTz je napisao/la:Podrška za ASD ! Ne daj se brate, uzmi šta za smirenje.
Pa tvoj predsjednik mu je bio koalicioni partner bijednice.
Moj predsjednik im smaknuo istinskog lidera poyy poyy poyy
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, MrPink i 9 gostiju.