Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
NIHAD ALIČKOVIĆ
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da tog zločinca nije bilo ne bi ni Bosne i Bošnjaka, jer ono čhićha Dražica ne bi onako stao u svom pohodu. Nije zlatan, naravno, ali izađite malo iz ljušture.VolimTz je napisao/la:Ako misliš na mrtvog zločinca komunističkog onda si mi sve rekao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Idiokratija je zanimljiv yter, moze se svasta pogledati, cudim se da ga niko nije spomenuo kad smo pricali o tome neki dan.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gdje Dantes?
Sad će on doć da malo plače i kmeči o nekakvim žrtvama po crnoj gorijasmin10 je napisao/la:Gdje Dantes?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Hoce li mu se pridružiti i alan kardec i ASD ?topnik1 je napisao/la:Sad će on doć da malo plače i kmeči o nekakvim žrtvama po crnoj gorijasmin10 je napisao/la:Gdje Dantes?
Žrtvama Karadžićevih zločina i genocida i njihovim porodicama doživotna presuda neće donijeti apsolutnu pravdu, ali je ona ipak historijska činjenica. Presudu treba posmatrati kao pravni i historijski dokaz onoga šta se dešavalo na prostoru Bosne i Hercegovine tokom devedesetih i opomena svima onima koji od Radovana Karadžića i ostalih zločinaca prave uzore. Veličati Karadžića i Mladića znači veličati Adolfa Hitlera ili Adolfa Eichmanna – to je suština današnje presude.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Juče ja postavljao pjesmu što on koristi u klipovimaharden je napisao/la:Idiokratija je zanimljiv yter, moze se svasta pogledati, cudim se da ga niko nije spomenuo kad smo pricali o tome neki dan.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- tuzlak1987
- Kontakt:
Na ovim izricanjima presuda se uvijek pojavi neki Srbin koji zna ukupno 100 rijeci maternjeg jezika 
Ma da, historija je još svježa. Sad psi laju, ali historijske činjenice se ne mogu mijenjati i kako godine teku sve će biti jasnije šta se desilo 90tih ovdje.Asteriks je napisao/la:Žrtvama Karadžićevih zločina i genocida i njihovim porodicama doživotna presuda neće donijeti apsolutnu pravdu, ali je ona ipak historijska činjenica. Presudu treba posmatrati kao pravni i historijski dokaz onoga šta se dešavalo na prostoru Bosne i Hercegovine tokom devedesetih i opomena svima onima koji od Radovana Karadžića i ostalih zločinaca prave uzore. Veličati Karadžića i Mladića znači veličati Adolfa Hitlera ili Adolfa Eichmanna – to je suština današnje presude.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
naravno na PTPC ovo je zavjera protiv srba, kao i sve zadnji 30 godina
,očekivali oslobadjajucu presudu 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Promaklo mi je toDerdiyok je napisao/la:Juče ja postavljao pjesmu što on koristi u klipovimaharden je napisao/la:Idiokratija je zanimljiv yter, moze se svasta pogledati, cudim se da ga niko nije spomenuo kad smo pricali o tome neki dan.
Corleone
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Da je on ziv, sipak bi oni po Visegradu orgijali.VolimTz je napisao/la:Nema mog predsjednika hajvanu, ima samo Bosna. Ako misliš na mrtvog zločinca komunističkog onda si mi sve rekao.ASD je napisao/la:Za mene?VolimTz je napisao/la:Podrška za ASD ! Ne daj se brate, uzmi šta za smirenje.
Pa tvoj predsjednik mu je bio koalicioni partner bijednice.
Moj predsjednik im smaknuo istinskog lidera poyy poyy poyy
Doduse, i bradonje po osvama bi se morali kupati i brijati takodje.
Udar na sveti narod, al zajebaće ih travar DaPič sad i stazama Karadžordža se popeti na srbska nebesaphily je napisao/la:naravno na PTPC ovo je zavjera protiv srba, kao i sve zadnji 30 godina,očekivali oslobadjajucu presudu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kvota 1.10 da će "Zvezdini" četnici dignuti novi transparent podrške zločincu i monstrumu,.
Sveti kuratz su oni svi redom. 95% ih smatra da Karadžić nije kriv
A šta si onda ako misliš da četnik nije kriv?!
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Kaze navijaj za komsije.chily-rz je napisao/la:Kvota 1.10 da će "Zvezdini" četnici dignuti novi transparent podrške zločincu i monstrumu,.
Nemoj tako, ovi nasi forumasi kazu da je cetnicka ideologija trenutno prisutna tek u tragovima. Za njih su Srbi posten i castan narod.Jack je napisao/la:Sveti kuratz su oni svi redom. 95% ih smatra da Karadžić nije kriv
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Cuj ove starke na rtrs 
15.10.2013.