BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Ovaj Javier baš zabluđen, koliko ih braniš valjda ti dadnu posao u savezu da im pravis slike.
Naravno da su u Sarajevu radi toga što imaju gdje da izađu, zato što imaju stanove i naravno svoje kuravice.
Hiljadu puta su trenirali u Sarajevu, pa dođu u Zenicu da igraju, čak i kada je trening centar napravljen.
Ovo sad je žalosno, jer ispade da je bitnija mlada repka od stare i da je bitnije da oni imaju bolje uslove.
Naravno da su u Sarajevu radi toga što imaju gdje da izađu, zato što imaju stanove i naravno svoje kuravice.
Hiljadu puta su trenirali u Sarajevu, pa dođu u Zenicu da igraju, čak i kada je trening centar napravljen.
Ovo sad je žalosno, jer ispade da je bitnija mlada repka od stare i da je bitnije da oni imaju bolje uslove.
A zašto bi se uopšte morali drkati, pa yebote nisu na godišnjem odmoru pa da odrade pokoji trening i vrate se porodicama u svoj grad. Pobogu tu si poslom, valjda ako si u zeničkom kampu, onda si tu do utakmice, a ne da šetaš kao da si došao na izlet.Sheyi je napisao/la:Jeste dosadni, sto puta prežvakana priča, ako se igra u Sarajevu neka se i trenira tu, nijedan igrač ne bi pristao na to da se drka od Zenice do Sarajeva nakon treninga, kad bude u Zenici utakmica, eto trenirat će u kampu i to je to.
S tim da mi ovo ima smisla da se pripremaju u Sarajevu ako se i igra tu utakmica, kao što bi trebalo vrijediti i obrnuto.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja ne znam stvarno sta vi ocekujete, da 6 dana do utakmice sjede zabarikadirani u hotelu? Na kraju krajeva, sad imamo 2 stadiona, ovo su dobro uradili da igramo Armenijom, pa onda idu igraci u Zenicu gdje je "mirnije" da se odmore i spreme za duel sa Grcima.
Pa izgleda, na hljebu i vodi samo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Niko ne kaže da im ne treba dati day off. Pa i dva.
Gledaj italijana, oni ne mrdaju iz Coverciana.
Možda ih eventualno puste jednom na večeru, ali se odmah vraćaš nazad i ne mrdaš do utakmice, a vjerujem da je i kod ostalih (ozbiljnih) reprezentacija ista situacija. Nema nikakvih porodica, prijatelja i ostalih pi*ki materina.
Ovi naši reprezentativne pauze posmatraju kao godišnji odmor, da posjete fameliju i pođahkad izađu sa rajom. Zato im se i ne mrda iz Sarajeva. A i što bi, kad im se može.
Gledaj italijana, oni ne mrdaju iz Coverciana.
Ovi naši reprezentativne pauze posmatraju kao godišnji odmor, da posjete fameliju i pođahkad izađu sa rajom. Zato im se i ne mrda iz Sarajeva. A i što bi, kad im se može.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- JavierBosnia
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:Ovaj Javier baš zabluđen, koliko ih braniš valjda ti dadnu posao u savezu da im pravis slike.
Kurave, alkohol, derneci, provodi
Jos im i drogu pripisi i da se obrukas u fullu
Idi bolan u Amko radi na kasi, nije ovo za tebe. Ti i takvi ko ti sutra pljuju redom cim nesto ne ide kako treba.
Pun mi vas je kurqc takvih
@Goalgetter bravo majstore, al ne znaju to oni, voljeli bi da znaju al veze nemaju
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- JavierBosnia
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:Niko ne kaže da im ne treba dati day off. Pa i dva.
Gledaj italijana, oni ne mrdaju iz Coverciana.Možda ih eventualno puste jednom na večeru, ali se odmah vraćaš nazad i ne mrdaš do utakmice, a vjerujem da je i kod ostalih (ozbiljnih) reprezentacija ista situacija. Nema nikakvih porodica, prijatelja i ostalih pi*ki materina.
Eno i talijani sw druze sa porodicama, kampuju idu na more i bazene u toku priprema. Ja dokaze nemam, ali pricam kao i ti.
Ajde daj mi dokaze da to sto si nasbrojao rade nasi..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
cujem dzeko ljut na robija jer nije zvao turu u kafani
predvidjam bojkot igraca i 0-3 za armeniju uz sehin clean sheet
predvidjam bojkot igraca i 0-3 za armeniju uz sehin clean sheet
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja nigdje ne tvrdim da derneče svaku noć, ali da iskorištavaju reprezentativne pauze da bi provodili vrijeme sa bliskim osobama, to da. Ne da vise sa njima vascijeli dan, ali čisto sumnjam da 24 sata ne izlaze iz hotela. 
Jer kako drugačije objasniti zašto nikada nisu željeli ići iz Sarajeva? Imaš najsavremeniji opremljeni trening centar napravljen baš za svrhe reprezentacije, igraš utakmicu u Zenici, a oni se pripremaju na nekom desetom mjestu. Niđe veze.
Druga stvar je sad kada je Grbavica ispunila sve norme, ok je kad se pripremaš tu kad se utakmica odigrava u Sarajevu.
Jer kako drugačije objasniti zašto nikada nisu željeli ići iz Sarajeva? Imaš najsavremeniji opremljeni trening centar napravljen baš za svrhe reprezentacije, igraš utakmicu u Zenici, a oni se pripremaju na nekom desetom mjestu. Niđe veze.
Druga stvar je sad kada je Grbavica ispunila sve norme, ok je kad se pripremaš tu kad se utakmica odigrava u Sarajevu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zavisi kako se ko gleda na situaciju, mozda bi igraci bili losijeg raspolozenja da se uradilo kako ova grupica ovdje pise da bi trebalo. 
Do zore po splavovima Ilidze, pa onda ne mogu igrati
@gefufna ako se ne pojavi ovde sutra bice sankcionisan
Zarathustra
bira utakmiceMoggi je napisao/la:@gefufna ako se ne pojavi ovde sutra bice sankcionisan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
nihad djedovicSarmelino je napisao/la:bira utakmiceMoggi je napisao/la:@gefufna ako se ne pojavi ovde sutra bice sankcionisan
Zarathustra
Drape je napisao/la:Klan U21, još kad im se priključe Lončar, Demirović....
Lončar je odličan, samo da ne promijeni dres. Mada je u nekom intervjuu rekao da mu je najljepsi trenutak u karijeri poziv u A reprezentaciju.
asmir baustelovicMoggi je napisao/la:nihad djedovicSarmelino je napisao/la:bira utakmiceMoggi je napisao/la:@gefufna ako se ne pojavi ovde sutra bice sankcionisan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Postoje šanse da Kolašinac zaigra protiv Armenije, za Grčku će biti spreman, tako bar reče Rahimić danas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
U zadnjih godinu dana i ja i Kolašinac imamo isti broj nastupa za reprezentaciju
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Protiv Armenaca si u prvoj postavi tako da to više neće biti validan podatakBoixosNois1899 je napisao/la:U zadnjih godinu dana i ja i Kolašinac imamo isti broj nastupa za reprezentaciju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- anonymousHD
- Kontakt:
Vjeruj, ne brukam se, jer znam dosta stvari. Ja tebi sad hiljadu stvari mogu reći, ali u tvom mozgu su svi fini i dobri momci, oni ništa ne rade.JavierBosnia je napisao/la:Kurave, alkohol, derneci, provodi
Jos im i drogu pripisi i da se obrukas u fullu
Idi bolan u Amko radi na kasi, nije ovo za tebe. Ti i takvi ko ti sutra pljuju redom cim nesto ne ide kako treba.
Pun mi vas je kurqc takvih
Odo sutra u Amku, druga mi sedmica havarija, a ti idi moli ih da im praviš sastave za FB stranicu.
Trenutno korisnika/ca: General505 i 23 gosta.