OKK Spars

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Dokoljenko
Kontakt:

Re: OKK Spars

Post Postao/la Dokoljenko » 20 mar 2019, 21:44

Kakvi usponi i padovi u igri. Strasno. Kako glupo izgubise

Ovi koraci Bajramovica pred kraj su cisti faul onog nigera, za ruku ga uhvatio.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 mar 2019, 21:44

Jeb.o. te život kako izgubiše,moj treneru tebi Bajramović izgubi utakmicu a ti blenuo k'o tele u šarena vrata.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 20 mar 2019, 21:46

Ja ovog trenera Makedonaca
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 mar 2019, 21:47

Kakav danak neiskustvu... Nelogicne su mi ove rotacije kod Trbica, gdje npr. jednog Durmu koji je imao 7 poena u prvih 7-8 min vise gotovo da nismo vidjeli, Vrabca takodjer gotovo da nikako nije koristio u drugom. Manjgafic makar zna ubosti koju 3 za razliku od 90% tima, ali je sve presjedio. Na kraju ocito forsiranje na Kenu, ljudi zatvorili, pogodise tezak sut i tako je to. Kad krene nizbrdo, nema zaustaviti.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 mar 2019, 21:47

Navjerovatnije me neće zadugo vidjeti na utakmici.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 20 mar 2019, 21:47

Kolko nas je puta bajramovic vako prodo u rep :crazy:

Mada realno kranje neozbiljna kosarka za nesto vise...sto vec neko napisa.
=\_1921_/=

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 20 mar 2019, 21:48

Smjesno...toliko o BH kosarci..i narednih godina Igokea nas ponos u regionu.Laku noc.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 20 mar 2019, 21:48

ja se izvinjavam ,da li neko moze objasniti ovaj potez Hasandica u zadnjem napadu ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 mar 2019, 21:48

Mancini je napisao/la:Navjerovatnije me neće zadugo vidjeti na utakmici.
Puna dvorana sad pa nema potrebe da daju dnevnice? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :puke:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 20 mar 2019, 21:49

Tako to kod nas uvijek biva... Oni najiskusniji od kojih se najvise ocekivalo su debelo podbacili. Upropastili su milion prilika da udju u mirnu zavrsnicu i sad nek odu u Makedoniju i hladno se oproste od takmicenja. Btw, kad cujem Trbica na time outu, zivot mi se zgadi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 mar 2019, 21:50

Neka ovo bude nauk za ubuduce.
Nikad poraz samo lekcija
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 mar 2019, 21:52

Wandelanoite je napisao/la:
Puna dvorana sad pa nema potrebe da daju dnevnice? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :puke:
Sram te i stid bilo seljačino lažovska.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 mar 2019, 21:53

E moji Sparis sa ovim porazom šanse za prolazak u finale su bitno manje
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 mar 2019, 21:56

Mancini je napisao/la:
Sram te i stid bilo seljačino lažovska.
Decko ohladi se malo isfrustriran si saznanjem da nema dnevnice dok ima svijeta na utakmicama Sparsa.

Al' ne brini Olimpik je uvijek tu čujem da imas pojačanu dnevnicu za svaki lažni account na forumu i društvenim mrežama pa ne znam je l' istina?
MES QUE UN CLUB!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 mar 2019, 22:09

Wandelanoite je napisao/la:Decko ohladi se malo isfrustriran si saznanjem da nema dnevnice dok ima svijeta na utakmicama Sparsa.

Al' ne brini Olimpik je uvijek tu čujem da imas pojačanu dnevnicu za svaki lažni account na forumu i društvenim mrežama pa ne znam je l' istina?
Propali iskompleksirani menadžeru sram te i stid bilo. Lažove idi gledaj svoj klub koji je ispao iz lige, odnosno odustao od iste. Propali menadžeri prestani sa širenjem laži i omaložavanjem svega što dolazi iz Sarajeva ako imaš imalo stida. Ako nemaš, onda nastavi sa svojim lažima.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 mar 2019, 22:15

Mancini je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Decko ohladi se malo isfrustriran si saznanjem da nema dnevnice dok ima svijeta na utakmicama Sparsa.

Propali iskompleksirani menadžeru sram te i stid bilo. Lažove idi gledaj svoj klub koji je ispao iz lige, odnosno odustao od iste. Propali menadžeri prestani sa širenjem laži i omaložavanjem svega što dolazi iz Sarajeva ako imaš imalo stida. Ako nemaš, onda nastavi sa svojim lažima.
S obzirom da je Niho prijatelj našeg kluba, morat cu urgirati preko svojih ljudi da ti ostavi bar pola dnevnice jer vidim i ostali forumaši ti preporučuju da stavis brnjicu jer režiš i opasan si po forumski puk.
MES QUE UN CLUB!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 mar 2019, 22:25

Mancini je napisao/la:

S obzirom da je Niho prijatelj našeg kluba, morat cu urgirati preko svojih ljudi da ti ostavi bar pola dnevnice jer vidim i ostali forumaši ti preporučuju da stavis brnjicu jer režiš i opasan si po forumski puk.
Slušaj, ti si lažov i to one najgore vrste, onaj seoski. "Pljuješ" po svemu što dolazi iz Sarajeva a u njemu vas "more" koji zarađuju pare. Lažove sada piši šta hoćeš a ja ti neću replicirati. Od sada si za mene samo veliki lažov menadžer.
Izvinjavam se zbog off-topic. ;)

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 20 mar 2019, 22:30

Mancini je napisao/la:
Mancini je napisao/la: Propali iskompleksirani menadžeru sram te i stid bilo. Lažove idi gledaj svoj klub koji je ispao iz lige, odnosno odustao od iste. Propali menadžeri prestani sa širenjem laži i omaložavanjem svega što dolazi iz Sarajeva ako imaš imalo stida. Ako nemaš, onda nastavi sa svojim lažima.
Slušaj, ti si lažov i to one najgore vrste, onaj seoski. "Pljuješ" po svemu što dolazi iz Sarajeva a u njemu vas "more" koji zarađuju pare. Lažove sada piši šta hoćeš a ja ti neću replicirati. Od sada si za mene samo veliki lažov menadžer.
Izvinjavam se zbog off-topic. ;)
Otkrit cu ti tajnu koja ce ti u mnogome olakšati ovu bolnu i vjerovatno neprospavanu noć. Spars je lažni i plastični klub (kao i tvoj Olimpik) i oni nikada nece imati svoju publiku pogotovo dok su tu košarkaši amateri, tako da ces ti vjerovatno ponovo dobiti svoju dnevnicu za par utakmica.

Poz Žurnalista :urnebes:
MES QUE UN CLUB!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 20 mar 2019, 22:34

Pa i KK Bosna je iz Sarajeva, a 200x si se ismijavao s njom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 20 mar 2019, 22:50

delinjo je napisao/la:ja se izvinjavam ,da li neko moze objasniti ovaj potez Hasandica u zadnjem napadu ?
nisam gledo u sat al ako je sut bio na 30-tak sekundi onda je ok potez,svejedno nije to po meni s.ebalo sparse vec forsiranje bajramovica.
23

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.