Steta mogao sam iskucati kladionicu u ova dva dana,prvo Chicago sinoc glup poraz,sad ovi cobani ne mogu gol dati.
Ostajem samo na 12000 za ova dana,a mogao sam na 30000 otici.
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
jbg DevilDevil je napisao/la:Kraj 0:4.![]()
Steta mogao sam iskucati kladionicu u ova dva dana,prvo Chicago sinoc glup poraz,sad ovi cobani ne mogu gol dati.
Ostajem samo na 12000 za ova dana,a mogao sam na 30000 otici.
Fino sam vam rekao, a vi nećete paraneko_iz_mase je napisao/la:Slobodno uplatite sve para što imate protiv Beitara, jer kako me u zadnje vrijeme ide, nema šanse da taj par prođe. A samo mi je on ostao.
cestitam...mozda to i prepisem za sutra !volimliverpool je napisao/la:Dobro je monolog,60KM je taman.Ja sam na 10KM pa se isplatilo kao sto neko rece,ali rekoh,imao sam osjecaj da ce tiket proci.@legenda reala,da,dobio sam jucer 138KM i danas 80KM,a i bilo je vrijeme brate moj,bilo je 20 dana otkada nisam dobio.
215KM dobar u zadnja dva dana,evo za sutra sta bi mogao odigrati:
Murcia-Real Madrid 3+ 1.40
St.Etienne-Bordeaux 0-2 1.60
Motherwell-Dundee Utd 1X 1.32
Varazdin-HASK Zagreb 1 1.25
Uni.De Chile-Cobreloa 1 1.45
Roda-NEC Nijmegen 3+
Jokerit-Kalpa 1X 1.27
Sarpsborg-Stjernen 1 1.25
12.35 10.00 123.50
Zapravo,bez ikakve sumnje cu ovo sutra odigrati.Krenulo me zadnjih dana,sada vi prepisujte.
Mah, iskren da budem, nije me pretjerano išlo do prije nekih desetak dana, a tada me dobrano uvezalo(dobri su bili dobici), a onda me @Liedson ukop'o.ŠtaIma je napisao/la:
česitike, i jedno pitanje, koliko u prossjeku dobijaš sedmično (kad Liedson ne prepiše tiket
ahahahahahahahahMonolog je napisao/la:Hvala Liedsonu što nije prepisao tiket. @Samo FKS i @VolimLiverpool, nema na čemu.Monolog je napisao/la:@Liedsone,
Nemoj prepisivat' od mene, potrebne su mi pare.![]()
Za danas samo jedan tiket; osrednji ulog je u pitanju:
Odense - Sonderjyske 3+![]()
Volendam - Roosendal 3+![]()
Brann Bergen - Kongsvinger 3+![]()
Porto - Leiria 3+![]()
Napoli - Milan(zg 1.p) 0-1![]()
Kvota 7
Sretno svima.

nemoj dzaba,sutra ja prepisujem tako da od dobitaka nema nista.hare_king je napisao/la:Monolože može li jedan za sutra ?? upao sam u veliki minus treba mi jedan vadionicki

Ovo nema na ponudi u PremieruWilly je napisao/la:
Zvonareva - Janković (-19,5+) z1 1.85
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.