Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

harden
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la harden » 22 mar 2019, 17:43

a jeste dosadni, daj sarma uvedi kakvu revoluciju u chat ovdje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 22 mar 2019, 17:44

Marsal je napisao/la:Ima li gdje ova pekara poslovnicu na Hrasnom ili Pofalićima, iduće sedmice sam tamo, pa da odem prezalogajit. **** ga, Hendo me već nazvao četnikom, ostali jugobalijom, pa kad je tako da ostavim koju marku patrioti?
Ima Čengić Vila, zovi ici cemo zajedno, ja castim, a mozda nas pocasti i gazda abd. :thumbup:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 mar 2019, 17:45

GOAT je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Ima li gdje ova pekara poslovnicu na Hrasnom ili Pofalićima, iduće sedmice sam tamo, pa da odem prezalogajit. **** ga, Hendo me već nazvao četnikom, ostali jugobalijom, pa kad je tako da ostavim koju marku patrioti?
imas na jagomiru pekaru a vjerujem da ces uskoro bit taamo
Auuuu jesi me šukno, jesi mi ga uvalio, sigurno si u prošlom životu bio profesionalni šaljivdžija.
Raptor999 je napisao/la: Ima Čengić Vila, zovi ici cemo zajedno, ja castim, a mozda nas pocasti i gazda abd. :thumbup:
Je li daleko to od Pofalića?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 22 mar 2019, 17:46

Ma jok, 3 tramvajske stanice.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 mar 2019, 17:47

Zar ima tramvaj na Pofalićima? :mrgreen:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 22 mar 2019, 17:48

ASD je napisao/la: Druze, ne znas koja je muka nju natjerala da tu radi.
Ona garant tu ne radi zato sto joj je to posao iz snova.

Lako je pametovati kad ti je kasika rodjenjem upala u med.
Prvo hrani svoju djecu slamom pa onda drugim govori nek napustaju poslove kad je to tako lako u Bosni.
Jasta je, upala mi je kasika u med tako sto mi otac ima pet fakultetskih diploma na drzavnim fakultetima i radi za 1200 maraka. :lol: I njemu je to posao iz snova, ono skoluje se dok je ziv i radi za ogromne pare.

Sta je tebi tesko da shvatis?! Kazem ti fino, ja ne bih radio kod covjeka koji javno velica ratne zlocince, taman umirao od gladi. Da se u krugu od 500 metara ne moze naci pet istih takvih poslova, pa inekako. Kad znam da ima takvih poput tebe koji bi se radije sageli Karadzicu i Mladicu nego rekli dvije lijepe rijeci o islamu i muslimanima, sve drugo me ne moze iznenaditi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 22 mar 2019, 17:49

Marsal je napisao/la:Zar ima tramvaj na Pofalićima? :mrgreen:
haha pa nije Ruanda, sto ne bi bilo :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 mar 2019, 17:51

Ne brini se Manjo, kokardu nakrivi
Za Pedjinu stranku puni su tanjiri

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 mar 2019, 17:52

Raptor999 je napisao/la: haha pa nije Ruanda, sto ne bi bilo :mrgreen:
Ma nemam pojma, haman sam bio negdje na Pofalićima gdje nema tramvaja. Doduše sa kolegom sam uvijek išao istu relaciju, a jeli smo u nekoj pekari kod Mercatora, nije loša. Nadam se makar da je vlasnik neki fini i pošteni četo.

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 22 mar 2019, 17:53

ASD je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Kabil ftw. :bih:
Koliko njih ima u Tuzli?
Ja znam za dvije, ovako na prvu. Ima više sigurno.
Walk on, with hope in your hearts.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 mar 2019, 17:56

Čuj u Manju na kolač, hljeb te ****
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raptor999
Kontakt:

Post Postao/la Raptor999 » 22 mar 2019, 17:57

Marsal je napisao/la:
Raptor999 je napisao/la: haha pa nije Ruanda, sto ne bi bilo :mrgreen:
Ma nemam pojma, haman sam bio negdje na Pofalićima gdje nema tramvaja. Doduše sa kolegom sam uvijek išao istu relaciju, a jeli smo u nekoj pekari kod Mercatora, nije loša. Nadam se makar da je vlasnik neki fini i pošteni četo.
To je s druge strane onda, u suprotnom pravcu od Mercatora je tramvajska stanica, a ovaj četo iz Manje je prepošten lik :salut:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 mar 2019, 17:58

Bundesliga je napisao/la:Normalno da nije trebao potpisivati takvo uredjenje, Armija BiH bi oslobodila sve. Bili su pred Banja Lukom i cetnici su bjezali svuda glavom bez obzira. On je popustio pred pritiskom stranaca i potpisao nakaradno uredjenje gdje su zlocinci dobili nagradu za svoj genocid i agresiju na nasu drzavu. Da nije potpisao istjerali bi ih vec te godine. Zato i imamo situaciju sada da zivimo u najvecoj rupi. Kaze sprijecio dalje stradanje, kakvo stradanje kad je Armija bila jaka a cetnici sve slabiji, izgubili su mnoge teritorije u par sedmica. Ne, nego je on bio kukavica i nije smio reci Amerima ne mi ne pristajemo na ovakav eksperiment. Yebo je on nas ali eto vi ga i dalje dizite u nebesa.
Mislim da bi rat trajao i dan danas da se nastavio i da smo se oslonili samo na Armiju BiH ili neko misli da bi se solidno naoruzani Srbi jednostavno povukli do Drine :rol:
Za Hrvatsku je rat vec bio zavrsen a mi sami ne bi mogli nista i samo bi se nastavilo stradanje a izgubili bi podrsku i MZ. Mislim, nisu zauzeli ni Prijedor a zauzimali bi BL... :roll: Podjela je svakako vec bila dogovorena prije dvije godine, sve ono sto se desavalo u jesen 95 je vise predstava da se ispostuje taj dogovor.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 mar 2019, 18:00

Nijedan gazda nije prepošten, da je prepošten radnice bi imale platu od makar 800 kaem plus topli. Ali nakačit mu se na kosti zbog ovoga je smiješno i žalosno, pljuju insana a sutra glas dadnu čovjeku koji uđe u koaliciju sa onim što je pet puta gori od tog vlasnika po pitanju stavova koji su lične prirode btw.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 mar 2019, 18:04

SlevinKelevra je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:Normalno da nije trebao potpisivati takvo uredjenje, Armija BiH bi oslobodila sve. Bili su pred Banja Lukom i cetnici su bjezali svuda glavom bez obzira. On je popustio pred pritiskom stranaca i potpisao nakaradno uredjenje gdje su zlocinci dobili nagradu za svoj genocid i agresiju na nasu drzavu. Da nije potpisao istjerali bi ih vec te godine. Zato i imamo situaciju sada da zivimo u najvecoj rupi. Kaze sprijecio dalje stradanje, kakvo stradanje kad je Armija bila jaka a cetnici sve slabiji, izgubili su mnoge teritorije u par sedmica. Ne, nego je on bio kukavica i nije smio reci Amerima ne mi ne pristajemo na ovakav eksperiment. Yebo je on nas ali eto vi ga i dalje dizite u nebesa.
Mislim da bi rat trajao i dan danas da se nastavio i da smo se oslonili samo na Armiju BiH ili neko misli da bi se solidno naoruzani Srbi jednostavno povukli do Drine :rol:
Za Hrvatsku je rat vec bio zavrsen a mi sami ne bi mogli nista i samo bi se nastavilo stradanje a izgubili bi podrsku i MZ. Mislim, nisu zauzeli ni Prijedor a zauzimali bi BL... :roll: Podjela je svakako vec bila dogovorena prije dvije godine, sve ono sto se desavalo u jesen 95 je vise predstava da se ispostuje taj dogovor.
Nedavno sam gledao neku emisiju gdje neki Srbin koji je tad bio u određenim političkim krugovima govori kako su se svi Bogu molili da Alija potpiše Dejton, Sloba najviše jer su naši bili nadomak BanjaLuke i sve je fakat spremno bilo za bježaniju, a Sloba se poprilično bojao jer nije mogao u Srbiju nakon Oluje da primi još nekoliko stotina hiljada Srba koji bi sigurno napustili prostore današnje RS i tako je onog mutavog idiota prekonto i prešalto, sačuvao svoju državu i ovamo dobio pola.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 mar 2019, 18:07

Fotografija Serenine stražnjice prkosi gravitaciji
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 22 mar 2019, 18:10

Osim13 je napisao/la:Halo ba naša murija mu dežura ispred pekare u Vogošći, toliko o tome :mrgreen
Lahko je u Vogošći, tu je Tempo glavni. :cool:
Kocka je bačena

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 22 mar 2019, 18:16

Ma kakva Banja Luka. To bi bila teska i dugotrajna klaonica, cak i da je HV napala. Grad od 200.000 stanovnika ne pada tek tako plus si imao najjace korpuse VRS rasporedjene u odbrani grada (ljudi koji su taj teren izvrsno znali sto je prednost) plus bi tu bila podrska Srbije.
Jest tu bilo bjezanije ali su isto tako mnogi prisilno vracani i zaustavljani u bjezanju kako bi se branio grad.

A realno, ovog smrada iz Sarajeva i treba bojkotovati. Nije to nepostovanje prema Bosnjacima i Sarajlijama, to je nepostovanje prema obicnom normalnom covjeku. Stvarno moras biti bolestan da o Karadzicu mislis bilo sta pozitivno a kamoli da ga uzdizes u visine i rang nekog heroja.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 22 mar 2019, 18:17

artemis77 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Kabil ftw. :bih:
Koliko njih ima u Tuzli?
Ja znam za dvije, ovako na prvu. Ima više sigurno.
Ima jedna kod hemijske skole, ima jedna na onoj raskrsnici blizu difa, jedna kod kipova, jos jednu sam negdje vidio ne mogu se sjetiti gdje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2019, 18:18

Očekujem da mu ugovor rasknu Mercator i Bingo a pekare mu neće dugo opstati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []