Ti si pacijent ovdje,spominjes rat i te stvari na temi koja veze s tim nema,pravis neka debilna poredjenja. Ocito si ogranicen ko tegla od ajvara al ybg nisi ti kriv.Derdiyok je napisao/la:Koji pacijent

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ti si pacijent ovdje,spominjes rat i te stvari na temi koja veze s tim nema,pravis neka debilna poredjenja. Ocito si ogranicen ko tegla od ajvara al ybg nisi ti kriv.Derdiyok je napisao/la:Koji pacijent
Znaci moramo kazniti lika koji je citavu karijeru bio odan voljenom klubu.Svi argumenti ronaldovaca osim 1 vise titule LS i EP se zasnivaju na ŠBBKBBKaunas je napisao/la:Kad se dokaze u jos 2 najjace lige svijeta onda se moze pricati da je GOAT. Pa isti likovi na NBA temi govore da James nije GOAT jer je eto cijelu karijeru proveo na istoku.odlucite se
Jel ti teglice trebalo cak 5 minuta da smislis komentar pa uredjujes post?Derdiyok je napisao/la:Jeste, sve si upravu, ljubi babo svoju princezu.
Kad shvatiš pojam "suština" i izvučeš isti iz konteksta, e onda ćeš razumjeti post gdje spominjem rat princezice.
Pa ne pricamo o tome ko je odaniji voljenom klubu vec ko je veci igrac valjda.BosniaBoston je napisao/la:Znaci moramo kazniti lika koji je citavu karijeru bio odan voljenom klubu.Svi argumenti ronaldovaca osim 1 vise titule LS i EP se zasnivaju na ŠBBKBBKaunas je napisao/la:Kad se dokaze u jos 2 najjace lige svijeta onda se moze pricati da je GOAT. Pa isti likovi na NBA temi govore da James nije GOAT jer je eto cijelu karijeru proveo na istoku.odlucite se
Bravo.anonymousHD je napisao/la:Ma šta im išta pišeš. Ne možeš ti s njima.
Šta god Ronaldo da uradi, oni će doći popljuvati. Messi da je uzeo 3 LP zaredom (najbolji strijelac u svakoj sezoni) i u tom periodu neku titulu sa Argentinom, ne bi nikakva diskusija postojala ovdje.
Vidiš onog iznad šta kaže Higuain mašao šanse, a da je pogodio, misliš da bi iko pisao Higuain odveo Argentinu na krov Svijeta? Bi malo sutra, Messi sve uradio, sam ih odveo, Maradona vol. 2.
Toliko su nesigurni da je Messi GOAT da na svaki post gdje se spominje Ronaldo kao najbolji oni dolaze da to demantuju. Smiješna sorta ljudi. Eto, Messi je GOAT, boli nas džon, mislite šta hoćete, ali i drugi ljudi imaju svoja mišljenja i treba da se poštuju.
Hahah koji si ti pacenik pa to je cudo jedno.Derdiyok je napisao/la:Princezice naravno da postoji, samo sto vi ne shvatate pa covjek mora na malo bizarniji nacin. Eto te ko uvrijedjena mlada.
Haj nebitno, nema koristi ocigledno.
Ne mogu ja budali Nadalu dokazati da je budala.
Evo ovdje objasnjeno ko je bolji,ako je neko slucajno propustio.Dzoni je napisao/la:Ronaldo je potpun igrac,dakle ne kompletan,potpun.
A Mesi?
Evo,samo nek je igra glavom u pitanju.
Mesi je nema.
Dobro sad cete vi rec Mesi je dao 6 golova u finalu lige sampiona,ali cu ja onda reci to je zato sto ga niko nije cuvao.
A Ronalda uvjek neko cuva,al on skoci preskoci covjeka i da gol.
A druga stvar,Mesi je slab a Ronaldo je jaci.
Sta u ostalim sportovima kosarka,vaterpolo,stoni tenis,jahanje konja?
U svemu ga Ronaldo dobija.
I sto je najbitnije,ovo je treca stvar,Ronaldo je jako human.
Kako je on pomogao jednom svom drugu,mozete na internetu procitat sta pise,kako je pomogao svome drugu iz kluba u kojem je ponikao.
A mozete procitati i to da se on nije tetovirao zato da bi mogo da da svoju krv maloj djeci kojoj je potrebna.
A Mesi sve bio fin i pojavio se jedno ljeto sav istetoviran u tribalcinama i sa kosom i bradurinom ko da su ga vanzemaljci oteli,jbt.
I sta on misli o maloj djeci,sta misli Mesi treba li njegova krv maloj djeci?
**** se Mesiju za djecu.
Eto zato je Ronaldo i bolji covjek i bolji fudbaler.
Ne zna momčina da se krv može davati i kad imaš tetovažu, samo mora proći par mjeseci.Derdiyok je napisao/la:Najjače ovo za tetoviranje i krv
Nasmija me pošteno
Ma dobro, ovaj post gore je sarkastičan, ali svejedno smiješnoMokes je napisao/la:Ne zna momčina da se krv može davati i kad imaš tetovažu, samo mora proći par mjeseci.Derdiyok je napisao/la:Najjače ovo za tetoviranje i krv
Nasmija me pošteno
Za simuliranjeDzoni je napisao/la:Ja sam umiro od smjeha kad sam prvi put gledo ovaj klip,ne znam ko ima jace argumente ovaj madridista il cules
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.