ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

bombaysaphire
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la bombaysaphire » 22 mar 2019, 12:43

NadalRafa je napisao/la:Ma ne poredim ja njega sa njima al kazem i siguran sam da ne bi sve ovako bilo. Imao je igru frajer za bilo koga. I po meni ti nabrojani turniri uopste nisu bili toliko dominantni.Jesu kad gledas s ovog aspekta da im niko nista nije mogao al zapitajmo se sta bi bilo da su se tu nalazili u dobroj formi i Novak i Marej i Stan pa i DelPo. Dalje i onaj roviti DelPo je dosao do polufinala s Rafom.
Stana je 2015 sralo i to dobro protiv Novaka to svi znamo.Nikad ne bi mogao ponovit ono vise.Zatim su tu neki Wimbledoni npr Murray Raonic. Mozda sam pretjerao s 10 GS al eto nekih 7 bi mogao dostici onaj stari dobri DelPo. Steta za silne povrede.

Pitanje za tebe , ako je Stana protiv Novaka 2015 sralo i da to više nikada ne može ponoviti kao što ti tvrdiš, šta se desilo na US Openu 2016 godine?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 22 mar 2019, 13:05

pa procita post iznad.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 22 mar 2019, 13:16

Složiću se da nije bio isti igrač, ali ipak i takav je opasan , na kraju krajeva došao je do finala ( kako god ), i dobio prvi set .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 22 mar 2019, 13:34

Sa konterencije za štampu nakon finala Cicncinatia:

"It's just something that the previous generation couldn't even aim for, because we had the Super 9s, okay, but it wasn't like a goal of anybody, because you had so many experts on all different surfaces. And then all of a sudden things slow down. Everybody starts to play from the baseline. Only then you could win all four almost or you could only win all the Masters 1000s.

But I think as generations will go by, more and more players will probably get a chance of doing something like this, but he is the very first one to do it.

I think it's extremely difficult to win a Masters 1000. These tournaments don't come easy. You saw my performance today. It's just a long week. It's tough, grueling. The best players are playing. You play against tough guys early on in the draw. So you don't have much time to find your rhythm and actually almost work on your game throughout the week. He's done that maybe better than anybody. So it's a great credit to him. Yeah, I think it's an amazing accomplishment"

...

ovako fed komentarise uspjeh noleta kada je kompletirao sve velike titule i presao igricu. drugim igracima to prosto nije bio cilj. ali je to postao kada su usporili podloge. a sada kada je vec tako sporo sve vise ljudi ce to biti u stanju da urade. a nole je to do sada MOZDA (a mozda i nije ko ce ga znati) radio bolje od ostalih. fedu recimo fale 2 od 3 sljakasta mastersa (rafi 2 tvrda i WTF). volio bih da nole uzme RG i sinsi ponovo cime bi presao igricu 2 puta. jer sve druge velike titule je osvajao barem 2 puta. ali mozda to nije radio najbolje a i druge takvo sta nije zanimalo.

slika
Zadnja izmjena: lucky13, dana/u 22 mar 2019, 14:25, ukupno mijenjano 5 puta.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 22 mar 2019, 13:36

naravno da je bio opasan iako ni sjena svoje najbolje verzije, ali bio je daleko od 100% i na vimbliju prosle godine pa ga je osvojio a pred taj USO je osvojio i kanadu a poslije igrao i finale WTFa. vidjelo se iz aviona da to nije bilo to ali daleko od toga da je nole u GS finalu papazjana. stan je kako sam rekao cudo i jedini van big3 koji u finalu slema digne nivo a ne spusti gace kao gotovo svi ostali van ove trojice.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 22 mar 2019, 15:42

Miša pita Novaka i RF: Kakva su ovo bezobrazna pitanja? http://sportklub.rs/Tenis/Masters-1000/ ... tanja.html

Dobra zayebancija, kakva sličnost psa od Andersona i samog Andersona :rol:

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 22 mar 2019, 16:07

bombaysaphire je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:Ma ne poredim ja njega sa njima al kazem i siguran sam da ne bi sve ovako bilo. Imao je igru frajer za bilo koga. I po meni ti nabrojani turniri uopste nisu bili toliko dominantni.Jesu kad gledas s ovog aspekta da im niko nista nije mogao al zapitajmo se sta bi bilo da su se tu nalazili u dobroj formi i Novak i Marej i Stan pa i DelPo. Dalje i onaj roviti DelPo je dosao do polufinala s Rafom.
Stana je 2015 sralo i to dobro protiv Novaka to svi znamo.Nikad ne bi mogao ponovit ono vise.Zatim su tu neki Wimbledoni npr Murray Raonic. Mozda sam pretjerao s 10 GS al eto nekih 7 bi mogao dostici onaj stari dobri DelPo. Steta za silne povrede.

Pitanje za tebe , ako je Stana protiv Novaka 2015 sralo i da to više nikada ne može ponoviti kao što ti tvrdiš, šta se desilo na US Openu 2016 godine?
Ista skoro situacija,isto se i mec odvijao.S tim da Stan nije odigrao tako maestralno kao na RG. Pitanje za tebe zasto ga nije sralo onako ili zasto nije igrao ako vec zna protiv Nadala na RG 2017? Kad je vec bio jedini koji mu moze parirat. Osramotio se stari moj.Zato sto covjek ima igru i udarce al nema konstantu. Tako da vjeruj da je igrao igru koju inace igra tj.da ga nije sralo ne bi uopste dobio ta dva finala.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 22 mar 2019, 22:58

sralo ga je i u melburnu do rafine povrede, ali to je stan, kad mu se igra pa ga još onda prosere nepobjediv je.
ali onako ko u RG-u, to je samo jednom moguće. da su rafa, roger i nole stajali svatrojica sa druge strane on bi ih taj dan pomeo!

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 23 mar 2019, 05:09

Nakon osvojenog mastersa, na drugom ispadanje odmah na pocetku...Thiem :facepalm:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 mar 2019, 09:31

Eto to je pravi Theim, odigra odlicno mislis mozda bude nesto od njega i onda prva runda, mada ova Hurkac uopste nije igrac za podcijeniti, mene skroz igrom podsjeca na Beridha sa pocetka karijere.

Ne znam ko sad moze Novaka izbaciti do finala osim sam sebe.

Bilo bi fino pogledati finale Novak Roger taman bilo 6-0 6-0 za Novaka :)

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 23 mar 2019, 10:27

svidja mi se kako razmisljas :clap: . taj scenario je najbolji i najpozeljniji.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 mar 2019, 10:38

Ništa od toga , Novak tempira formu za RG.

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 23 mar 2019, 10:40

nole je prijavio i MC, da tempira formu za RG tempira, ali ako mu se ponudi da uzme bilo koji drugi masters, pa i turnir koji igra, uzece, nije gadljiv.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 mar 2019, 12:16

lucky13 je napisao/la:svidja mi se kako razmisljas :clap: . taj scenario je najbolji i najpozeljniji.
Ne znam sto al evo citiracu te :)

Onako gledano kad bi doslo do tog finala Nole je favorit iskljucivo zbog godina, a ako Roger bude na nivou IW onda bi to bio jako dobar mec i tad bi Roger bio favorit, ali mislim da Roger sad ima daleko tezi put do tog finala jer svi ovi gladni mladi igraci su u njegovom dijelu zrijeba,

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 23 mar 2019, 12:41

Dva najsmjesnija igraca Thiem i Nishikori. Bukvalno ih svako moze dobit kad im se ne igra.
Federer u potencijalnom finalu ne bi imao ni promil sanse protiv Novaka.Jedino kad bi ga bas sralo a da ovaj ne moze meda.A to su sanse ravne nuli.Mada ja mislim da nece ni doc do tog finala,neko ce se drugi ubacit,imam osjecaj taj.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 mar 2019, 14:26

Zanimljivo je to razmisljanje, ako Novak dobije onda recimo Roger nije mogao da ima los dan, a ako Roger dobije nije do njega nego je Novak imao los dan

Ojjj Boze ko sve udise zrak na ovome univerzumu :bow:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 mar 2019, 14:59

Da bi bio veliki favorit Nole bi bio ali reći da ne bi imao promil šanse je pretjerivanje. Jednake šanse ima kao i Rafa protiv Novaka u bilo kojem meču, igrački veće od Rafe a fizički manje pa se ti nivelije na isto.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 mar 2019, 15:39

ronaldo99 je napisao/la:Zanimljivo je to razmisljanje, ako Novak dobije onda recimo Roger nije mogao da ima los dan, a ako Roger dobije nije do njega nego je Novak imao los dan

Ojjj Boze ko sve udise zrak na ovome univerzumu :bow:

E moj buraz pa to ti tek sad skontao, pa Novaka u čitavoj karijeri nijedan protivnik nije pobjedio , nego je Novak izgubio, izgubio od samog sebe...

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 mar 2019, 15:50

A vidi ko se našao da priča. Gospoda zvana : "Rogere idi u penziju, sam sebe dobijaš!"
Stvarno dostižete neke nove nivoe šupljaka i spinovanja. :tokralju:

Thiem rutinski, bolje osvojiti jedan turnir a na drugom ispasti odmah, nego ući u polufinale na oba. 'ta nije Dinara Safina. :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 mar 2019, 16:49

S-Y-L-A-R je napisao/la:A vidi ko se našao da priča. Gospoda zvana : "Rogere idi u penziju, sam sebe dobijaš!"
Stvarno dostižete neke nove nivoe šupljaka i spinovanja. :tokralju:

Thiem rutinski, bolje osvojiti jedan turnir a na drugom ispasti odmah, nego ući u polufinale na oba. 'ta nije Dinara Safina. :kafa:

To mi pišemo samo kada Roger npr. vodi u odlučujem setu , igra kao sat i onda dođe gem gdje protivnik napravi brejk da Roger ne osvoji poen, ili kada čitav meč ili set propušta brejk prilike , a protivnik iskoristi prvu brejk loptu.
Tad smo ljuti pa pišemo tačke stvari , a kasnije u analizi meča spustimo loptu i napišemo da je do protivnika , jednostavno je bolje igrao.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []