Romantika
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
100-ta utakmica - Grbavica - kapiten - pogodak(više njih)
Romantika
Romantika
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Samo zdravlja njemu i porodici.
Budi mangup pa sa 35/6 se vrati i odigraj jednu sezonu u PLBiH. Mozes i u Sarajevo.
Budi mangup pa sa 35/6 se vrati i odigraj jednu sezonu u PLBiH. Mozes i u Sarajevo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- Goalgetter
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:100-ta utakmica - Grbavica - kapiten - pogodak(više njih)
Romantika
eno izgleda će u Inter i taman tako do 36te more po italiji šetat....i spasit kone od gašenja, đe ćeš veće sadakeKamuflazn je napisao/la:Samo zdravlja njemu i porodici.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sutra će izaći čitav članak u novinama gdje piše da se pobio u svlačionici na poluvremenu.
Ne znam šta se desilo i ko je kriv, ali činjenica je da u zadnje vrijeme neobično nervozan i agresivan, pa i ono tragikomično dajvanje protiv Porta je nešto čime se nikad u karijeri nije služio. Razumijem da te stignu frustracije radi loše sezone i loše forme i nije mu prvi put da prolazi kroz loše trenutke, ali nikad nije bio ovako nervozan i temperamentan.
Nadam se da je dovoljno pametan da ne napravi neki eksces sa grcima. Ali lakše reći nego učiniti.

Ne znam šta se desilo i ko je kriv, ali činjenica je da u zadnje vrijeme neobično nervozan i agresivan, pa i ono tragikomično dajvanje protiv Porta je nešto čime se nikad u karijeri nije služio. Razumijem da te stignu frustracije radi loše sezone i loše forme i nije mu prvi put da prolazi kroz loše trenutke, ali nikad nije bio ovako nervozan i temperamentan.
Nadam se da je dovoljno pametan da ne napravi neki eksces sa grcima. Ali lakše reći nego učiniti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
jeste li znali da ga zeli inter, everton i west ham
Kad se sve ovako postavi na jedno mjesto, fakat impresivno.0oo0 je napisao/la:https://www.uefa.com/european-qualifier ... 26669.html
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Babuka
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Danas 2 komada,laganini.
-
glavniurednik
- Kontakt:
Imq dosra neistinisti nor ovq "luteija" i ovo "klox" isro0oo0 je napisao/la:https://www.uefa.com/european-qualifier ... 26669.html
Dzeko fala ljudino za poklon Fati legendi.Ovi iz Rome ti ga mogu samo poflautat.
- Goalgetter
- Kontakt:
100. nastup veceras, sretno kapitenu kao da je juce bio onaj volley protiv Turaka 
Prvi protiv turaka, 100. nastup protiv jermenije. 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dobro je ovoliko izdrzo bez vecih ekcesa znajuci kako agresivan je fudbalski milje ... da mu saigraci nisu fudbaleri bili bi il' kriminalci il se vec hladili pod zemljom ... tesko finim momcima kad moraju s bagrom ...rope11 je napisao/la:Sutra će izaći čitav članak u novinama gdje piše da se pobio u svlačionici na poluvremenu.![]()
:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ako je Sarafa osarafio pridruzujem se,veceg supka vidio nisam.
Pa ovaj je krenuo na Džeku, ali su ih razdvojili. Sreća jer bi ga zgromio.
Mada ne znam na šta se konkretno ljuti, i sam je u lošoj formi i sam je sebičan u zadnje vrijeme, isti je kao i on.
Bespotrebno dizanje tenzija iz ko zna kojih razloga, već se priča da će ga Ranieri ukloniti iz tima pa na tribine. A bezveze, ne treba mu to u ovim godinama.
Fino bi bilo da večeras na Grbavici zabije, da se omekša pred grke.
Znaju šupci u kakvom je stanju i šta je prije radio, ne bi me čudilo da ga namjerno krenu bockati.
Mada ne znam na šta se konkretno ljuti, i sam je u lošoj formi i sam je sebičan u zadnje vrijeme, isti je kao i on.
Bespotrebno dizanje tenzija iz ko zna kojih razloga, već se priča da će ga Ranieri ukloniti iz tima pa na tribine. A bezveze, ne treba mu to u ovim godinama.
Fino bi bilo da večeras na Grbavici zabije, da se omekša pred grke.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Alipasino je napisao/la:Dzeko fala ljudino za poklon Fati legendi.Ovi iz Rome ti ga mogu samo poflautat.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kada se vraća u reprezentaciju? Falio nam je danas.
Počastio nas prisustvom na 100. utakmici