BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Igralo se bez Kolasinca i Duljevica. Valjda će biti bolje sa Grčkom ili je zijan
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Gdje je i sta radi sasa vugdalic ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
kakvo pruzanje ruke Dzeke Adisu i Nalicu pri odlasku, isto sa brudama u sisa baru.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tanko ali neka smo uzeli ovo pa kako god
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
baho je nas najveci dijamant
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mora protiv Grcke bolje. Baho je stvarno ostao u 98oj.
27.10.2020
Ja bi Sunjica na stopera, Bicu na beka. Kolasinac na lijevog beka i odbrana odma jaca. Izeta i Dulju definitivno forsirati na krila. Krunic mi je bio odlican! Milosevic - greska sa penalom ali decko ima slifa. Dzeko nije imao svoj dan danas. Pjanic je danas bio odlican. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Losi drugo poluvrijeme. Ipak opet pobjeda. Puno smo bolji od Armenaca i danas kako got lose odigrali zabili smo dva i imali jos 3-4 mrtve prilike.
Zakaric je bio bas los a bome Todorovic i Dzekson isto nisu blistali. Sada Grke dobiti i sve 5.
Vjerujem u ovu ekipu. Ne mogu se oteti dojmu koliko got sebi suludo zvucao da nam Saric stvarno fali u timu. On je nas novi Rahimic.
I previse su nakvasili Grbavicu.
Zakaric je bio bas los a bome Todorovic i Dzekson isto nisu blistali. Sada Grke dobiti i sve 5.
Vjerujem u ovu ekipu. Ne mogu se oteti dojmu koliko got sebi suludo zvucao da nam Saric stvarno fali u timu. On je nas novi Rahimic.
I previse su nakvasili Grbavicu.
MAUS MAKI GADAFI
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kolasinac je definitivno mnogo bolja opcija na beku od Civica al previse ispada i pravi prostor za kontranapade al eto ne bi nam Grci trebali predstavljati problem sto se te tranzicije tice.
Bekovi užasni. Todorovic nije niti jednom igrača zaustavio.
- kontrasviju
- Kontakt:
Pobjeda i 3 boda su najbitnija, ja lično zadovoljan. 1. poluvrijeme dobro, drugo smo izgledali nezainteresovano. Protiv Grčke sa Kolašincem i Duljom i uzimamo ih. Baho legenda, kaže Džeko prvi gol za repku dao protiv Turske 97' godine 

1921
ne moze zaustavit kad je 10 metara od njegah1a2s3o4 je napisao/la:Bekovi užasni. Todorovic nije niti jednom igrača zaustavio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Teska utakmica
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Vidi se da je Todorović mjesecima rezerva u Salzburgu, ipak je do nedavno igrao u bosanskoj fildzan ligi. Sigurno bi Bičakčić bolje odigrao na toj poziciji a Toni u paru sa Zukanom...
I jos ga kao ceka i ceka i igrac pretrci pokraj njega!harden je napisao/la:ne moze zaustavit kad je 10 metara od njegah1a2s3o4 je napisao/la:Bekovi užasni. Todorovic nije niti jednom igrača zaustavio.
Stvarno je bio los...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne moze Todorovic sa svojom jednom utakmicom u prosjeku u mjesecu u Salzburgu napredovati. Dosta je bio los, u defanzivi su ga prolazili kako su htjeli. Na drugoj strani Civic je bio solidan, licno nemam velikih zamjerki za njega, bori se, cupa koliko ide.
Grcku dobijamo lakse nego Armeniju
nemojte da bude da vam nisam rekao
nemojte da bude da vam nisam rekao
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Lose je ovo vcrs, al valjda me ono silovanje nejaci iz susiceve er razmazilo pa mi je ovo danas izgledalo lose.
Vranjes predvodi grcke huligane u utorak
Vranjes predvodi grcke huligane u utorak

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Quartararo i 21 gost.