Ko i za Dzeku isto. Njih dvojicu ja u zivotu nikad popljuvati necu. I Kolasinca. Jer su naspram ostalih 5 levela iznad*p!p!t@* je napisao/la:Mi ćemo shvatiti kakav je ovo majstor tek kad okači kopačke o klin...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
pjanke sam skuplji od ostatka ekipe, a danas smo i vidjeli zasto je to tako.
on je nama, brat-bratu, 60% ekipe:-)
kako kolasinca, zar se ti sjecas njegove zadnje utakmice u repkisoccerfan je napisao/la:Ko i za Dzeku isto. Njih dvojicu ja u zivotu nikad popljuvati necu. I Kolasinca. Jer su naspram ostalih 5 levela iznad*p!p!t@* je napisao/la:Mi ćemo shvatiti kakav je ovo majstor tek kad okači kopačke o klin...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Drago mi je da se probudio odkad je potpisao ugovor
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Puno bolji od kad je prosinecki preuzeo. Stanlo ima trkaca ispred sebe i opcije da kreiera prilike. Asistencija za gol, super lopta visci kad je golman odbranio i dominirao sredinu. Jedva cekam utalmicu protiv italiie gdje ce se igrati na Juventusovom stadionu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
- JohnCleese
- Kontakt:
Da, da.Adnan89 je napisao/la:Puno bolji od kad je prosinecki preuzeo. Stanlo ima trkaca ispred sebe i opcije da kreiera prilike. Asistencija za gol, super lopta visci kad je golman odbranio i dominirao sredinu. Jedva cekam utalmicu protiv italiie gdje ce se igrati na Juventusovom stadionu.
Mislim da ga nisam imao prilike niti jednom kritikovati u eri Prosineckog, a vjeruj da bih
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Vise je reprezentaciji dao civic od kolasinca barem do sad. Ja se stvarno ne sjecam utakmice kolasinca poslije sp kada ga susic odstrani iz prvog tima poslije arg.
Pjanic nikad nije davao ni vise ni manje za repku samo je pitanje koji selektor ima znanje da ga iskoristi.
Pjanic nikad nije davao ni vise ni manje za repku samo je pitanje koji selektor ima znanje da ga iskoristi.
Nas najbolji vezni igrač ikada.
Mnoge njegove kolege iz Juventusa su igrale za Italiju protiv Finske: Bonucci, Chiellini, Bernardeschi, Spinazzola, Moise Kean.
Hvala brate.HPCompaq je napisao/la:Maestro
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Sa kakvom lakoćom čovjek igra, nevjerovatno.
Na stranu što su mu ukrali par asistencija sinoć, što je davao pasove 'kao rukom', al' kako je par puta fintom tijelom izbacio protivničke igrače kada je iznosio loptu, brutalno
Na stranu što su mu ukrali par asistencija sinoć, što je davao pasove 'kao rukom', al' kako je par puta fintom tijelom izbacio protivničke igrače kada je iznosio loptu, brutalno
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
zamisli da smo sinoc imali henrikha u nasem dresu da njih dvojica igraju:-)Raonffa je napisao/la:Sa kakvom lakoćom čovjek igra, nevjerovatno.
Joj i on je vrhunski igrač, među onom skupinom igrača baš baš osjetno odskačebabino je napisao/la:zamisli da smo sinoc imali henrikha u nasem dresu da njih dvojica igraju:-)Raonffa je napisao/la:Sa kakvom lakoćom čovjek igra, nevjerovatno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
MiiisssskeeBh
- Kontakt:
ahahahahahah,kralju.nasmijao si me postenoMaestro je napisao/la:Hvala brate.HPCompaq je napisao/la:Maestro
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
ALo sta radissssss

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ej mozgova, jedan igrac u zivom zidu..

Jedino što je Baho rekao dobro večeras je "Doktor Miralem Pjanić"
Kmecit ce se sudija protiv nas i ostale jugoslovenske komunjarske fore, ali ovo je cist crveni. Pjanic mi je najdrazi igrac repke, ali ovo je nevidjena lobotomija. Idiotski potez. Kostao nas je pobjede. Zajedno sa Sunjicem koji je kriv za oba gola.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.