BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
bolji smo od armenaca za klasu i sad da se ponovi tekma, uvalili bi im 3-4 komada iz zayebancije.
nocas jednostavno nije islo dzeku,bio je bas tanak.
sto se tice ekipe,bekovi i krila najkriticniji i ako u ovoj grupi igraca nema mjesta za hajrovica, yebi ga onda roberte.
vjerujem da cemo grke dobiti dosta lakse negio sto ocekujemo...a i pored ove losije igre nocas,ja sam ubijedjen da cemo glatko na euro.
da, krunica sam prizivao i momak je pokazao da je materijal za prvih 11, samo da se jos malo oslobodi grca.
joj visca,visca...pa taj ni mene ne bi uzeo 1 na 1...brat jednostavno ne zna i tacka.
super asistencija ali generalno mozda i najlosija tekma u repki.
nocas jednostavno nije islo dzeku,bio je bas tanak.
sto se tice ekipe,bekovi i krila najkriticniji i ako u ovoj grupi igraca nema mjesta za hajrovica, yebi ga onda roberte.
vjerujem da cemo grke dobiti dosta lakse negio sto ocekujemo...a i pored ove losije igre nocas,ja sam ubijedjen da cemo glatko na euro.
da, krunica sam prizivao i momak je pokazao da je materijal za prvih 11, samo da se jos malo oslobodi grca.
joj visca,visca...pa taj ni mene ne bi uzeo 1 na 1...brat jednostavno ne zna i tacka.
super asistencija ali generalno mozda i najlosija tekma u repki.
Italija je samo ime već duže vrijeme...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Jel ko upratio ove 2 ostale tekme iz naše grupe , kakvi su Finci,Grci i Talijani , imamo li sanse ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Finci odbranu igraju na amaterskom nivou jer kako su im Italijani drugi go dali, ono ni u pionirima djeca ne brane na onaj način... Italija ništa posebno, i ništa što se ne može pobijediti. Zatvoriti Ćiru i mi s njima možemo igrati...Suki46 je napisao/la:Jel ko upratio ove 2 ostale tekme iz naše grupe , kakvi su Finci,Grci i Talijani , imamo li sanse ?
Grci ko Grci, ne smiješ ih nikada podcijeniti...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ni Duljević ni Zakarić, nego Kolašinac na lijevo krilo! On i onako može 180 minuta u komadu odigrati istim tempom.
Ono što u glavi imaju Duljević i Zakarić, taj seljački fudbalski mentalitet, Bešić ima još žešće. Njegovo peglanje lopte i dodavanje igraču metar od sebe je za kvalitetnog šamaranja. Svaki napad uspori.
Ono što u glavi imaju Duljević i Zakarić, taj seljački fudbalski mentalitet, Bešić ima još žešće. Njegovo peglanje lopte i dodavanje igraču metar od sebe je za kvalitetnog šamaranja. Svaki napad uspori.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ne igramo ni mi ništa specijalno,ali rezultati nas idu i Robi ce s Grcima i Talijanima u gostima znati to odraditi.Finska na strani sa ovom tekmom u utorak moze odrediti nas pravac kvalifikacija*p!p!t@* je napisao/la:Finci odbranu igraju na amaterskom nivou jer kako su im Italijani drugi go dali, ono ni u pionirima djeca ne brane na onaj način... Italija ništa posebno, i ništa što se ne može pobijediti. Zatvoriti Ćiru i mi s njima možemo igrati...Suki46 je napisao/la:Jel ko upratio ove 2 ostale tekme iz naše grupe , kakvi su Finci,Grci i Talijani , imamo li sanse ?
Grci ko Grci, ne smiješ ih nikada podcijeniti...

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kolasinac nije lijevo krilo niti ce ikad biti. On to dobro radi u Arsenalu zbog toga sto krilo ispred njega njemu otvara prostor pa se moze probiti i odigrati dupli pas.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Realno je za ocekivati Bicakcica na beku, Sunjica i Zuku na stoperima. Iz vise razloga
Seo ce naprijed dosta da ide tako da cemo nazad cesto igrati sa 3 klasicna stopera da zatvaraju to
Mislim da je Robijev plan ocigledan da protiv Grka napada preko lijeve strane, odmarajuci ovu dvojicu da bi trcali svih 90 bez prekida
A Todor mislim da ne bi imao snage za 90 min protiv Grcke
Seo ce naprijed dosta da ide tako da cemo nazad cesto igrati sa 3 klasicna stopera da zatvaraju to
Mislim da je Robijev plan ocigledan da protiv Grka napada preko lijeve strane, odmarajuci ovu dvojicu da bi trcali svih 90 bez prekida
A Todor mislim da ne bi imao snage za 90 min protiv Grcke
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa Kolasinac ni u Arsenalu ne igra lijevo krilo, nego lijevog spoljnog u formaciji sa 3 nazad. Kad igraju sa 2 stopera, onda se tek ispostavi kakva je rupetina u odbrani..
Ne igra Prosineckom dzaba Civic...
*p!p!t@* je napisao/la:Italija je samo ime već duže vrijeme...
hmm, donaruma na golu, one dvije bandere u obrani, bernadeski imobile... ja mislim da ce protiv njih bit pravo gutavo
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
to ti majke ti ocekujes civica u utorak a kolasinca na klupi..cuj ne igra dzaba civic hihiRaptor999 je napisao/la:Pa Kolasinac ni u Arsenalu ne igra lijevo krilo, nego lijevog spoljnog u formaciji sa 3 nazad. Kad igraju sa 2 stopera, onda se tek ispostavi kakva je rupetina u odbrani..
Ne znam sta da ocekujem, do sad je Prosinecki donosio ispravne odluke ostavljajuci Kolasinca ispred malih ekrana, sta god da uradi podrzat cu najboljeg poslijeratnog selektora.babino je napisao/la:to ti majke ti ocekujes civica u utorak a kolasinca na klupi..cuj ne igra dzaba civic hihiRaptor999 je napisao/la:Pa Kolasinac ni u Arsenalu ne igra lijevo krilo, nego lijevog spoljnog u formaciji sa 3 nazad. Kad igraju sa 2 stopera, onda se tek ispostavi kakva je rupetina u odbrani..

- Prva tekma, pobjeda sto je najbitnije.
- moglo se ranije rijesiti pitanje pobjednika da su Dzeko u 3 situacije i Visca u jednoj bolje reagirali, kao i Milosevic prije gola kada je precku pogodio.
- lagahna predstava, bez nekog aman umora, na momente neozbiljno i previse opusteno i to se treba rijesiti...falilo i motivacije, slab protivnik, cuvala se snaga za Grcku itd.
- odmorena 3 vazna igraca.
- Sunjic mi je ipak bolji izbor od Bice, brzi, okretniji, jaci. I veceras Armenac par puta izbaci Bicakcica kao da ga nema.
- vrlo moguce da Bicu gledamo umjesto Todora na desnom beku.
- Zakaric je nazalost totalno podbacio.
- Dzeko usporen bio, uz to promasio 3 odlicne situacije.
Visca odradio svoj posao, asistencija i promaseni zicer.
- cestitke Krunicu na golu, Milosevic je svoj ponistio glupim penalom.
- PJANIC, svaki komentar suvisan.
Protiv Grcke ce biti druga prica...veca motivacija, veca borba.
Sehic
Bicakcic-Sunjic-Zukanovic-Kolasinac
Pjanic, Besic, Krunic (Saric ako je spreman za 60min)
Visca, Dzeko, Duljevic
Ocekujem dominaciju i sigurnu pobjedu!
- moglo se ranije rijesiti pitanje pobjednika da su Dzeko u 3 situacije i Visca u jednoj bolje reagirali, kao i Milosevic prije gola kada je precku pogodio.
- lagahna predstava, bez nekog aman umora, na momente neozbiljno i previse opusteno i to se treba rijesiti...falilo i motivacije, slab protivnik, cuvala se snaga za Grcku itd.
- odmorena 3 vazna igraca.
- Sunjic mi je ipak bolji izbor od Bice, brzi, okretniji, jaci. I veceras Armenac par puta izbaci Bicakcica kao da ga nema.
- vrlo moguce da Bicu gledamo umjesto Todora na desnom beku.
- Zakaric je nazalost totalno podbacio.
- Dzeko usporen bio, uz to promasio 3 odlicne situacije.
Visca odradio svoj posao, asistencija i promaseni zicer.

- cestitke Krunicu na golu, Milosevic je svoj ponistio glupim penalom.
- PJANIC, svaki komentar suvisan.
Protiv Grcke ce biti druga prica...veca motivacija, veca borba.
Sehic
Bicakcic-Sunjic-Zukanovic-Kolasinac
Pjanic, Besic, Krunic (Saric ako je spreman za 60min)
Visca, Dzeko, Duljevic
Ocekujem dominaciju i sigurnu pobjedu!
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 24 mar 2019, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvo je stanje u Skenderiji?
Kad je pregled i na kojem programu?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Goalgetter
- Kontakt:
Punija od Grbavice.BelminM23 je napisao/la:Kakvo je stanje u Skenderiji?

Prosinecki reče na presici da ova 3 igrača koje je odmarao sigurno počinju. Znaci lijevo Duljevic i Kolasinac. To ce onda sasvim drugacije izgledati. A desno ako se Darko ne dozove bit ce propuh.
Bičakčić u napaduDrape je napisao/la:Bičakčić na desnom beku 1 : 42 : 56

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mislim da je Robi večeras trebao dati šansu ovom momku,čak mislim da bi dobro izgledao i na desnom beku...

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
To da je najbolji treba dokazati u buducnostiRaptor999 je napisao/la:Ne znam sta da ocekujem, do sad je Prosinecki donosio ispravne odluke ostavljajuci Kolasinca ispred malih ekrana, sta god da uradi podrzat cu najboljeg poslijeratnog selektora.babino je napisao/la:to ti majke ti ocekujes civica u utorak a kolasinca na klupi..cuj ne igra dzaba civic hihiRaptor999 je napisao/la:Pa Kolasinac ni u Arsenalu ne igra lijevo krilo, nego lijevog spoljnog u formaciji sa 3 nazad. Kad igraju sa 2 stopera, onda se tek ispostavi kakva je rupetina u odbrani..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.