Nije mi se svidjelo kako smo odigrali veći dio drugog poluvremena, previše smo stihijski napadali, pet minuta se branimo i onda pet minuta ih pritisnemo, samo smo im džaba davali nadu da se mogu vratiti, i imali su par ozbiljnih situacija. Doduše nije bilo ni sreće u nekim momentima, bila je ona gužva kada smo pogodili prečku i još dva šuta poslije, ne vjerujem da nismo dali gol u tih 30ak sekundi
I opet na kraju povrijedi se Koljić, Milošević napravi penal neiskusno i opet nekakva panika zadnjih par minuta gdje smo strepili u utakmici u kojoj smo bili duplo bolji protivnik, al' helem valjda nam se aBd vrati u utorak.
Što se tiče igrača pojedinačno, Šehić nije imao puno posla, pokupio je što je trebao i onaj penal je imao, nisam fino vidio sa istoka, k'o da je kroz njega bukvalno lopta prošla.
U odbrani najbolji definitivno Zukanović, očistio je sve što se može očistiti, Bičakčić je bio dobar na lopti, imao je par dobrih intervencija, al' je i ispao par puta. Bekovi tankosava, Todorović večeras ni u ofanzivi ni u defanzivi ništa specijalno, Ćivić je ok odradio posao.
Što se tiče sredine, Pjanić je majstor, tek sam večeras uživo vidio kakva je igračina, jedna asistencija i još su mu dvije "ukrali" Višća i Džeko svojim promašajima, pored toga je podijelio još par vrhunskih pasova. Bešića je standardno bilo svuda po terenu, u suštini je po meni odigrao dobru utakmicu, al' voli previše peljati loptu i prekasno se oslobađa, tj. nesvjesno usporava igru svojim peljanjem.
Zbog Krunića mi je pravo drago, odigrao je dobru utakmicu sve u svemu, potvrdio je da u njemu imamo jednu opciju više za prvih 11
Zakarić definitivno najlošiji, mada i ne kontam što ga je Robi zavalio na lijevo krilo kada zna svako da je on oživio svoju karijeru na poziciji desnog krila, al' hajde nema veze. Višća je odigrao standardnu utakmicu za reprezentaciju, fulao mrtvu šansu, usrao par solidnih situacija, upisao asistenciju, sve u svemu "bosanski lonac"
Džeko po meni odigrao jednu od najlošijih utakmica u reprezentaciji.
Milošević osim gola i penala onako neprimjetan, Gojak i Koljić su igrali premalo za neku ocjenu.