Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real otplatio Ronalda prodajom dresova!
Agencije - 20.04.2010 18:13
MADRID - Madridski Real je za manje od godinu dana vratio najveći deo od 94 miliona evra uloženih u transfer Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda, jer je do danas samo u glavnom gradu Španije prodato više od 1,2 miliona dresova sa njegovim imenom.
Na taj način je nadmašen rekord koji je u "kraljevskom klubu" do sada držao Dejvid Bekam. U njegovoj prvoj sezoni na "Santijago Bernabeu" prodato je milion dresova, ali ke zarada bila veća, jer je transfer bio višestruko niži.
U saopštenju Reala navodi se da je nakon predstavljanja reprezentativca Portugal je pred punim stadionom u roku od dva sata prodato 2.000 dresova.
Ukupna zarada od prodaje dresova i ostalih predmeta sa Ronaldovim likom premašila je iznos od 125 miliona evra, ali cjelokupan prihod ne ide klubu, već dio tog "kolača" pripada "Adidasu" i samom fudbaleru.
Pošto Ronaldo ima ugovor sa Realom do ljeta 2015. godine, stručnjaci predviđaju da će klub od prodaje njegovih dresova pokriti troškove transfera i plate, a još će dobro i zaraditi.
Agencije - 20.04.2010 18:13
MADRID - Madridski Real je za manje od godinu dana vratio najveći deo od 94 miliona evra uloženih u transfer Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda, jer je do danas samo u glavnom gradu Španije prodato više od 1,2 miliona dresova sa njegovim imenom.
Na taj način je nadmašen rekord koji je u "kraljevskom klubu" do sada držao Dejvid Bekam. U njegovoj prvoj sezoni na "Santijago Bernabeu" prodato je milion dresova, ali ke zarada bila veća, jer je transfer bio višestruko niži.
U saopštenju Reala navodi se da je nakon predstavljanja reprezentativca Portugal je pred punim stadionom u roku od dva sata prodato 2.000 dresova.
Ukupna zarada od prodaje dresova i ostalih predmeta sa Ronaldovim likom premašila je iznos od 125 miliona evra, ali cjelokupan prihod ne ide klubu, već dio tog "kolača" pripada "Adidasu" i samom fudbaleru.
Pošto Ronaldo ima ugovor sa Realom do ljeta 2015. godine, stručnjaci predviđaju da će klub od prodaje njegovih dresova pokriti troškove transfera i plate, a još će dobro i zaraditi.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pokusavas ispasti pametan, a sa tom recenicom si samo pokazao da si jadan i da kopiras postove drugih ljudi sa drugih foruma. Sramotis se samo sa tim a kolega forumas iznad mene ti je to dokazao.Makaveli je napisao/la:ja sam vec jednom tebi sugerisao da se provaljujes pred ovim idiotornim auditorijumom sa tim pokusajima strucnih analiza...Brnjoo je napisao/la:Pa sta ces Paji dokazivati. Neka mi navede koliki smo imali dug prosle godine i na koliko je smanjen. Neka mi kaze koliki smo budzet imali, neka mi kaze koliko smo zaradili SAMO OD RONALDA, neka mi kaze koliko smo smanjili dug, neka mi kaze ko je Florentino Perez, neka mi kaze kakve veze politika ima sa ovim sadasnjim Realom, neka mi kaze zna li kakav je uspjeh PErez naparvio u Madridu i neka mi kaze koji tim na svijetu zaradjiva najvise novca od TV prava i komercijale.
Nece mi znati reci.![]()
aj sad ti meni navedi dokaze gdje to tako i gdje se navodi,naravno podkrijpljeno dokazom da je real na ronaldu samo zaradio 100 miliona ili slicno![]()
ne znam da li sam ti rekao ,ali podsjecas me na one trkace konje sa pregradama na ocima koje im dozvoljavaju samo da gledaju pravo
Nemoj vise kopirati niti Adu niti druge sa RMF jer se samo sramotis
Ajd ziv bio
cuj ja adu kopiram :d hahahaha...moj stil je jedinstvn i univerzalan prije svega
...druga stvar je ta sto ja tebe volim pa te pokusavam izvaditi iz zabluda u kojim zivis...predlazem ti da pocnes citati neko stivo koje razigrava sive celije...a ne kopirane tekstove iz marce...
necu da degradiram po starosnoj dobi..ali ocito je da ovaj djecak iznad tebe ima 14 godina ili mentalnu disfunkciju....
cuj to mu dokaz
...pa sama logika ti ne dozvoljava da se u tako nesto povjerujes
uostalom,taj podatak nije nikada potvdjen i davno je ismijan od eminentnih ljudi
zato ti kazem,mani se sta budale po spaniji pisu i svadja sa pajama i slicnim likovima okreni se sebi malo.. 
necu da degradiram po starosnoj dobi..ali ocito je da ovaj djecak iznad tebe ima 14 godina ili mentalnu disfunkciju....
cuj to mu dokaz
uostalom,taj podatak nije nikada potvdjen i davno je ismijan od eminentnih ljudi
Ne zanima me tvoj stil niti me zanimaju tvoji prijedlozi.Makaveli je napisao/la:cuj ja adu kopiram :d hahahaha...moj stil je jedinstvn i univerzalan prije svega...druga stvar je ta sto ja tebe volim pa te pokusavam izvaditi iz zabluda u kojim zivis...predlazem ti da pocnes citati neko stivo koje razigrava sive celije...a ne kopirane tekstove iz marce...
cuj to mu dokaz...pa sama logika ti ne dozvoljava da se u tako nesto povjerujes
![]()
uostalom,taj podatak nije nikada potvdjen i davno je ismijan od eminentnih ljudizato ti kazem,mani se sta budale po spaniji pisu i svadja sa pajama i slicnim likovima okreni se sebi malo..
Pokusavas biti strucan sa nekim rijecima i opet pises gluposti. To sto si rekao sa logikom jer nesto najgluplje sto sam u zivotu cuo.
Od koga nije potvrdjen? Od kojih ljudi? KAko ti znas?
De prestani pisati i odgovarati na moje postove, ja takve ko sto si ti ne mogu nikako, pogotovo jer misle da su pokupili svu pamet svijeta, a zapravo nisi, i jos jednom, prestani pokusavati biti strucan, imas dosta ljudi odje koji ne razumiju tvoje pojmove koje je dosad koristila samo moja profesorica menadzmenta.
a znači ovo je davno ismijano od eminentnih stručnjaka
...e pošto sam se ja potrudio da nađem ovaj članak kojeg su sve iole važnije novine objavile e pa potrudi se i ti da nađeš mi taj u kojem je ismijan isti...rekla kazala al nek si ti meni živ i mentalno sposoban
OK brnjo posteno
ne mogu ni ja tvrdoglave ljude kojima je samo u glavi :"nije sto je nas ,al' je najbolji"
raul64@
daj ,ba nisam ja lud da trazim spise i clanke koji su nekad bili negdje
dovoljna mi je moja glava,a i boli me briga sta ces ti misliti...sto se mene tice,mozes vjerovati da je prodao 94 miliona drsova ....
u pravu si ti 
raul64@
daj ,ba nisam ja lud da trazim spise i clanke koji su nekad bili negdje
dok mi neko ne dokaže drugačije normalno da sam u pravu...
Ma vako treba mislim igraće oni što manje igraju,ali opet i najbolji su tu.Šta god da večeras bude ipak se zna standardnih 11 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Uhh, veceras ima da razbijemo Murciu
Ka' Alcacone i Real Union
Veceras malo drugaciji sastav ali opet kvalitetan, i mislim da prolaz ovdje nije u pitanju, ipak je ovo Joseov Real.
Ocekujem neku 2-0, 3:1 pobjedu
Veceras malo drugaciji sastav ali opet kvalitetan, i mislim da prolaz ovdje nije u pitanju, ipak je ovo Joseov Real.
Ocekujem neku 2-0, 3:1 pobjedu
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Nail for Real
- Kontakt:
Malo teze cemo da povezujemo napad i sredinu, jer nekima je ovo prva utakmica, ali nadam se jednoj laganoj pobjedi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ova Murcia ima bolju odbranu nego Mourinhov Inter xD i ovi ce nas izbaciti kako sad stvari stoje xD
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma nece nas izbaciti, treba malo vremena da se redovi povezu, a da ne pricam kakva ih sudbina ceka ako bude neki slobodnjakBrnjoo je napisao/la:Ova Murcia ima bolju odbranu nego Mourinhov Inter xD i ovi ce nas izbaciti kako sad stvari stoje xD
Granero i Diarra nakon ovog mogu planirati odlazak iz Reala 
- -Paja
- Kontakt:
Sta ste ba zaradili na Ronaldu? halo placen 90 miliona eura samo na transfer a racunas li astronomsku platu i premije koje mu dajes i to pazi na samo jednom igracu. Kakva TV Prava timovi iz Bundeslige prodaju skuplje TV prava nego Spanski a nemaju Ronalde, Kake, Ozile, Benzeme koje skupo placaju. Kakve politika veze ima? Pa po tebi nije politika kad jedan obican gradjanin dize kredit i onda mu banke udaraju kamate a Real vraca onoliko koliko je posudio? Nije politika kad prodas gradu stadion pa ti ga grad pokloni pa ti ponovo prodas i tako nekoliko puta?Brnjoo je napisao/la:Pa sta ces Paji dokazivati. Neka mi navede koliki smo imali dug prosle godine i na koliko je smanjen. Neka mi kaze koliki smo budzet imali, neka mi kaze koliko smo zaradili SAMO OD RONALDA, neka mi kaze koliko smo smanjili dug, neka mi kaze ko je Florentino Perez, neka mi kaze kakve veze politika ima sa ovim sadasnjim Realom, neka mi kaze zna li kakav je uspjeh PErez naparvio u Madridu i neka mi kaze koji tim na svijetu zaradjiva najvise novca od TV prava i komercijale.
Nece mi znati reci.
Educiraj se!
Edukacija dominira!
Dio Arsenala
- Nail for Real
- Kontakt:
@Paja, imas li ti pametnijeg posla da radis...
Granero i Diarra su zlatni kakav je Kanta.
Granero i Diarra su zlatni kakav je Kanta.
Brnjoo je napisao/la:Granero i Diarra nakon ovog mogu planirati odlazak iz Reala
Benzema nije nista bolji
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Kakva je igra bila u prvom delu,misli li Real davati golove trebaju mi na kladari?
Nece se valjda ponoviti predhodne godine,ali nadam se da ce Jose to da poslozi jer poznato je da njemu nema malih utakmica.
Nece se valjda ponoviti predhodne godine,ali nadam se da ce Jose to da poslozi jer poznato je da njemu nema malih utakmica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.