Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Da su dosta jači, jesu. Ali da su beton kao što neko reče, nisu, ni blizu onim prijašnjim generacijama koji bi nam ogadili fudbal.
Ali ko ih je pratio u ligi nacija, mogao je vidjeti da ne igraju ništa posebno, čak su se jedva u zadnjim minutama izvukli da ne ispadnu u B diviziju iako su imali relativno lakšu grupu nego ostali. Na papiru ne izgledaju loše, ali igra im je ispod realnih mogućnosti.
Tako da, postoji mogućnost da im mooožda otkinemo bod u Zenici, nisu baš toliki bauk niti treba odmah u startu skidati gaće.
Ali nama Italija uopšte nije problem, nikakva frka ni izgubiti obe utakmice, bitno je pobjediti ove ostale od kojih smo realno jači. I za početak otvoriti kvalifikacije sa 6 bodova.
Ali ko ih je pratio u ligi nacija, mogao je vidjeti da ne igraju ništa posebno, čak su se jedva u zadnjim minutama izvukli da ne ispadnu u B diviziju iako su imali relativno lakšu grupu nego ostali. Na papiru ne izgledaju loše, ali igra im je ispod realnih mogućnosti.
Tako da, postoji mogućnost da im mooožda otkinemo bod u Zenici, nisu baš toliki bauk niti treba odmah u startu skidati gaće.
Ali nama Italija uopšte nije problem, nikakva frka ni izgubiti obe utakmice, bitno je pobjediti ove ostale od kojih smo realno jači. I za početak otvoriti kvalifikacije sa 6 bodova.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ali ako mislimo ikad ponovo mlatnut nekog iznad nas onda su zabari idealna prilika za to ... u Zenici bi to trebalo da se desi ...rope11 je napisao/la:Da su dosta jači, jesu. Ali da su beton kao što neko reče, nisu, ni blizu onim prijašnjim generacijama koji bi nam ogadili fudbal.
Tako da, postoji mogućnost da im mooožda otkinemo bod u Zenici, nisu baš toliki bauk.
Ali nama Italija uopšte nije problem, nikakva frka ni izgubiti obe utakmice. Bitno je pobjediti ove ostale i za početak, startati kvalifikacije sa 6 bodova.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Prije da ce zabe na nama da lijece komplekse, ali hajde, ljudski je nadati se.
Mi moramo Grke da uzmemo, a protiv Talijana sta bude.
Mi moramo Grke da uzmemo, a protiv Talijana sta bude.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad uzmemo u obzir da blago receno uvijek dobijemo proljev protiv velikih, ne treba ocekivati cuda protiv Italije, iako je vise odavno vakat da dobijemo nekog velikog protivnika. 1 bod u 2 tekme su za mene vec premija, ali nase je da dobijemo Fince i Grke.
Tako se i govorilo da ćemo Belgiju dobiti pa nam srušise 4-0.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Prvi i DRUGI idu direktno. Tako da hajmo mi s Grcima ici na to da njima u direktnom okrsaju uzmemo bar 4/6. A sa Žabarima sta bude neka bude... Mene vise strah gostovanja u Finskoj i Armeniji... Nego gostovanja u Torinu realno....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ako sad ne odemo, a tamo ide samo onaj ko neće, onda katanac na vrata i doviđenja. Ne postoji razlog zbog kojeg ne bi otišli na EP.
dobar!sljivo je napisao/la:Ako sad ne odemo, a tamo ide samo onaj ko neće, onda katanac na vrata i doviđenja. Ne postoji razlog zbog kojeg ne bi otišli na EP.
ali misliš vjerovatno ne ide samo ko neće

naša grupa nije tako laka ... bićemo pametniji za koji dan. elem klasične kvalifikacije, lako se odma na početku može usrat, a ako startuješ dobro na konju si!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 23 mar 2019, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo ne ide..., pardon, a može i onakojestamaji je napisao/la: dobar!
ali misliš vjerovatno ne ide samo ko neće

Šta ovo i Romanija igra kvalifikacije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U ove dvije utakmice treba uzeti 6 bodova da glava ne boli 

- Goalgetter
- Kontakt:
Italija juce lagano 2:0 protiv Finske, dobro su izgledali ovo sto sam vidio na sazetku. Puno "svjeze" krvi, bitno je da oni ne kiksaju protiv Grka i Finaca.
-
- Kontakt:
Napad:visca dzeko hajrovic
Veza :gojak besic pjanic
Odbrana : kolasinac zukanovic sunjic bicakcic
Golman : sehic
Ova bi ekipa derala guzove grckoj
Veza :gojak besic pjanic
Odbrana : kolasinac zukanovic sunjic bicakcic
Golman : sehic
Ova bi ekipa derala guzove grckoj
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Talijani jesu bolji ali ja ocekujem minimalno 3 boda u dvomecu sa njima. Imaju siru klupu ali nemaju majstora tipa Pjanic niti strijelca kao Dzeko.
Drago mi je sto je nasa ekipa u zadnju godinu dana pocela trcati i izgledati kao normalan tim. Rezultat toga je da smo poceli pobjedjivati i kada lose igramo. Ne treba govoriti koliki motiv ce imati nasi igraci u toj utakmici. Nego sada je Grcka na redu pa bi trebalo prvo zavrsiti posao sa njima jer nam o toj utakmici ovisi puno stvari vezanih za ove kvalifikacije. Pobjeda bi nas vec u pocetku lansirala u prve favorite za prolazak.
Drago mi je sto je nasa ekipa u zadnju godinu dana pocela trcati i izgledati kao normalan tim. Rezultat toga je da smo poceli pobjedjivati i kada lose igramo. Ne treba govoriti koliki motiv ce imati nasi igraci u toj utakmici. Nego sada je Grcka na redu pa bi trebalo prvo zavrsiti posao sa njima jer nam o toj utakmici ovisi puno stvari vezanih za ove kvalifikacije. Pobjeda bi nas vec u pocetku lansirala u prve favorite za prolazak.
Eno onu nasu Austriju samljese u Haifi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad sam i ja ovo htio napisati.. otvorim rezultate kad ono Izrael - Austrija 4:1, Zahavi x3.. reko koji **** bamire96 je napisao/la:Eno onu nasu Austriju samljese u Haifi.

Evo dali su Austrijanci u međuvremenu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
KO NE SKAČE MRZI MAĐARSKU HEJ HEJ HEJ
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eno sad Austrija qurcu ne valja
A pred naše mečeve protiv njih se svaki bod smatrao uspjehom, bruku utakmica bez poraza, izgubili samo od Brazila, a i tu su dobro igrali... Jesmo mi čudni u pm

A pred naše mečeve protiv njih se svaki bod smatrao uspjehom, bruku utakmica bez poraza, izgubili samo od Brazila, a i tu su dobro igrali... Jesmo mi čudni u pm

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jao sto ovi madjari promase 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.