Olimpik Sarajevo

HPCompaq
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la HPCompaq » 24 mar 2019, 17:41

Golman vas je koštao,dobar je i bod,ali mogao je Olimpik i do sva 3.Sretno u nastavku prvenstva.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 mar 2019, 17:43

Onom drvetu na golu otkaz uručiti čim se istušira....koštao vas je PL
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 24 mar 2019, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 24 mar 2019, 17:51

Golman vam je sumnjiv pravo da znate..Vidi se da ste bolja ekipa i steta sto niste pobjedili!!
DRŽAVA TUZLA!!

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 mar 2019, 17:54

Mancini Jesil živ. Kaže frajer 150 ljudi iz Mostara i sigurna pobjeda hajajajahahah. BRAVO veleza, Mancini reci brki da pripremi punoooooo keša da premirate TOŠK.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 mar 2019, 17:57

lile je napisao/la:Samo da pitam Mancinija koliko ima Rođenih na stadionu, i najbolje bi mu bilo da iseli iz Sarajeva, ja da sam na njegovom mjestu nebi nikad vise nijedan post napisao. Sve sto je on mlatio ovdje zadnju sedmici bilo je LAŽ.
I jos da odmah napomenem pregled golova je u Srijedu.
Frajer je imao bruku objava i 80% se ispostavilo netacnim
Koja ubleha :rol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 mar 2019, 18:00

HeliosIzDomzala je napisao/la:
lile je napisao/la:Samo da pitam Mancinija koliko ima Rođenih na stadionu, i najbolje bi mu bilo da iseli iz Sarajeva, ja da sam na njegovom mjestu nebi nikad vise nijedan post napisao. Sve sto je on mlatio ovdje zadnju sedmici bilo je LAŽ.
I jos da odmah napomenem pregled golova je u Srijedu.
Frajer je imao bruku objava i 80% se ispostavilo netacnim
Koja ubleha :rol:
Papak, nekada se "pili naopako" jer se očekuje drugačije, ali ti to ne možeš skontati. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 mar 2019, 18:03

HeliosIzDomzala je napisao/la:Mancini Jesil živ. Kaže frajer 150 ljudi iz Mostara i sigurna pobjeda hajajajahahah. BRAVO veleza, Mancini reci brki da pripremi punoooooo keša da premirate TOŠK.
Samo dobrom voljom uprave kluba i policije dopušten je ulazak na tribinu. A i onih nekoliko stotina oko stadiona nije rastjerano od strane policije. A sada pišite šta hoćete.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 mar 2019, 18:07

Mancini je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:Mancini Jesil živ. Kaže frajer 150 ljudi iz Mostara i sigurna pobjeda hajajajahahah. BRAVO veleza, Mancini reci brki da pripremi punoooooo keša da premirate TOŠK.
Samo dobrom voljom uprave kluba i policije dopušten je ulazak na tribinu. A i onih nekoliko stotina oko stadiona nije rastjerano od strane policije. A sada pišite šta hoćete.
:damn: :rol:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 mar 2019, 18:12

Sjetih se sad da cemo i dalje biti neporazeni protiv Veleza jos duze. :P Mislim jedna ekipa ide u PL, znaci najmanje jos 18 mjeseci ili vise do sljedece utakmice.
Pobjeda je vratit se sa 0-2 za 35 minuta i zadrzati razmak, da ekipa zna da nije taraba nego moze se bilo koga pobjediti pa kako god da prvo poluvrijeme prodje.
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 24 mar 2019, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 24 mar 2019, 18:12

Mancini je napisao/la:
Dobro to, nego sta bi na Bradini i Ivan Sedlu? Kako udjose bez karata :(

glavniurednik
Kontakt:

Post Postao/la glavniurednik » 24 mar 2019, 18:14

Plimpik bolja rkipq i bicr nepravda ajo nr udju u pl

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 24 mar 2019, 18:54

Nadam se da ste vidili sta je ljubav prema klubu.Gdje onaj tenkre sto rece 150 a idi biu se dilajlo.Da niste ovoliki pritisak pravili medijski bilo bi jedno od prva tri gostivanja u državni.

Ipak korektno od strane policije svaka cast a olimpića ko beJe mali je to klub.
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 mar 2019, 18:57

NjonjoVam je napisao/la:Golman vam je sumnjiv pravo da znate..Vidi se da ste bolja ekipa i steta sto niste pobjedili!!
Papcino tuzlanska , vidi ti se u potpisu koliko mrzis Velez. Nije cudo jer smo za Slobodu uvijek bili giganti.
Olimpik se nije vidio do penala odnosno do one pogodjene precke.
Zaboravio si da do tad nisu imali dva tacna dodavanja dok smo mi pored 2 gola pogodili takodje stativu i imali jos par situacija u prvom , a i u drugom poluvremenu gdje su ih vile pronosale kod suteva koji su prosli pored stative te ono pola koraka kad je Brandao zakasnio.
Bezveze smo se povukli , napravili naivno penal i prakticno ostavili Olimpik u utrci za PL.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 mar 2019, 18:59

Kakav je bio Danijel Stojanovic danas?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 24 mar 2019, 19:03

hskzmostar je napisao/la:Kakav je bio Danijel Stojanovic danas?
Ne znam kako je igrao al znam da Ibro kaze da mu je psovao mrtvu majku , a onda ovaj njemu u.s.tasku :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 24 mar 2019, 19:04

mostar_mo je napisao/la:
Ne znam kako je igrao al znam da Ibro kaze da mu je psovao mrtvu majku , a onda ovaj njemu u.s.tasku :D

Samo ljubav :ljepota:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 mar 2019, 19:15

Zeba prodana dlako, na šta si spao smeće jedno! :puke:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 24 mar 2019, 19:20

Dosta dobar, iskusno snosi teret komplikovanih situacija i gostujucih navijaca. Da je laksa utakmica mislim da bi dominirao kako obicno radi, ovaj put je bilo previse odbojke i tenzija da bi se normalno igralo. :D
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 24 mar 2019, 19:55

Moj osvrt na daasnju tekmu je u osnovi da oba kluba imaju lose trenere.
Trener Olimpika nista nije uradio na pripremi utakmice.Igraci izasli nervozni,zeljni kavge(prednjacili kapiten,Zeba,Handzic) a igra udri,nabij,bez ikakvog smisla.Nepoznavanje i analiza protivnika mu je bila ravna nuli.Velez je igrao onoliko koliko mu je protivnik dopustao.Nijedan vic ili zadnji pas u prvom poluvremenu nije uradjen kvalitetno.Od Zebe se najvise ocekivalo kao i Handjica.Kapiten i Pandza nijednom nisu mogli preci svog protivnika.Na svu tu saradu kada dodas golmana rezultat je i bio dobar.Svakako ispitati okolnost zasto Bandic nije branio.Vjerovatno nakon kritike na poluvremenu igraci pocinju igrati do noge i to daje rezultat.Drugacije i bolje je izgledalo sa dva spica i kada je Radovac preuzeo odgovornost umjesto Zebe.Danas pola ekipe nije posteno zaradila svoju platu a to su golman,Handzic,Pandza,Zeba i kapiten,mislim Osmankovic.Gotovo pola ekipe.Radovac vrhunski igrac.
Ibro kao trener ne moze voditi klub kao sto je Velez.Imas bolje postavljenu ekipu od protivnika,rezultat, nepotrebno unosi nemir u ekipu a i ne poznaje je dovoljno.Velez fizicki nije mogao izdrzati cijelu utakmicu i dolazi do preokreta u igri.Ocito da trener nije pravilno tempirao formu kao da ni pripreme nisu uradjene kvalitetno.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 mar 2019, 19:59

lupus je napisao/la:Moj osvrt na daasnju tekmu je u osnovi da oba kluba imaju lose trenere.
Trener Olimpika nista nije uradio na pripremi utakmice.Igraci izasli nervozni,zeljni kavge(prednjacili kapiten,Zeba,Handzic) a igra udri,nabij,bez ikakvog smisla.Nepoznavanje i analiza protivnika mu je bila ravna nuli.Velez je igrao onoliko koliko mu je protivnik dopustao.Nijedan vic ili zadnji pas u prvom poluvremenu nije uradjen kvalitetno.Od Zebe se najvise ocekivalo kao i Handjica.Kapiten i Pandza nijednom nisu mogli preci svog protivnika.Na svu tu saradu kada dodas golmana rezultat je i bio dobar.Svakako ispitati okolnost zasto Bandic nije branio.Vjerovatno nakon kritike na poluvremenu igraci pocinju igrati do noge i to daje rezultat.Drugacije i bolje je izgledalo sa dva spica i kada je Radovac preuzeo odgovornost umjesto Zebe.Danas pola ekipe nije posteno zaradila svoju platu a to su golman,Handzic,Pandza,Zeba i kapiten,mislim Osmankovic.Gotovo pola ekipe.Radovac vrhunski igrac.
Ibro kao trener ne moze voditi klub kao sto je Velez.Imas bolje postavljenu ekipu od protivnika,rezultat, nepotrebno unosi nemir u ekipu a i ne poznaje je dovoljno.Velez fizicki nije mogao izdrzati cijelu utakmicu i dolazi do preokreta u igri.Ocito da trener nije pravilno tempirao formu kao da ni pripreme nisu uradjene kvalitetno.
Bandovic nije branio zato sto je Trifkovic igrac zasticenog godista, 3 moraju biti na terenu.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.