Dalić je pojeo vnogo što je prihvatio novi ugovor, trebao je otići kao gospodin.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
Bome preokrenuše. 
Dalić je pojeo vnogo što je prihvatio novi ugovor, trebao je otići kao gospodin.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad se vidi da je Mandzo ubjedljivo najkorisniji igrac ove reprezentacije.
Ima li bolje ekipe koja gore brani prekide od Hrvatske?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
U mene TV 65", ne vidis igraca, samo neke crne i crvene mrlje po ekranu kako se krecuKaunas je napisao/la:Jbt koliko je losa slika na Novoj ne znam dal je pao go il nije dok se Baho ne drekne. Tako i kod Madjarskog gola i kod one sanse Perisica.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koji **** je ovo bilo? Nevjerovatno da nisu zabili.
Aj valjda uvede najboljeg igraca svijeta zadnjih 5 minuta.
Nova HD je solidna slika, na običnoj je bas losa.mandraX je napisao/la:U mene TV 65", ne vidis igraca, samo neke crne i crvene mrlje po ekranu kako se krecuKaunas je napisao/la:Jbt koliko je losa slika na Novoj ne znam dal je pao go il nije dok se Baho ne drekne. Tako i kod Madjarskog gola i kod one sanse Perisica.....o lopti da ne pricam
You'll Never Walk Alone!!!
Kako je samo propo ovaj Perisic, za samo pola godine 10 puta slabiji igrač.
- hskzmostar
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Slavlje u zapadnom mostaru
Nesto sto ti neces nikada dozivjeti
No sikiriki vicesampion sveta je to .
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imala bi Hrvatska problema da je ovo jaca neka grupa. Ali u ovoj grupi su svi podlozni kiksevima tako da ce na kraju moguce biti i prvi sa ne pretjerano velikim brojem bodova..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pobjeda Madjarske je velika stvar i za nas klub porucuju iz zapadnomostarskog Zrinjskog.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
AvatarFearless je napisao/la:Nova HD je solidna slika, na običnoj je bas losa.mandraX je napisao/la:U mene TV 65", ne vidis igraca, samo neke crne i crvene mrlje po ekranu kako se krecuKaunas je napisao/la:Jbt koliko je losa slika na Novoj ne znam dal je pao go il nije dok se Baho ne drekne. Tako i kod Madjarskog gola i kod one sanse Perisica.....o lopti da ne pricam
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- hskzmostar
- Kontakt:
Idji prati Vijetnam kako stoji Bog te vidioFrancescoTotti je napisao/la:Pobjeda Madjarske je velika stvar i za nas klub porucuju iz zapadnomostarskog Zrinjskog.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Idi reci zeni da ti napravi gulas za veceru
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 24 mar 2019, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- akisarajevo92
- Kontakt:
slusaj Bahu i price za nacionalni stadion
dobro da ne vidi kakav se stadion pravi u Budimpesti, Wembley ce izgledati kao losa kopija
dobro da ne vidi kakav se stadion pravi u Budimpesti, Wembley ce izgledati kao losa kopija
Don't believe the hype.
Izuzetno limitiran igrac - zna jednu stvar uraditi, to jeste uci unutra pa lijevom nogom uputiti sut na gol... osim toga nema nista.sljivo je napisao/la:Kako je samo propo ovaj Perisic, za samo pola godine 10 puta slabiji igrač.
Dajte ovom hzsk jedan gulaš
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.