jesmo se mi za ovo boriliOsim13 je napisao/la:I onda ti kažu da smo loše društvoharden je napisao/la:jel vidite kako chat nije los ako se na cak jednoj stranici ne spomene bilo koja vjera?
evo niko nikom nije jebomater ima 3 sata
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nije niko napiso da su tuzlaci srbi i to je za pohvalu
Bošnjak sam al moram reć - čestitam susjedima na meču protiv Mađarske!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:
Evo Dakija
- Fantasista
- Kontakt:
Bosanac i Hercegovac Islamske vjeroispovjesticoelho41 je napisao/la:nije niko napiso da su tuzlaci srbi i to je za pohvalu
Legenda kloc
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
1.U SVIJETU PO KORUPCIJI 2.U SVIJETU PO NEZAPOSLENOSTI, NAJVEĆA DŽEZVA I BUREK NA SVIJETU,NAJDUŽI PENISI U EUROPI.NAJVECA PORCIJA ĆEVAPA NA SVIJETU.MALO LI JE? JEDINO NAM HRVATSKA PREUZE PRIMAT NAJGLUPLJE ZEMLJE NA SVIJETU
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne kontaju to oni, a i kad bi reko da si Bošnjak islamske vjeroispovjesti opet ne bi bili zadovoljni jer izgleda po defaultu Bošnjak je musliman ne moraš naglašavatFantasista je napisao/la:Bosanac i Hercegovac Islamske vjeroispovjesticoelho41 je napisao/la:nije niko napiso da su tuzlaci srbi i to je za pohvalu
Podvala, jasno je od koga. Preporučujem Načertanije Ilije Garašanina iz 1844. godine, djelo koje najbolje govori o tome ko živi u Bosni, jer je napisano iz glave tvorca srpske nacionalne politike. Može se pročitati u deset minuta, da vam ne bude mrsko.coelho41 je napisao/la: Ne kontaju to oni, a i kad bi reko da si Bošnjak islamske vjeroispovjesti opet ne bi bili zadovoljni jer izgleda po defaultu Bošnjak je musliman ne moraš naglašavat
Random dio.
Nije dugo trajalo primirje.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ljudi imal realne sanse da se ovo za deset godina spoji do doboja i da bude most u b. gradisci gotov?
https://****/vijesti/bih/469293/600- ... gradilistu
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Taj dio ima, mislim da je i finansiranje skoro pa obezbijeđeno, a ovaj dio dole prema Mostaru već teško, da ne kažem nemoguće, tu jedino da nekome damo pod koncesiju, Kinezima, ili Azerima, pa da oni naprave kroz Prenj i tu uzimaju lovuMaestro je napisao/la:Ljudi imal realne sanse da se ovo za deset godina spoji do doboja i da bude most u b. gradisci gotov?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Fantasista
- Kontakt:
Ne dopustam da me iko naziva bosnjakom.coelho41 je napisao/la:Ne kontaju to oni, a i kad bi reko da si Bošnjak islamske vjeroispovjesti opet ne bi bili zadovoljni jer izgleda po defaultu Bošnjak je musliman ne moraš naglašavatFantasista je napisao/la:Bosanac i Hercegovac Islamske vjeroispovjesticoelho41 je napisao/la:nije niko napiso da su tuzlaci srbi i to je za pohvalu
Ako u Danskoj zivi Danac katolicke vjeroispovjesti, u Grckoj zivi Grk pravoslavne vjeroispovjesti onda sam ja rodjen u BiH Bosanac i Hercegovac Islamske vjeroispovjesti. Tacka
ja mislim da ce tu kocnica biti vise nasi idioti koji ce svoj dio traziti. Tendere **** i sta sve ne. Ebrd ce to finansijski sve preuzeti tu ne vidim problem. A nit vjerujem da ce oni dozvoliti da taj put rade kinezi. Bice interesantno kako ce se sve to odvijati. Ali ovo do doboja bi vec veliko bilo za nase idote. Da vidimo koji dio cemo jos dozivijeti mi samirio_Ferdy88 je napisao/la:Taj dio ima, mislim da je i finansiranje skoro pa obezbijeđeno, a ovaj dio dole prema Mostaru već teško, da ne kažem nemoguće, tu jedino da nekome damo pod koncesiju, Kinezima, ili Azerima, pa da oni naprave kroz Prenj i tu uzimaju lovuMaestro je napisao/la:Ljudi imal realne sanse da se ovo za deset godina spoji do doboja i da bude most u b. gradisci gotov?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Jel zna neko iz pouzdanog izvora je li opala posjeta Manji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.