Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
eno sad Kroos im ne valja 

i ja to pomislim svaki put kad ga gledamRaptor999 je napisao/la:Kako Ajax uvali ovog De Jonga alal im vera.

jestamaji je napisao/la:i ja to pomislim svaki put kad ga gledamRaptor999 je napisao/la:Kako Ajax uvali ovog De Jonga alal im vera.

Zasto? Sto ne asistira i ne zabija jel?jestamaji je napisao/la:i ja to pomislim svaki put kad ga gledamRaptor999 je napisao/la:Kako Ajax uvali ovog De Jonga alal im vera.

Pa i Busquets je mnogo spor s loptom pa mu je ne mozes uzet

27.10.2020
Proizvanje igraca od 19 i 21 godinu kao da trebaju vec sad biti kompletni igraci a ne da su potencijali samo.
kakvo razmisljanje.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Neuer danas.
Dokazao da je s pravom prvi izbor. Kakva golmančina jbt.

Dokazao da je s pravom prvi izbor. Kakva golmančina jbt.
Frenkie je sasvim ok, kakvi se sve propaliteti pretstavljaju talentima on je odlican. Jedini problem mu moze pretstavljati minutaza u Barci, a da ima kvaliteta da postane neko i nesto ima itekako.
Neuer mozda jeste u blagom padu forme ali jos uvijek je ispred Ter Stegena, uz De Geu najbolji golman u zadnjih 10ak godina sigurno.
Neuer mozda jeste u blagom padu forme ali jos uvijek je ispred Ter Stegena, uz De Geu najbolji golman u zadnjih 10ak godina sigurno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
Stani malo Dabur je muslimanBeko je napisao/la:Dabur postigao gol i pade na sedzdu.

=\_1921_/=
Jo joinvincible1921 je napisao/la:Stani malo Dabur je muslimanBeko je napisao/la:Dabur postigao gol i pade na sedzdu.![]()
![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Da vidimo kosovare, dobri su bili u ligi nacija 

Bili dobri protiv onih poluamaterskih reprezentacija, mada mislim da u ovoj grupi sigurno mogu završiti na trećem mjestu, CG i Bugarska nisu nešto previše iznad njih.FoSte95 je napisao/la:Da vidimo kosovare, dobri su bili u ligi nacija
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
zato i kažem, znači nisu najniži razred evropskog fudbala. Bigarska nije ni vrh a ni dno znači tu negdje nivo sa njimaRaonffa je napisao/la:Bili dobri protiv onih poluamaterskih reprezentacija, mada mislim da u ovoj grupi sigurno mogu završiti na trećem mjestu, CG i Bugarska nisu nešto previše iznad njih.FoSte95 je napisao/la:Da vidimo kosovare, dobri su bili u ligi nacija
Ma iskreno ja mislim da su oni kvalitetniji od Bugarske, a vrlo vjerovatno i od CG (bez Savića i Jovetića), ako ništa veoma su mlada i potentna ekipa.FoSte95 je napisao/la:zato i kažem, znači nisu najniži razred evropskog fudbala. Bigarska nije ni vrh a ni dno znači tu negdje nivo sa njimaRaonffa je napisao/la:Bili dobri protiv onih poluamaterskih reprezentacija, mada mislim da u ovoj grupi sigurno mogu završiti na trećem mjestu, CG i Bugarska nisu nešto previše iznad njih.FoSte95 je napisao/la:Da vidimo kosovare, dobri su bili u ligi nacija
Rashica i Berisha (koji je istina povrijeđen) igraju za Bremen i Lazio, ovaj Berisha je često povrijeđen ove sezone, bio je predobar u Salzburgu. Rashica je eksplodirao u Werderu ove sezone.
Ima tu još igrača poput Celine koji je standardan u Svonsiju, Rahmanija iz Dinama, Murica iz Cityja, ova mlađarija iz švicarske lige, uglavnom dosta je tu potencijala u ovom rosteru i vjerovatno mimo trenutnog kadra, ima još talenata u mlađim selekcijama što Kosova, što Švicarske, pa možda i Albanije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Dobra emisija na Nova S pred večerašnju utakmicu. 

Kakvi su ovo gosti na NovojS aka TOP tvu, grob ti yebem 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sasa Popovic strucni gost konsultant
mixaju sve zivo, posto je sve u njihovom vlasnistvu SK, Nove, N1, Grand, IDJ
mixaju sve zivo, posto je sve u njihovom vlasnistvu SK, Nove, N1, Grand, IDJ
Don't believe the hype.
Sto ovo nema Luke Jovica aka Suareza i Messia u jednom u prvoj postavi? Nije valjda da se ne moze naigrati pored igraca cija je ekipa ispala iz lige prije 3 mjeseca ? 

Poenta tvog upisa je koja?Raptor999 je napisao/la:Sto ovo nema Luke Jovica aka Suareza i Messia u jednom u prvoj postavi? Nije valjda da se ne moze naigrati pored igraca cija je ekipa ispala iz lige prije 3 mjeseca ?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.