Momak izgleda trola,ili misli da na svijetu ima samo jedan DANILORaptor999 je napisao/la:Pa vidi se da nije isti. Tri put bolji u Portugalu iskreno a jos igra u sredini al ne vrijedi se s vama raspravljati bgm
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
flagrantus
- Kontakt:
Re: Euro 2020
Pa i ja kazem da su 2 razlicita igraca. Mnogo bolje djeluje u Portugalu nego u Cityu kontas ?Tesnjak1991 je napisao/la:Danilo - desni/lijevi bek - Porto > Real Madrid > Man. City - Brazil.
Danilo - zadnji vezni - Portugal. 2 različita igrača.
- Bazinga12345
- Kontakt:
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nije pecanje, izvalio se. Brži jezik od pameti.Osim13 je napisao/la:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ovdje Srbi samo uz ludu sreću mogu to pozitivnog rezultata, eventualno da ova budala ubaci Jovića pa da on i Tadić odigraju neku kontru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovi samo zovu penale, kako ovako
- FrancescoTotti
- Kontakt:
imal ko link za sk da cujem ono nase domacinsko objektivno komentarisanje
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kako vas nalozi lik 
Curry
Curry
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Cist penal. Pusi qrac Baho
Joj Bahe al navija za Srbe 
15.10.2013.
Auuu sudija, pa tebi vile ušle u glavu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Nema ruke hahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.