Joj sto bi volio jos jednom da on zaigra na Tusnjuharry_90 je napisao/la:Alen Mesanovic napustio Hrvatski dragovoljac i zeli da se vrati na Tusanj.Ako i dodje nece moci igrati do proljeca.. Al bi bilo dobro da Mesanovic se vrati,takav nam napadac treba
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Moze ko sta hoce pricati Alen ovakav onakav i jeste upravu je
ali da voli Slobodu i da zna igrati fudbal to niko mu ne moze poreci
kako bi ga volio vidjeti na Tusnju da vidi onaj Dajic Smajlovic i ostala skupo placena bagra kako se igra fudbal i sta je napadac....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Mešanović je dao puno pogodaka prošle sezone u Želji, veoma važnih. Da njega nije bilo, mnogo bi teže titulu osvojili. Naravno, nije sam igrao, ali je majstor. Iz poluprilike da pogodak. Nažalost, povrijedio se, bio van stroja, nabacio još koji kilogram, a i u godinama je. Možda bi vam mogao poslužiti
Mešanović
to je dobra vijest , a ovo za kup imamo dobre sanse samo kad bi zaigrali 100%
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Samir Jogunčić: Bolji smo od Olimpica – idemo u polufinale Kupa!
U četvrtini finala Kupa BiH, nogometaši Slobode igrat će protiv sarajevskog Olimpica. Uzvratna utakmica igra se na Tušnju i to je, kaže u posljednje vrijeme ponajbolji igrač Slobode Samir Jogunčić, šansa za prolazak u polufinale.
- Olimpic u Premijer ligi dobro gura i odmakao nam je. Ali, Sloboda je specijalist za kup i držim da nam suparnik odgovara. Sa izuzetkom Branitelja, svi su drugi klubovi jači i teži za eliminiranje – kaže Jogunčić.
Kaže da se posebno treba pripremiti za prvu utakmicu s Olimpicom, 4. studenoga.
- Bitno je ostvariti dobar rezultat, eventualno ne primiti gol. U uzvratu nam sigurno neće zadati puno glavobolje.
No, ni Sloboda u gostima ne igra dobro. U prvenstvu još nije zabila gol na terenu suparnika.
- Ali u kupu jesmo. U gostima smo eliminirali sarajevsku Bosnu, a potom i Kozaru, a bitan je upravo bio gol u gostima. Držim da je Kup BiH naša najbolja šansa za Europu, što je bio cilj pred početak sezone.
Cilj se ne ostvaruje, napadači nikako da prorade, a upravo je Jogunčić na posljednjim utakmicama zabijao bitne golove. Kozaru je od prolaza u četvrtfinale Kupa BiH dijelilo desetak minuta, a onda je mrežu vratara momčadi iz Gradiške zatresao iz prekida – Samir Jogunčić!
Tuzlacima u prvenstvu predstoji velika borba za bijeg sa začelja.
- Malo ko se nadao da ćemo biti u ovakvoj poziciji. Valja imati na umu da nas je napustilo nekoliko dobrih nogometaša, a da novi nisu bili te kvalitete. Uz sve, pojedinci nisu od početka s nama obavili pripreme i sada se to osjeti.
Gost Tušnja u subotu je Velež, stari rival, ali trenutno i jedan od davljenika.
- Ne smije nas zavarati što Mostarci gube utakmice u nizu. Nismo ni mi dobro odigrali u Prijedoru. Zato, u subotu moramo biti raspoloženi kao protiv Drine. Kako god, očekujem našu pobjedu i pohod ka sredini ljstvice – najavio je Slobodin univerzalac, Samir Jogunčić.
U četvrtini finala Kupa BiH, nogometaši Slobode igrat će protiv sarajevskog Olimpica. Uzvratna utakmica igra se na Tušnju i to je, kaže u posljednje vrijeme ponajbolji igrač Slobode Samir Jogunčić, šansa za prolazak u polufinale.
- Olimpic u Premijer ligi dobro gura i odmakao nam je. Ali, Sloboda je specijalist za kup i držim da nam suparnik odgovara. Sa izuzetkom Branitelja, svi su drugi klubovi jači i teži za eliminiranje – kaže Jogunčić.
Kaže da se posebno treba pripremiti za prvu utakmicu s Olimpicom, 4. studenoga.
- Bitno je ostvariti dobar rezultat, eventualno ne primiti gol. U uzvratu nam sigurno neće zadati puno glavobolje.
No, ni Sloboda u gostima ne igra dobro. U prvenstvu još nije zabila gol na terenu suparnika.
- Ali u kupu jesmo. U gostima smo eliminirali sarajevsku Bosnu, a potom i Kozaru, a bitan je upravo bio gol u gostima. Držim da je Kup BiH naša najbolja šansa za Europu, što je bio cilj pred početak sezone.
Cilj se ne ostvaruje, napadači nikako da prorade, a upravo je Jogunčić na posljednjim utakmicama zabijao bitne golove. Kozaru je od prolaza u četvrtfinale Kupa BiH dijelilo desetak minuta, a onda je mrežu vratara momčadi iz Gradiške zatresao iz prekida – Samir Jogunčić!
Tuzlacima u prvenstvu predstoji velika borba za bijeg sa začelja.
- Malo ko se nadao da ćemo biti u ovakvoj poziciji. Valja imati na umu da nas je napustilo nekoliko dobrih nogometaša, a da novi nisu bili te kvalitete. Uz sve, pojedinci nisu od početka s nama obavili pripreme i sada se to osjeti.
Gost Tušnja u subotu je Velež, stari rival, ali trenutno i jedan od davljenika.
- Ne smije nas zavarati što Mostarci gube utakmice u nizu. Nismo ni mi dobro odigrali u Prijedoru. Zato, u subotu moramo biti raspoloženi kao protiv Drine. Kako god, očekujem našu pobjedu i pohod ka sredini ljstvice – najavio je Slobodin univerzalac, Samir Jogunčić.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
E kad bi još bio crveno crni derbi u polufinalu
Sretno.
Sretno.
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
- Probisvjet
- Kontakt:
Dova protiv uroka
E`uzu bi-Llâhi mine-ššejtâni-rradžim
Bismi-llâhi-rrahmâni-rrahîm
E`uzű bi kelimâti-Llâhi-ttâmmeti ve min kulli šejtânin ve hâmmetin ve min kulli `ajnin lâmmetin, e`uzu bi kelimâti-Llâhi-ttâmmâti min šerri mâ haleka ve mu`avvezetejni."

E`uzű bi kelimâti-Llâhi-ttâmmeti ve min kulli šejtânin ve hâmmetin ve min kulli `ajnin lâmmetin, e`uzu bi kelimâti-Llâhi-ttâmmâti min šerri mâ haleka ve mu`avvezetejni."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Dova protiv uroka
A đe da znam?!
tu ako izvučemo remi na konju smo za polufinalebrazzo je napisao/la:Pa to vec za 9 dana.Omerbavarac je napisao/la:prva tekma u Sarajevu 4.11. (cetvrtak)FKR_ajla_TZ je napisao/la: Nego, jel' se prva igra u Sarajevu?Koji respored.
Hvala na informaciji.
Sta dalje?
Pa dalje, u polufinalu dobit Zrinjskog i pobijedit ga u obje utakmice.
A đe da znam?!
Ako bude srece pa u finale
eksperti smo za kup takmicenje.
hhhh , ma dalje sta nam bog da vidis da su se ovi poceli molitiiii mozda i nama srece dadne da u 5-6 pokusaju osvojimo kupRaz_ba je napisao/la:Pa dalje, u polufinalu dobit Zrinjskog i pobijedit ga u obje utakmice.
evo i od mene :
Е`узу "-? "-"-"
"-?-"-'
Е`узű " ?-?-" ве " ? " ве " ве " ? `" ?, е`узу " ?-?-" " " ' ? ве '`"."
XD
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
harry_90 je napisao/la:Ako bude srece pa u finaleeksperti smo za kup takmicenje.
Optimisticno ali jako tesko, a koliko vidim posle Branitelja svi su prizeljkivali Slobodu!To sve govori ali..
To je bilo protiv Borca a on je već ispo!TZ_BoY je napisao/la:hhhh , ma dalje sta nam bog da vidis da su se ovi poceli molitiiii mozda i nama srece dadne da u 5-6 pokusaju osvojimo kupRaz_ba je napisao/la:Pa dalje, u polufinalu dobit Zrinjskog i pobijedit ga u obje utakmice.abd
evo i od mene :
Е`узу "-? "-"-"
"-?-"-'
Е`узű " ?-?-" ве " ? " ве " ве " ? `" ?, е`узу " ?-?-" " " ' ? ве '`"."
XD
A đe da znam?!
Vlatko Glavas nije vise sef strucnog staba Slobode, ekipu ce od sad vodit Denis Sadikovic !
- Interista di cuore
- Kontakt:
nek su konacno dali sansu i Sadikovicu,vec godinama je tu u mladjim kategorijama i ima super rezultate iza sebe...fkt mi je drago 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
SUper nemogu ga vise gledati niti slusati lik je nekako odvratan (" seljak ") , a sta je to bilo jell to dobio otkaz ili je on sam otisao 
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Sadikovic ce debi u prvenstvu imat protiv Veleza,hajmo Denise do pobjede 

Sporazumno su raskinuli ugovor,koliko sam uspio saznatiTZ_BoY je napisao/la:SUper nemogu ga vise gledati niti slusati lik je nekako odvratan (" seljak ") , a sta je to bilo jell to dobio otkaz ili je on sam otisao
harry_90 je napisao/la:Vlatko Glavas nije vise sef strucnog staba Slobode, ekipu ce od sad vodit Denis Sadikovic !
E to je ta nova Sloboda!
A đe da znam?!
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
bilo je samo pitanje vremena kada ce Glavas otici...i vrijeme je jer ocigledno da ness nije uradu igraci cu osebi pri sebi okk sad da cemo vidjeti kako ce se razvijati situacija... 
Zadnja izmjena: FKR_ajla_TZ, dana/u 27 okt 2010, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.