Badi, dont fol for dis fejk njuz ... dej ar djust intu dis for d sadaka ... send a Vestern Junion trensfer dajrektli tu Alija Porca, v.d. dajrektor of evriting end hi vil hend it aut tu lopata pipl on d pich es sun ez dej esk for it ...Dokoljenko je napisao/la:Bady, if u read this forum, pls say samting. Weee nead finansijal help from dijaspora. Sent meee private mesage so i can giwe you more informejšn were two sent the moni. If u dont help weee dai.bambus je napisao/la:Druze ako citas ovaj forum javi nam se.Treba nam finansijska pomoc iz dijaspore za rukavice,cizme,lopate i najlone.Utakmica ce se odgoditi ako ne reagujemo.
BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- Dokoljenko
- Kontakt:
BIČ PLIZ!DaVinci je napisao/la:Badi, dont fol for dis fejk njuz ... dej ar djust intu dis for d sadaka ... send a Vestern Junion trensfer dajrektli tu Alija Porca, v.d. dajrektor of evriting end hi vil hend it aut tu lopata pipl on d pich es sun ez dej esk for it ...Dokoljenko je napisao/la:Bady, if u read this forum, pls say samting. Weee nead finansijal help from dijaspora. Sent meee private mesage so i can giwe you more informejšn were two sent the moni. If u dont help weee dai.bambus je napisao/la:Druze ako citas ovaj forum javi nam se.Treba nam finansijska pomoc iz dijaspore za rukavice,cizme,lopate i najlone.Utakmica ce se odgoditi ako ne reagujemo.
Dont konfjuz dijaspora! Pliz. Ty.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Aj tiiiiiinkkksss... Aj tinks, rezultat iz real. Rezultat iz real. Petah Tikva plej gud forst half de gejm, Siroki plej gud sekond half de gejm. Rezultat iz open.
-
glavniurednik
- Kontakt:
kome je do atmosfere pored tolikog lopatanja snijegabambus je napisao/la:Inace atmosfera u gradu je 0 bodova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Al' kae weather has improved
U gradu mrtvilo, da nema onih štandova sa dresovima ne bi se ni znalo da je utakmica.
U gradu mrtvilo, da nema onih štandova sa dresovima ne bi se ni znalo da je utakmica.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hvala Aydinu Olgunu na donesenim donerima za momke koji lopataju.Svaka cast,teren ce biti spreman.Puse jak vjetar koji nanosi snijeg sa obliznjeg Igmana.
!
Gdje bi se mogao nac stream za ovo veceras?
Gospodski potez ako je to istinabambus je napisao/la:Hvala Aydinu Olgunu na donesenim donerima za momke koji lopataju.Svaka cast,teren ce biti spreman.Puse jak vjetar koji nanosi snijeg sa obliznjeg Igmana.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:55, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:55, ukupno mijenjano 1 put.
- prisonbreak
- Kontakt:
bambus je napisao/la:Hvala Aydinu Olgunu na donesenim donerima za momke koji lopataju.Svaka cast,teren ce biti spreman.Puse jak vjetar koji nanosi snijeg sa obliznjeg Igmana.
I ajran je bio. Hvala mu, da je vise ovakvih ljudi.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Jeste istina je, friške nam donio. Hvala Aydinu i svim dobrim Zeničanima na ovoj gesti. Begiću stidi se.Sarmelino je napisao/la:Gdje bi se mogao nac stream za ovo veceras?Gospodski potez ako je to istinabambus je napisao/la:Hvala Aydinu Olgunu na donesenim donerima za momke koji lopataju.Svaka cast,teren ce biti spreman.Puse jak vjetar koji nanosi snijeg sa obliznjeg Igmana.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ljudina od covjeka.
Kako cemo oplakat veceras zbog ovog.

Kako cemo oplakat veceras zbog ovog.
!
- prisonbreak
- Kontakt:
I to ce Aydin rjesiti, samo ne brini se.bambus je napisao/la:Ljudina od covjeka.
Kako cemo oplakat veceras zbog ovog.![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
heroj a ne herojOsim13 je napisao/la:Jeste istina je, friške nam donio. Hvala Aydinu i svim dobrim Zeničanima na ovoj gesti. Begiću stidi se.Sarmelino je napisao/la:Gdje bi se mogao nac stream za ovo veceras?Gospodski potez ako je to istinabambus je napisao/la:Hvala Aydinu Olgunu na donesenim donerima za momke koji lopataju.Svaka cast,teren ce biti spreman.Puse jak vjetar koji nanosi snijeg sa obliznjeg Igmana.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Malo ce kasniti,al biti ce rijeseno.prisonbreak je napisao/la: I to ce Aydin rjesiti, samo ne brini se.
!
Ja sam već počeo plakat od grčeva u rukamabambus je napisao/la: Kako cemo oplakat veceras zbog ovog.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Samo se strah ovog Bicakcica,dobar je na stoperu al je za desnog bocnog trom,prespor...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Odmori, valja večeras na terenOsim13 je napisao/la:Ja sam već počeo plakat od grčeva u rukamabambus je napisao/la: Kako cemo oplakat veceras zbog ovog.![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
glavniurednik
- Kontakt:
Zato posle vip sa selmom bajramiOsim13 je napisao/la:Ja sam već počeo plakat od grčeva u rukamabambus je napisao/la: Kako cemo oplakat veceras zbog ovog.![]()