boccaccio je napisao/la:Da,to bi nam bile dvije najlakse opcije,jedna od njih je Branitelj i mislim da je konacno sreca malo bila i na nasoj strani...svakako da treba biti oprezan i trebaju igraci dati 100% na ove dvije utakmice...jasno je i to da smo mi kao navijaci obradovani ovakvim zrijebom,ovo je ipak najbolja moguca varijanta pored pitara,i ne bi se trebali igraci okliznuti tu,mozda da smo dobili pitare vjerovatno bi se malo digli,sto je normalno,ali ovo je velika sansa za prolaz dalje i to igraci sigurno dobro znaju...a znaju i to da se ne smije desiti takav kiks...leotar i njihov kiks protiv branitelja im je dobra opomena,a bogami i Amar Osim,ne smijem ni zamisliti kakve bi kazne bile u slucaju nekog kiksa...teren ce vjerovatno biti tezak i ne treba ocekivati pobjedu od 8 razlike,ali treba ocekivati siguran prolaz u polufinale.pile87 je napisao/la:iskreno prizeljkivao sam malene, jednostavno ostali smo duzni jedni drugima na terenu al eto.Nakon najtezeg protivnika dobili smo uslovno receno najlakseg, nadam se da igraci nece shvatiti branitelja ovako kako smo mi shvatili jer bi nam se moglo desiti da se okliznemo.
Sto se tice utakmice sa Zrinjskim,mozda ce me mnogi napasti,ali ja ne vidim da mi tu mozemo bilo sta napraviti,i po meni je super da trojica pozutjelih nece nastupiti,prvo sto ce malo odmoriti,a drugo sto "cisti" od kartona idu u nastavak prvenstva koji nam je bitan...jedinu vadionu vidim u tv prenosu,pa cemo realno vidjeti sta mozemo u mostaru...vise bih se nadao da Zrinjski bolje stoji na tabeli,ali njima gori pod nogama i bas im je imperativ da nas dobiju,pa ne sumnjam da ce dati sve od sebe da nas dobro pritisnu...na nama je da pokazemo zube,i da igraci imaju motiv vise da opravdaju "kiks" derbija,njima veci motiv ne treba...Zrinjski je poljuljan i vjerovatno imaju i manjak samopouzdanja,ali dobra su ekipa,sa drugim trenerom koji nije donio u klub pozitivan preokret,ali koji ce pokusati da ih nalozi maksimalno,jer bi to za njih mogla biti prekretnica ka boljem,ako kiksaju protiv nas,ulaze u problem ozbiljnije prirode,i to je razlog zasto nisam preveliki optimista...dokazali smo da mozemo lako izgubiti na strani,bilo bi dobro da se mozemo izvaditi nekim remijem ili pobjedom,koja bi nam bila ravna tituli..ako igraci to shvate na taj nacin,ko zna...Brine me pozicija lijevog bocnog i napadaca,neovisno o ovoj utakmici,nadam se da ce Amar u zimskoj pauzi ucvrstiti i poboljsati te pozicije,jer ja zaista nemam ideju ko bi vec sada protiv Zrinjskog mogao nastupiti kvalitetno na tim pozicijama..Baljic,Pehilj,Nikolic...premladi za ovakvo iskustvo i neka ih i neka dobro treniraju,bice prilike za njih,Rovcanin bez forme i nemamo nikoga osebno,jedino baciti u vatru malog Baljica,ili mozda Colica probati tu,zna ga zabiti...lijevo ne vidim bas nikoga,to ce biti skrpljeno mjesto..a stopera moze Gancev,meni on uopste nije los...Vasilic ce valjda jednog dana krenuti i da igra za nas
Ja mislim da moramo nešto uraditi protiv Zrinjskog. Jbga, valjda bi ove rezerve ako ništa trebale imati sportski motiv da pokažu šta znaju na TVu. A i kod Zrinjskog je solidan teren i ponajbolji uslovi u državi.
Pored toga, šansu vidim što Zrinjski poslije nas igra sa Čelikom u kupu, što im je jedina šansa da izađu u evropu.