FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 26 okt 2010, 16:32

boccaccio je napisao/la:
pile87 je napisao/la:iskreno prizeljkivao sam malene, jednostavno ostali smo duzni jedni drugima na terenu al eto.Nakon najtezeg protivnika dobili smo uslovno receno najlakseg, nadam se da igraci nece shvatiti branitelja ovako kako smo mi shvatili jer bi nam se moglo desiti da se okliznemo.
Da,to bi nam bile dvije najlakse opcije,jedna od njih je Branitelj i mislim da je konacno sreca malo bila i na nasoj strani...svakako da treba biti oprezan i trebaju igraci dati 100% na ove dvije utakmice...jasno je i to da smo mi kao navijaci obradovani ovakvim zrijebom,ovo je ipak najbolja moguca varijanta pored pitara,i ne bi se trebali igraci okliznuti tu,mozda da smo dobili pitare vjerovatno bi se malo digli,sto je normalno,ali ovo je velika sansa za prolaz dalje i to igraci sigurno dobro znaju...a znaju i to da se ne smije desiti takav kiks...leotar i njihov kiks protiv branitelja im je dobra opomena,a bogami i Amar Osim,ne smijem ni zamisliti kakve bi kazne bile u slucaju nekog kiksa...teren ce vjerovatno biti tezak i ne treba ocekivati pobjedu od 8 razlike,ali treba ocekivati siguran prolaz u polufinale.

Sto se tice utakmice sa Zrinjskim,mozda ce me mnogi napasti,ali ja ne vidim da mi tu mozemo bilo sta napraviti,i po meni je super da trojica pozutjelih nece nastupiti,prvo sto ce malo odmoriti,a drugo sto "cisti" od kartona idu u nastavak prvenstva koji nam je bitan...jedinu vadionu vidim u tv prenosu,pa cemo realno vidjeti sta mozemo u mostaru...vise bih se nadao da Zrinjski bolje stoji na tabeli,ali njima gori pod nogama i bas im je imperativ da nas dobiju,pa ne sumnjam da ce dati sve od sebe da nas dobro pritisnu...na nama je da pokazemo zube,i da igraci imaju motiv vise da opravdaju "kiks" derbija,njima veci motiv ne treba...Zrinjski je poljuljan i vjerovatno imaju i manjak samopouzdanja,ali dobra su ekipa,sa drugim trenerom koji nije donio u klub pozitivan preokret,ali koji ce pokusati da ih nalozi maksimalno,jer bi to za njih mogla biti prekretnica ka boljem,ako kiksaju protiv nas,ulaze u problem ozbiljnije prirode,i to je razlog zasto nisam preveliki optimista...dokazali smo da mozemo lako izgubiti na strani,bilo bi dobro da se mozemo izvaditi nekim remijem ili pobjedom,koja bi nam bila ravna tituli..ako igraci to shvate na taj nacin,ko zna...Brine me pozicija lijevog bocnog i napadaca,neovisno o ovoj utakmici,nadam se da ce Amar u zimskoj pauzi ucvrstiti i poboljsati te pozicije,jer ja zaista nemam ideju ko bi vec sada protiv Zrinjskog mogao nastupiti kvalitetno na tim pozicijama..Baljic,Pehilj,Nikolic...premladi za ovakvo iskustvo i neka ih i neka dobro treniraju,bice prilike za njih,Rovcanin bez forme i nemamo nikoga osebno,jedino baciti u vatru malog Baljica,ili mozda Colica probati tu,zna ga zabiti...lijevo ne vidim bas nikoga,to ce biti skrpljeno mjesto..a stopera moze Gancev,meni on uopste nije los...Vasilic ce valjda jednog dana krenuti i da igra za nas :mrgreen:

Ja mislim da moramo nešto uraditi protiv Zrinjskog. Jbga, valjda bi ove rezerve ako ništa trebale imati sportski motiv da pokažu šta znaju na TVu. A i kod Zrinjskog je solidan teren i ponajbolji uslovi u državi.

Pored toga, šansu vidim što Zrinjski poslije nas igra sa Čelikom u kupu, što im je jedina šansa da izađu u evropu.

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 26 okt 2010, 16:40

Sve nam nesto naopako krene :(

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 okt 2010, 17:50

Saopštenje Uprave
Iz Željezničara pozivaju na zdravo sportsko rivalstvo

Ni dva dana nakon gradskog derbija ne stišava se atmosfera uzrokovana odlukom FK Željezničar da smanji prostor gostujućim navijačima na sjevernoj tribini stadiona Grbavica, nakon čega se oni nisu ni pojavili na utakmici gradskih rivala.
Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje Predsjedništva FK Željezničar u kojem se "pledira na dostojanstvo i najviši stepen civiliziranosti u kontaktima sportskih prijatelja i istinskih rivala FK Željezničar i FK Sarajevo".

U saopštenju se navodi da tome ne doprinose pojedine izjave čelnika FK Sarajevo, koje su izrečene u uvredljivom tonu za klub, navijače i čelne ljude FK Željezničar, te se poziva na vraćanje decenijama stvaranog i gajenog zdravog sportskog rivalstva.

Predsjedništvo tima sa Grbavice pozvalo je sportske prijatelje iz FK Sarajevo da zajedno krenu u nove, za grad Sarajevo do kraja afirmativne napore u postizanju ozbiljnih sportskih rezultata i stvaranja civiliziranog sportskog ambijenta, kako na sportskom terenu, jednako i na tribinama.

"FK Željezničar se posebno ograđuje od pojedinih, duboko vjerujemo ishitrenih uvreda izrečenih čelnicima, ali i navijačima i simpatizerima našeg kluba", stoji u saopštenju.

Oni su pozvali Predsjedništvo FK Sarajevo "da osudi vokabular, način govora i zapaljivu atmosferu u koju su u sportski ambijent grada Sarajeva pokušali unijeti neodgovorni pojedinci iz redova našeg sportskog rivala".
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 okt 2010, 17:53

Zaključeno je da će Željezničar protiv Branitelja igratu u standardnom terminu 3. novembra u 13.30 sati, dok će u noćnom terminu istog dana (od 17 sati), Sarajevo ugostiti Širokog Brijega na Koševu.
:roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 okt 2010, 17:58

Zar nismo prekinuli saradnju sa Legeom? Cudo onda jos dresovi "njihovi" onda?

Btw, 13:30 :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 okt 2010, 17:59

bistrikboy je napisao/la:Zaključeno je da će Željezničar protiv Branitelja igratu u standardnom terminu 3. novembra u 13.30 sati
jel ovo zajebancija neka da igramo u pola 2...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 okt 2010, 18:00

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Zaključeno je da će Željezničar protiv Branitelja igrati u standardnom terminu 3. novembra u 13.30 sati
jel ovo zajebancija neka da igramo u pola 2...
Haman nije.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 26 okt 2010, 20:32

ne znam jel se pisalo, sta je sa opremom legea i jel se jucer raskinuo ugovor. znaci nema ni ovih na prodaji dresova u klubu jelde

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 okt 2010, 20:35

sta se desilo sa njima? :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 okt 2010, 20:37

Devil je napisao/la:Odlicno,protivnik koji se mora proci, za polufinale i ako Bog da novo finale. ;)
dobar ti taj grb :D hahaha

ma ljud i mene je bilo puklo ovo oko derbija...bilo proslo ... jbg....jes da je sve na kraju zasjenilo ovo sa nasim navijacem i ovim glupostima..al dosta je bilo ... bit ce jos derbija... sad se valja ganjati u kupu ... a mislim kad abi finale igrali sarajevo i zeljeznicar da bi kosevo bilo PUNO!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 okt 2010, 20:38

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:ne znam jel se pisalo, sta je sa opremom legea i jel se jucer raskinuo ugovor. znaci nema ni ovih na prodaji dresova u klubu jelde
ma odavno ti je to strpi se do polusezone bit ce novi sponzor i dresovi(ono neki jaki sponzor,a dresovi specijalni za 90 rodendan) i napravit ce se fan shop ;) ;)
Fan Shop ? A i koji to jaki sponzor, baš me sad zainteresova :D

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 26 okt 2010, 20:38

LiMvOtElJoZe je napisao/la:dino lj i dino tm87 produzite na svoje prave akaunte pitari smrdljivi :evil:
Slazem se !
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 26 okt 2010, 20:41

Omar500 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:ne znam jel se pisalo, sta je sa opremom legea i jel se jucer raskinuo ugovor. znaci nema ni ovih na prodaji dresova u klubu jelde
ma odavno ti je to strpi se do polusezone bit ce novi sponzor i dresovi(ono neki jaki sponzor,a dresovi specijalni za 90 rodendan) i napravit ce se fan shop ;) ;)
ma pusti te suplje, budimo realni.to je kao i prica za stadion. nema dresova jos osim ponude adidasa heheh. salim se naravno. on bi naj bio

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 26 okt 2010, 20:42

tm84 je napisao/la:sta se desilo sa njima? :?
Dino (TM)e prije nekoliko dana pisao da je stanje na tribini očajno,da su horde nekoliko svjetlosnih godina ispred nas te još dosta sramota. Pa su momci koji navijaju za sarajevo to iskoristili i hvalili se tim postom od majmuna da su oni bolji da on govori istinu i slično.

Dok za ovog drugog mislim da nema se ništa izdvojiti veće lik je stariji (bar tako kaže) te je malo više realan od današnje nafurane dječurlije.
Hajde lazare,hajde Lazare..

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 okt 2010, 20:45

Dove87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la: ma odavno ti je to strpi se do polusezone bit ce novi sponzor i dresovi(ono neki jaki sponzor,a dresovi specijalni za 90 rodendan) i napravit ce se fan shop ;) ;)
ma pusti te suplje, budimo realni.to je kao i prica za stadion. nema dresova jos osim ponude adidasa heheh. salim se naravno. on bi naj bio
Nije da nije adidas ;) mada nije sigurno al fan shop je u izgradnji onde pored one prodavnice na sjeveru
svoj ti pos'o !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 okt 2010, 20:47

Znači 100% je sigurno za fan-shop ? Lijepo za čuti, napokon 8-)

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 26 okt 2010, 20:55

Ugovor sa Legeom je jos vazeci i traje do kraja ovog sampionata

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 26 okt 2010, 20:58

Popović Lazar je napisao/la:
Dino (TM)e prije nekoliko dana pisao da je stanje na tribini očajno,da su horde nekoliko svjetlosnih godina ispred nas te još dosta sramota. Pa su momci koji navijaju za sarajevo to iskoristili i hvalili se tim postom od majmuna da su oni bolji da on govori istinu i slično.

Dok za ovog drugog mislim da nema se ništa izdvojiti veće lik je stariji (bar tako kaže) te je malo više realan od današnje nafurane dječurlije.
ovaj "dino tm" me toliko izbacio iz takta da sam konto da cu bananu dobiti svojom reakcijom, ja ne znam šta on misli, nek pogleda ovaj klip navijanja možda promjeni mišljenje, a možda svemu tome ne treba pridavati tol'ko pažnje, dini je vjerovatno tlines i po, pa i mozak radi u tom stilu.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 26 okt 2010, 21:00

IZ ŽELJEZNIČARA POZIVAJU NA DOSTOJANSTVO

Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje za medije iz FK Željezničar koje vam prenosimo u cijelosti

Fk Željezničar"Analizirajući događaje, prije, tokom i nakon prvenstvene utakmice Željezničar - Sarajevo Predsjedništvo FK Željezničar pledira na dostojanstvo i najviši stepen civiliziranosti u kontaktima sportskih prijatelja i istinskih rivala FK Željezničar i FK Sarajevo. Tome, evodentno, a u to se uvjerila cjelokupna javnost BiH ne doprinose pojedine izjave čelnika FK Sarajevo, koje osim što su izrečene u uvredljvom tonu za naš klub, naše navijače i pojedine čelne ljude kluba, idu i na podrivanje decenijama stvaranog i gajednog, zdravog sportsgog rivalstva.

Generacijama fudbalera, sportskih radnika, navijača i simpatizera naših klubova, bio je u prvom planu sport i prestiž grada Sarajeva. Pozivamo naše sportske prijatelje iz FK Sarajevo da se uzdignu iznad atmosfere primitivizma i arbitriranja ulice, da zajedno krenemo u nove, za grad Sarajevo do kraja afirmativne napore, postizanja ozbiljnih sportskih rezultata i stvaranja civiliziranog sportskog ambijenta, kako na sportskom terenu, jednako i na tribinama.

FK Željezničar se posebno ograđuje od pojedinih, duboko vjerujemo, ishitrenih uvreda izrečenih čelnicima, ali i navijačima i simpatizerima FK Željezničar. Nikada nećemo dozvoliti da nešto što su decenijama stvarali fudbaleri, sportski radnici, generacije naših prijatelja, navijača i simpatizera, ugroze neodmjerene, primitivne i u znaku zapaljive retorike izrečene izjave čelnika FK Sarajevo.

Pozivamo Predsjedništvo FK Sarajevo da osudi vokabular, način govora i zapaljivu atmosferu koju su u sportski ambijent grada Sarajeva pokušali unijeti neodgovorni pojedinci iz redova našeg rivala."
TM87

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 okt 2010, 21:17

Popović Lazar je napisao/la:

Pa gori su pitari koji danima i mjesecima vise i cekaju na forumu manijaka da bi docekali jednog koji napiše nešto što nema veze sa mozgom....i onda sijajuću od srece potce na to objave na ovom forumu...patetika živa, sviju mi.
A ovi "naši" što pljuju sopstvenu tribinu i navijace svog kluba, ko fol gnušaju se naših pjesama i naših vođa - pa to su za mene izrodi najgore vrste :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []