BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:55, ukupno mijenjano 1 put.
Na danasnji dan
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Evo ssba piše maloprije, zna li se za kad je pomjeren?Snijeg zabrinuo sve na Bilinom polju, meč BiH - Grčka pomjeren
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad put pod noge u nicaZe.Pozdravite Zoku
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
jučerharden je napisao/la:Evo ssba piše maloprije, zna li se za kad je pomjeren?Snijeg zabrinuo sve na Bilinom polju, meč BiH - Grčka pomjeren
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Goalgetter
- Kontakt:
Legendarna tekma.Sarmelino je napisao/la:Na danasnji dan![]()
Isprintao sam svima majice '' ZA MOGGIJA '' pa ko zabije gol skida dresSarmelino je napisao/la: jučer
natrpat cemo Grke zivotom, zgadit cemo im fuzbal
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sastav je spreman, ide javno sat prije utakmice.harden je napisao/la:Isprintao sam svima majice '' ZA MOGGIJA '' pa ko zabije gol skida dresSarmelino je napisao/la: jučer![]()
natrpat cemo Grke zivotom, zgadit cemo im fuzbal
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Da li ce dusebriznici veceras docekati trenutak da poslije utakmice, pod erekcijom, napisu komentar "pa dobili bi mi njih da je Robert pozvao Hajrovica l" ili Robi nastavlja po svom?
Veceras nema frke uzimamo Grke,sudiji ispada pisca,uvali ce ga Visca,sta Sam vam reko, uvali ce ga i Dzeko.Otvori zeno vrata od stana uvali ce ga i Pjana.Nesto me ova cipela zulja, uvali ce ga i Dulja.
Zovem se Vukašin ne prima ga Šeha JašinAlipasino je napisao/la:Veceras nema frke uzimamo Grke,sudiji ispada pisca,uvali ce ga Visca,sta Sam vam reko, uvali ce ga i Dzeko.Otvori zeno vrata od stana uvali ce ga i Pjana.Nesto me ova cipela zulja, uvali ce ga i Dulja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nesto nakon dugo vremena imam osjecaj bitne utakmice. Da ne kazem historijske
Ali sam svakako nakon dugo vremena nabrijan da pratim, a da ne zaspim u toku drugog.
Ali sam svakako nakon dugo vremena nabrijan da pratim, a da ne zaspim u toku drugog.
Sad sam pojo janjetinu bila je masna u Zenici publika glasna,golman Grka ima Manu 4 komada primi u isti stranu.
Prva postava veceras, pokoseni smo povredama i suspenzijamaRokoko87 je napisao/la:Zovem se Vukašin ne prima ga Šeha JašinAlipasino je napisao/la:Veceras nema frke uzimamo Grke,sudiji ispada pisca,uvali ce ga Visca,sta Sam vam reko, uvali ce ga i Dzeko.Otvori zeno vrata od stana uvali ce ga i Pjana.Nesto me ova cipela zulja, uvali ce ga i Dulja.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
U Zenici snijeg pade Pjanić ga dade, Kolašinac ovčavinu jede ima li mu gdje medeAlipasino je napisao/la:Sad sam pojo janjetinu bila je masna u Zenici publika glasna,golman Grka ima Manu 4 komada primi u isti stranu.
@Sarmel hvala
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
bracika Kjosevski je za nas pozvanAlipasino je napisao/la:Sad sam pojo janjetinu bila je masna u Zenici publika glasna,golman Grka ima Manu 4 komada primi u isti stranu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Rokoko87 je napisao/la:Zovem se Vukašin ne prima ga Šeha JašinAlipasino je napisao/la:Veceras nema frke uzimamo Grke,sudiji ispada pisca,uvali ce ga Visca,sta Sam vam reko, uvali ce ga i Dzeko.Otvori zeno vrata od stana uvali ce ga i Pjana.Nesto me ova cipela zulja, uvali ce ga i Dulja.
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 26 mar 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Koj ovoBoixosNois1899 je napisao/la:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Amarinho je napisao/la:Ovaj amer uzeo za ozbiljno... brate imas 20k followera brukas je bezveze hahahahaha
pic upload
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cwirek, Google Adsense [Bot], kakarut, MiranGlasnic, NerminFatic, Zglavkar i 47 gostiju.