Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Prelomio je meč
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Odlična partija. Nisam zažalio što ostado budan.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Moe i Juka razbili u odbrani. 

- Tesnjak1991
- Kontakt:
Harkless mislim i najbolja partija otkad ja pratim, odnosno otkad je Juka prešao u Portland.COYS je napisao/la:Moe i Juka razbili u odbrani.

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- StevieFranchise
- Kontakt:
Odlično odigrano, posebno odbrana na Irvingu.

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
moze se slobodno reci da im je donio pobjedu veceras..jednostavno predobar u finisu na obe strane parketa.
e sad bi mogao leci i jedan poraz u narednom mecu:-)
e sad bi mogao leci i jedan poraz u narednom mecu:-)
-
- Kontakt:
Juka i Morris pričali na parketu po završetku utakmice, ono baš drugarski. O čemu li njih dvojica mogu pričati , baš me interesuje?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ben Simmons?bombaysaphire je napisao/la:Juka i Morris pričali na parketu po završetku utakmice, ono baš drugarski. O čemu li njih dvojica mogu pričati , baš me interesuje?
dobre guzove ima Belma
CJ u zadnjim utakmicama za 3 većinom šutira 1/nešto

Ovo mogu i jaDrape je napisao/la:CJ u zadnjim utakmicama za 3 većinom šutira 1/nešto![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Juka u keltebombaysaphire je napisao/la:Juka i Morris pričali na parketu po završetku utakmice, ono baš drugarski. O čemu li njih dvojica mogu pričati , baš me interesuje?

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
o onom flopu Morrisabombaysaphire je napisao/la:Juka i Morris pričali na parketu po završetku utakmice, ono baš drugarski. O čemu li njih dvojica mogu pričati , baš me interesuje?

Protiv Marca obično ne uradi puno u napadu ali ovaj ima manju minutažu u Torontu nego u Memphisu.
Večeras bez Enesa igraju, znaci Meyers-Collins duo se vraća u rotaciju ..4-0 na strani, i poraz je večeras prihvatljiv nakon svega
Sto bi rekli Ameri: L written all over it.
Go Blazers!
Cujemo se za sahat.
Go Blazers!
Cujemo se za sahat.
ma ne mora znacit, ali ovi imaju prednost domaceg terena.. u nba igra veliku ulogu..
Pujj 2 faula glupa do bola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.