Kakav pressing dulje I visce
dzeko ne postoji na terenu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidi moj post na prepucavanjimaLik je napisao/la:Jel samo mene nervira debilčina Baho ?
belosevic28 je napisao/la:Vidi moj post na prepucavanjimaLik je napisao/la:Jel samo mene nervira debilčina Baho ?
Još i to ako loše prođe, bombu cu nekom bacit..benko21 je napisao/la:Subota 19h svi na Kosevo igra Saraj"vo
nece aBd pobijedit cemo lazne i trasirat put ka tituliledesma je napisao/la:Još i to ako loše prođe, bombu cu nekom bacit..benko21 je napisao/la:Subota 19h svi na Kosevo igra Saraj"vo
Amin!benko21 je napisao/la:nece aBd pobijedit cemo lazne i trasirat put ka tituliledesma je napisao/la:Još i to ako loše prođe, bombu cu nekom bacit..benko21 je napisao/la:Subota 19h svi na Kosevo igra Saraj"vo
benko21 je napisao/la:nece aBd pobijedit cemo lazne i trasirat put ka tituliledesma je napisao/la:Još i to ako loše prođe, bombu cu nekom bacit..benko21 je napisao/la:Subota 19h svi na Kosevo igra Saraj"vo
U nekom ludom svijetu mu možeš dati žuti za POTENCIJALNU opasnu igru iako nije bilo namjere, jednostavno pogledaš loptu. Ja za ovoliko utakmica još nisam vidio nešto slično, ovo je jadno, odvratno i bezobrazno jer ovo nema veze sa fudbalom. Level Antoni Bandić.Denchi je napisao/la:Bgm Pjanić đonom po cjevanici onog grka pred sudijom, a jbm ti život budaletine...
Kod nas ces to vidjeti tek za 10 godina, dok dodje prvo vamo, kad drugi klubovi po evropi budu igrali neku xy formaciju.skoroalen je napisao/la:Pisalo se o formacijama X puta, to kod nas nikad nećeš vidjet. Svaki trener kod nas fura 4-2-3-1 i varijacije te taktike, uz ono šablonski: štoper ljevak, štoper dešnjak, bekovi klasika, destruktivac, kreativniji DMF, brza krila, playmaker, target man. Zrinjski je u kupu dole pokazao kako se može ozbiljno igrat kad se promijeni taktika, kad se izađe malo iz šablona. Da su imali jednog boljeg finishera, svašta bi bilo.Stroj1946 je napisao/la: Da je Bogdom izveo tu formaciju protiv Atalante kuci, ne bi ni za 100 godina probili taj bunker. Samo je ta formacija strasno fleksibilna, branis se sa 8 cak i 9 igraca, napadas sa 6,7. Steta sto je ne koristimo.
Kod nas je glavna vadiona "hajd ti utuvi našim u glavu, ovdje ni osnovne stvari ne kontaju". Kako kontaju kad odu van iz ove lige, u zadnje vrijeme skoro sva djeca iz ove lige uspiju vani, postanu igrači, reprezentativci. Kera možeš dresirat da trči kako mu ti kažeš a kamoli insana.
E jesi i ti naso oko koga ces se klati s njimaBenkara21 je napisao/la:Željin produkt Zakarić, poklao sam se sa par debila. Jesu mangupi majko moja, ne pitajte.
Al je to moderni fudbal kojem moramo težit. Danas niko ne igra 4231 jer je šablonska, svi je čitaju bez problema. Kao što je Alf Ramsey uveo prvi put formaciju bez krila, pa Herrera catenaccio, Michels totalni fudbal, i Guardiola je donio tu 4231 formaciju kakvu danas poznajemo. Al je prošlo, isfuralo. Uvijek će nas u Evropi tovarit treneri koji su davno pročitali u svojim ligama takvu formaciju, valjda se mi moramo prilagodit svijetu a ne svijet nama.YNWA je napisao/la:4231 je najbolja formacija, i zbog toga sto se izbacuju doktori fudbala fudbal postaje sranje i ne moze se gledati, osim na najvisem nivou...
Ubija se svaka kreacija u igracima, igraci postaju roboti, pogotovo veznjaci, sve je manje igraca zbog kojih je fudbal postao ono sto i jeste...