Mogla bi nas debelo koštati ova dva boda. Gostovanja i Finskoj, Armeniji,Italiji i ovim volovima j m li pramajku.
Italija kući...uff kako se samo nanerviram kod tekmi repke
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
MA NECES OTIC NEMA TI SAD pJANE DVIJE TEKME dZEKO TROHNO OVU SEZONU SUDIJE NAS NE J*** NI DVA POSTO A I MI LUZERI NE MOZEMO IZDRZAT K DA JE gRCKA sPANIJA , A I ONAJ START NAKU SU PORED GOLOVA DA ZABIJU JOS 2 I U DRUGOM 1 ONAJ KOLOSINCOV I ONDA TI SUDIJA ISKROJI TEKMUBoixosNois1899 je napisao/la:Ne odu li na EURO prestajem ih definitivno pratiti. Nemam živaca ja za ovo. Treba čuvati zdravlje.
Dzeki nema ko poslati loptu osim PjanketaIlCapitano je napisao/la:Hade šta dramite, sranja se dešavaju. I dalje sami odlučujemo o sudbini. Penal je čist, po onom jednom snimku i crveni čini mi se. Išao je Mire izuzetno opasno, da nije lopta bila između njega i Grka nogu bi mu slomio.
Ovo je izuzetno limitirana ekipa koju sam Pjanić drži. Još pravi Džeko i Kolašinac se ističu, a ostatak je smiješan prema naprijed. Vidiš ovog Višću, Duljevića pošalju 55 lopti u prazan prostor, useru se svake šanse. Edin jeste katastrofa ove dvije utakmice, ali je i usamljen naprijed.
Nije crveni haloooooo, da nije lopte,al lopta je bila pipno ga fakticki nije, pitanje jel zuti kartonn haloooIlCapitano je napisao/la:Hade šta dramite, sranja se dešavaju. I dalje sami odlučujemo o sudbini. Penal je čist, po onom jednom snimku i crveni čini mi se. Išao je Mire izuzetno opasno, da nije lopta bila između njega i Grka nogu bi mu slomio.
Ovo je izuzetno limitirana ekipa koju sam Pjanić drži. Još pravi Džeko i Kolašinac se ističu, a ostatak je smiješan prema naprijed. Vidiš ovog Višću, Duljevića pošalju 55 lopti u prazan prostor, useru se svake šanse. Edin jeste katastrofa ove dvije utakmice, ali je i usamljen naprijed.
To je najbolje. Znas da ne moze bolje od kite.Sarmelino je napisao/la:Jest bilo dobro kad smo bili kita i znali smo da smo kita
Evo pratim fudbal 20+ godina i nikad nisam vidio direktan crveni za ovakav start. Ne seri.sekretar je napisao/la:Nije nas niko unistio nego mi. Nabijem vas sve nerealne. Crveni kao kuca. Djon, visoko na nogu protivnika. 2 utakmice suspenzije najmanje. A vi kmecite.
Bosanski Di Francescocoelho41 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Sveti i 23 gosta.