koliko su navijači želje zaostali ljudisvrakino1921 je napisao/la:Kad sam ja to govorioRokoko87 je napisao/la:Da je Amar selektor????
Al sad je kasno
BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma dajte ba ovaj Baho retard nas je unistio. Ne mozes nakon 20 minuta govoriti da bi Grci potpisali taj rezultat. Kasnije, u 60 min otprilike sere da cemo mi i Italijani sigurno dalje, da je Finska iza, a Grcka nema sanse. Uz to dodas idiotsko komentarisanje, izlizane floskule. Normalno da ne mozemo pobijediti. Ovo **** treba otjerati taman da nam Vugdalic komentarise.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:GLEAJ STUDIJA GROB TE YEBO KO DA SU DOSLI DA KRECE NEKU GARSONJERU
Ja cu donjet kistove...
Draže bi mi bilo da izvučemo skupinu s Njemačkom Italijom Francuskom Španijom i Portugalom nego s ovim odvartnim žoharima J*** li imam mamu odvartnu da im J***... Pun mi ih je **** više...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Niko nas nije više uništio od Bahe
ni sudija, ni grci, ni penal, ni crveni, ni loša taktika u drugom, niko... koga taj mrmot ispehira, jadna mu majka.
"Grci mi odmah potpisali poraz od 2-0, uraganski napadi naše selekcije, kakva igra naših momaka, sjajno" ovo ono...a zadnjih 20 minuta cvili o sudijama i kosmičkim nepravdama. Covjek je zaglavio negdje u '98-oj kada je prenosio Zubandan i neka ga tamo.
Dajte peticiju da ga više ne slušamo.
"Grci mi odmah potpisali poraz od 2-0, uraganski napadi naše selekcije, kakva igra naših momaka, sjajno" ovo ono...a zadnjih 20 minuta cvili o sudijama i kosmičkim nepravdama. Covjek je zaglavio negdje u '98-oj kada je prenosio Zubandan i neka ga tamo.
Dajte peticiju da ga više ne slušamo.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 26 mar 2019, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Loše im ove crvene tapeteGracanicaAA je napisao/la:Kaunas je napisao/la:GLEAJ STUDIJA GROB TE YEBO KO DA SU DOSLI DA KRECE NEKU GARSONJERU![]()
![]()
Ja cu donjet kistove...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ljudi dragi mi nismo u stanju izdrzati sa 10 igraca .....15 **** minuta protiv mrtve Grcke i hocemo na prvenstvo,na turnirske utakmice gdje je svaka ovakva sa puno jacim protivnicima ...o cemu mi pricamo ...nismo imali igraca manje sat nego 15 **** minuta....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VAR i samo VAR!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovo crvenog kartona nije vidjelo. Također ova Grčka ne može Finsku dobiti ni kući ni na strani , jer su odron bili većinu utakmice.Penal i crveni je okrenuo a do tada nisu šanse imali.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
BAHO YEBEN LI TI PLEME PEHOVSKO STARO!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Evo vam olakšajte dušu

Ono je smješan crveni. Dobro je da nisam bio namjesto Mireta u tom trenutku jer bih sudiji noge polomio, ako već izlazim da znam makar radi čega.
Sudija nas koštao pobjede. Penal jeste bio, crveni jok.

Ono je smješan crveni. Dobro je da nisam bio namjesto Mireta u tom trenutku jer bih sudiji noge polomio, ako već izlazim da znam makar radi čega.
Sudija nas koštao pobjede. Penal jeste bio, crveni jok.
Crveni ko suza, nema se sudiji sta zjeriti.prisonbreak je napisao/la:Nije crveni haloooooo, da nije lopte,al lopta je bila pipno ga fakticki nije, pitanje jel zuti kartonn haloooIlCapitano je napisao/la:Hade šta dramite, sranja se dešavaju. I dalje sami odlučujemo o sudbini. Penal je čist, po onom jednom snimku i crveni čini mi se. Išao je Mire izuzetno opasno, da nije lopta bila između njega i Grka nogu bi mu slomio.
Ovo je izuzetno limitirana ekipa koju sam Pjanić drži. Još pravi Džeko i Kolašinac se ističu, a ostatak je smiješan prema naprijed. Vidiš ovog Višću, Duljevića pošalju 55 lopti u prazan prostor, useru se svake šanse. Edin jeste katastrofa ove dvije utakmice, ali je i usamljen naprijed.
Sami sebe pobijedili, losom igrom u drugom poluvremenu i glupo i nepogrebno napravljenim penalom.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Čude se fudbalerima i našem mentalitetu a pola foruma oplelo po Bahi i takvi komentari u centru pažnje.
Prvo pometi ispred svoje avlije...
Prvo pometi ispred svoje avlije...
Ma da. Urotile se sudije,Fifa,Uefa, Prva liga Federacije i treca kiga zapad zagrebackog ogruka protiv nas.
- kontrasviju
- Kontakt:
Pjanić jednu propušta, UEFA odlučuje ako je prestrog start za drugu
1921
- anonymousHD
- Kontakt:
Nisam mislio da može gore dan da se završi nego što je počeo. Kakav šok i nevjerica. Ne mogu da vjerujem da je smeće holandsko za onaj start na sred terena dao crveni karton. FUJ!
Robi **** u drugo poluvrijeme izašao, trebali smo ih napast, zabit još jedan i ćao.
Robi **** u drugo poluvrijeme izašao, trebali smo ih napast, zabit još jedan i ćao.
Pazi penal i igraca lijevo sa brojem 16, frajer prije do lopte dosao neg ovaj sto je puc'o 
Eno čuje se bušilica u studiju

Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 26 mar 2019, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Zasto nije odmah posle crvenog nesto mijenjao ,pa vidilo se da tri igraca na terenu ne mogu da hodaju
Zadnja izmjena: SoulEclipsee, dana/u 26 mar 2019, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Change org peticija when
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, GG3, legendarnadruga, MiranGlasnic, PSV, safun79 i 61 gost.