BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vucevich

Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)

Post Postao/la Vucevich » 27 mar 2019, 01:18

MortemHz je napisao/la:
DamirT je napisao/la:Ja yebem onog ko kaze da mozemo uzet i bod Italiji,sad je cak i Finska upitna.Pjanic 60% ekipe bez njega smo u rangu Armenije.Dzeku ne komentarisem,u ove 2 utakmice bukvalno igrac manje na terenu,nit trci,nit se zalaze,ono lezerno igra ko na terminu kad neki debeli lik dodje i samo stoji et bukvalno tako on igra
:urnebes:
Nije bas puno pogrijesio.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 mar 2019, 01:19

Treba ukombinovati Konjica sa Bahom ...realno :kafa:
=\_1921_/=

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 27 mar 2019, 01:25

Stigne karma prije ili poslije. Nestvarnih 2-0 i umjesto da meljemo i napadamo za nedostižnih 3-0 mi se polako povlačimo i eto. Nakon crvenog raspad sistema, sreća nismo ni treći primali. Izmjena nakon crvenog nema, nema nikakvog plana, nikakve igre.
Nije ni ovo problem, problem je sto Pjanica nema u Finskoj i to mi je odmah prošlo kroz glavu kad je dobio crveni.
Odlična atmosfera na stadionu :salut:
Ni ne znam jel' bio crveni, a za penal mi se učini da je opravdan, kako sam mogao sa sjevera vidjeti. Ne da mi se ni gledati te snimke od praznine neke.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 mar 2019, 01:30

Jbt al se i ova NOVA TV ofira....jel moguce da rade prenos sa jednom kamerom.
=\_1921_/=

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 27 mar 2019, 01:30

Madal je napisao/la:Stigne karma prije ili poslije. Nestvarnih 2-0 i umjesto da meljemo i napadamo za nedostižnih 3-0 mi se polako povlačimo i eto. Nakon crvenog raspad sistema, sreća nismo ni treći primali. Izmjena nakon crvenog nema, nema nikakvog plana, nikakve igre.
Nije ni ovo problem, problem je sto Pjanica nema u Finskoj i to mi je odmah prošlo kroz glavu kad je dobio crveni.
Odlična atmosfera na stadionu :salut:
Brate ova **** su nama takve komplekse nabili da ja imam dojam da im ni 5:0 nije nedostižno.
Nestvarno je da jedna ekipa koja ne može sastavit dvije tri normalne akcije na utakmici ima toliko uspjeha. Pa godinama se njihova čitava taktika zasniva na cigančenju, bunarenju i sreći i mi svaki put padnemo na ovo.
Ko navija protiv Grka ni pakao mu neće teško pasti.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 27 mar 2019, 01:33

Često se govori o našoj reprezentaciji kao reprezentacija 'Pjanića i Džeke', ali kada Džeko odigra kako je odigrao danas onda ne možemo ni ništa očekivati. Ne može zauvijek živjeti od stare slave, danas bukvalno ništa dobro nije uradio na terenu. Bolje bi Maksumić igrao.

Ako se ne 'probudi' onda neće biti ništa od EP-a za nas, pogotovo sad u Junu bez Pjanića.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 mar 2019, 01:38

Ma prvenstveno smo sami sebi krivi. Nakon dva gola da smo ih dotukli, pa u drugom poluvremenu mogao je 16 crvenih pokazati smecar.

I protiv Armenije je malo falilo da ispušimo dva gola, sreca pa se nije igralo vise.

Ne da nam se protiv ovih Grka nikako u pm.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 27 mar 2019, 01:43

JonSnow je napisao/la: Brate ova **** su nama takve komplekse nabili da ja imam dojam da im ni 5:0 nije nedostižno.
Nestvarno je da jedna ekipa koja ne može sastavit dvije tri normalne akcije na utakmici ima toliko uspjeha. Pa godinama se njihova čitava taktika zasniva na cigančenju, bunarenju i sreći i mi svaki put padnemo na ovo.
Ko navija protiv Grka ni pakao mu neće teško pasti.
Prvih pola sata oni nisu znali gdje se nalaze. Ja ne znam kad smo nekog onako krenuli bušiti. Odbrana im šuplja, ne znaju sta rade, naše je samo bilo da trpamo. I jbg eto sta im dozvolimo. Miretova i Robijeva utakmica bez dileme, možda ću sutra više o tome ali oni su krivci sto se mene tice. Ovo da smo dobili kako treba u Finsku bi po EP išli gdje nam je i remi odličan. I eto sad gdje se nalazimo. Sreća ima Liga Nacija.
A za Grke sve znamo. I opet crveni dobijaš protiv njih. I **** do tebe je onda, na svojoj koži znaš kakvi su i opet nasjedneš. Pa do kad vise.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 mar 2019, 01:47

Sad usao u stan. Atmosfera prvih 20 minuta strasna. fanatikosi animirali i vodili ostale tribine, kljucalo sve, a onda poslije tih 20 minuta bas kao igraci na terenu kako se povukose tako se i fanatikosi povukose i pocese sami sebi pjevat... poslije 20-e minute uzas atmosfera, uzas ostatak utakmice, iako imam utisak da nas je sudija ostetio, sto ne opravdava pickastu igru svih ostalih 70 minuta.

S tim pickalukom ni pomirisat eura necemo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 27 mar 2019, 01:57

FrancescoTotti je napisao/la:Sad usao u stan. Atmosfera prvih 20 minuta strasna. fanatikosi animirali i vodili ostale tribine, kljucalo sve, a onda poslije tih 20 minuta bas kao igraci na terenu kako se povukose tako se i fanatikosi povukose i pocese sami sebi pjevat... poslije 20-e minute uzas atmosfera, uzas ostatak utakmice, iako imam utisak da nas je sudija ostetio, sto ne opravdava pickastu igru svih ostalih 70 minuta.

S tim pickalukom ni pomirisat eura necemo.
Strašna komplet atmosfera prvih 20 minuta, pomislih dugo nisam bio na ovakvoj utakmici nase repke, ali nakon toga katastrofa.

Prosinečki izgubio utakmicu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 27 mar 2019, 02:13

coelho41 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:..
Wandelanoite je napisao/la:bbj
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Dođem sa utakmice kad vidim 7 notifikacija mi nabila nepismena balavurdija, koja ujedno se smatra fudbalskim znalcima :urnebes:

Samo cu se nasmijati i ostaviti jedan smajli za vas, Roberta Prosineckog i Edina Višću :urnebes:

Imao bi svašta napisati ali idem spavati pa cu sutra vam predočiti stručnu analizu da i vi sta naučite jer ste dokazani laici za loptanje između dva gola.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 27 mar 2019, 02:20

Osim13 Flop

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 27 mar 2019, 02:27

Znaci Dzeko me razocarao totalno. Jedan od najvecih ikad u dresu BiH, legenda.. Pamti se sve sto je uradio za dres repke, ali u ovako bitnim utakmicama, onakav pristup je jednostavno neprihvativ. Ono je bilo mucno za gledat. Pa vece aplauze Cimirot dobio kad je izlazio, ovom pola tribine daje pljesak, pola mu zvizdi. Mislim, sasvim opravdano
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 27 mar 2019, 02:49

Robi da ima imalo mozga vec ujutro bi trebao ici do Lulica i ako treba ga moliti da se vrati u repku..neophodan nam je igrac njegovog kvaliteta

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 27 mar 2019, 02:50

Da vodimo 6:0 na poluvremenu, Baho bi to uspio izbaksuzat da nas okrenu...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 27 mar 2019, 02:54

Šta reći o utakmici gdje prvo gledaš i uživaš u lakoći trpanja i borbi, lagano čekiraš tri boda i očekuješ opušteno drugo poluvrijeme i slavlje protiv ovih grčkih gov.ana da bi ti se zadnjih 25 minuta zgadio fudbal i pogled na tv..šta ti je reć fudbal i šta smo ti reć mi :)

Smatram da do svega ovoga ne bi ni došlo da smo pritisli odmah na startu drugog, kako sam imao u glavi i kako sam mislio da je taktički isplanirano. Nažalost mi smo to prepustili truhlim Grcima, ali aj, kontam opet je nemoguće da nam pomrse račune, a onda iz komedije prelazi u tragediju. Prvo penal koji smatram da je čist, ali realno i glup i nepotreban, yebiga Toni instinktivno i bez razmišljanja. Sljedeća slika poslije ripleja gdje gledam Šehu koji opet pogađa stranu, ali yebeni Grk ga zavali u malu mrežicu, je Bahino u fazonu: "Pa šta se sve neće desiti u ovoj utakmici". Taj me njegov avaz odmah vraća 10-15 godina nazad i 'igrali smo dobro ali zayebo nas sudija'. Kontam, samo da nije crveni, ne zanima me šta je bilo. Utom Baho progovara "crveni karton za Pjanića" koji mislim da je prestrogo suđen. Yebiga oštro, otvorenim đonom ali ga nije dirnuo. Još poslije penala u trenucima kad se lomi utakmica, na domaćem terenu i to kičmi reprezentacije čiju sam GOLČINU jedva čekao poslije pobjede s guštom pogledati x puta. E pišaj ga kontam..psihički je bukvalno nemoguće ne pasti poslije toga da si yebeni Brazil iz '74. A naši još i fizički grohnuli i rezultat je dominacija raspale Grčke. U prvom poluvremenu mi se vraćalo ono 0-4 iz 2008., i kontam gledaj nas sad; gazi male Grke.
I na kraju šlag na tortu, gol u 85. pod prečku i tajac na Bilinom, ko u najgorim danima rata savezu i mafiji od uefe. Još je samo falilo da izgubimo, to bi već bio ekstremni mazohizam.
Walk on

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 27 mar 2019, 03:03

PostPostao/la Jack » 26 mar 2019, 14:53
Nadam se minimalcu ali vjerovatno remi
Nismo mi jači od njih iako je u prvih 20 minuta izgledalo da jesmo.
I tamo će biti remi s njima tako da vjerovatno utakmice sa Fincima odlučuju. A Finci nisu naivan tim...
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 mar 2019, 03:30

Jos ljudi pricaju da ce Dzeko igrati naredne 3 godine :clap: :clap: :roll: :rol: :rol: Covjek u 60 nije mogao potrcati igrac manje bio isto kao i Visca koji je pregorio i pustao ljude da se setaju po njegovoj strani do gola svaki napad,nadam se da je Prosinecki naucio lekciju u ovoj utakmici..Bicakcic kriminalan na rb.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 mar 2019, 05:59

Ma. Pjnake ce sig dobiti dvije tekme iz razloga sto drugu igramo sa Talijanima tako da vjerujem da UEFA to lagano kaznjava sa dvije tekme, ma da ruku na srce presteogo je to sve.

Jes ruzan osjecaj jutros

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 27 mar 2019, 06:17

To je to sto se tice EP, zbog pickarenja na terenu nakon 20 min bolje i nismo zasluzili. Bez pjanica smo nivo armenije i nazalost necemo uzeti finskoj 3 bobe a zabari ce nam 3 4 komada utrpati jer mi neznamo igrati defanzivno protiv jacih ekipa (-prijateljske a la liga nacija i kirin cup ili vec kako se zove). Prije ce Grci izvuci bolji rezultat protiv jacih ekipa nego mi jer jednostavno to znaju, dok mi mozemo lakse dobiti manje ekipe koje se napadaju. I da iskoristim priliku da kazem, sudija **** ti mater u usta skrbavu i onu mafiju koja te posla. Da bog da ti svaka zalizana dlaka opala u putu nazad
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”