BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Igraci su bili hodajuci mrtvaci u drugom poluvremenu.
Da smo bili malo odmorniji odbranili bi se s igracem manje.

- ASD
- Kontakt:
Kako bi nam samo dobro dosao.Jusko00 je napisao/la:Robi da ima imalo mozga vec ujutro bi trebao ici do Lulica i ako treba ga moliti da se vrati u repku..neophodan nam je igrac njegovog kvaliteta
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Sjeti se samo proslih kvalifikacija isto protiv grcke vodimo i primimo gol u 95 minuti i to nas je kostalo svega na kraju,bojim se da se ovaj scenarijo nebi ponoviojasmin10 je napisao/la:Otpisuju nas nakon drugog kola.
-
- Kontakt:
Zbog cega ? Lik je u repki bio izguljen na svakoj poziciji...krila su nam bila odlicna sinoc, a lulic u odbrani moze jedino na lijevi bek gdje imas kolasinca.. nemojte hitit pred rudu, bilo je vrijeme da se povuce, dosta nas je nervirao svojim blijedim izdanjima u repkiASD je napisao/la:Kako bi nam samo dobro dosao.Jusko00 je napisao/la:Robi da ima imalo mozga vec ujutro bi trebao ici do Lulica i ako treba ga moliti da se vrati u repku..neophodan nam je igrac njegovog kvaliteta

nurkic ti u glavi cijeli dan i onda malo veselja pa jos jedno prizemljenje.
cesto napisem pa cu i sada, glup smo mi narod, ovo sto smo mi uradili sinoc u jednoj minuti, to se samo nama moze desiti. Nije cudo da su se u bivsoj drzavi uglavnom o nama vicevi furali.
penal i crveni su mogli biti svirani a i nisu morali. sunjic je liku stao na stopalo a pjanic je neshvatljiv potez napravio. obe situacije se ne sviraju velikim ekipama a ovaj holandez je tako brzo reagovao da je bas bilo kao da jedva ceka da nas unisti. poslije crvenog je bilo pitanje vremena kada cemo ga primiti i moram reci da sam sretan sto smo samo jedan primili.
nisam siguran da bi dobili tekmu da je i pjanic ostao jer to smo mi, strahovali smo od armenije pa bi i od grcke tako do zadnje minute.
uglavnom, 2-0 se ne ispusta protiv ovako limitirane ekipe a mi smo to uspjeli...doduse malo sudija, malo mi sami.
kazem sudija jer ako si vec dao penal, ne mozes u istoj minuti iskljuciti na onaj nacin najboljeg i najskupljeg igraca na terenu.
dzeko ako nije povrijedjen, sramotna igra u obe tekme, komotno je mogao produziti slavlje rodjendana jos koji dan. ostale necu komentarisati pojedinacno...
prosinecki fura neki svoj fazon, mogao bi mu se obiti o glavu. pisali smo da je sve ok i neka radi kako hoce dok pobjedjujemo i dok ima rezultat.
ide juni brzo i tu cemo vec vidjeti imamo li ga ili ne.
pjanic je pola ove ekipe i bice veselo.
nervira me sto se od grcke pravi brazil u svakoj izjavi a oni su niko i nista, samo nas mogu izlevatiti na ovakav nacin.
da, u junu hajrovic, begovic i prcic ako ne budu na spisku, kosta ce nas robert kvalitetno. dilaver se mora zaganjati. premali smo mi da bi se furali ovakvi neki inati a kao hocemo na euro.
steta, tako samo bio siguran u laganih 6 bodova a neosvojismo ih na samo nama svojstven nacin.
Penal je bio a za crveni ne znam jer amateri sa Nove ne mogu ili ne znaju vratiti snimak.
Šunjić prvo napravi penal pa mu kasnije pobježe igrač za 2:2 jel' moguće da ne možemo naći boljeg stopera od Šunjića.
Džeko užasan možda najlošija utakmica u dresu repke.
Duljević limitiran igrač osim trke i par poteza nije napravio ništa, svaki drugi pas u noge protivniku a centaršut mu na nivou igrača kantonalne lige.
Izgubili smo od Kipra i to nas je kostalo plasmana.Salih1984 je napisao/la:Sjeti se samo proslih kvalifikacija isto protiv grcke vodimo i primimo gol u 95 minuti i to nas je kostalo svega na kraju,bojim se da se ovaj scenarijo nebi ponoviojasmin10 je napisao/la:Otpisuju nas nakon drugog kola.
Tebi Duljevic bio odličan ? Frajer ima dribling i nista vise. Centarsut i svaki pas mu je bio uzasan. Plus ni u odbrani nije nista pratio.boomerang5 je napisao/la:Zbog cega ? Lik je u repki bio izguljen na svakoj poziciji...krila su nam bila odlicna sinoc, a lulic u odbrani moze jedino na lijevi bek gdje imas kolasinca.. nemojte hitit pred rudu, bilo je vrijeme da se povuce, dosta nas je nervirao svojim blijedim izdanjima u repkiASD je napisao/la:Kako bi nam samo dobro dosao.Jusko00 je napisao/la:Robi da ima imalo mozga vec ujutro bi trebao ici do Lulica i ako treba ga moliti da se vrati u repku..neophodan nam je igrac njegovog kvaliteta
-
- Kontakt:
- hule_barca
- Kontakt:
Sve u svemu, nije kraj kvalifikacija. Možemo reći da smo izgubili dva boda, ali sve dok se situacija može popraviti, a može, ne treba praviti tolike probleme. Treba pustiti momke da pokušaju nadoknaditi ova dva boda. I njima je jasno da su trebali sinoć slaviti, ali iz ovakvih stvari se može samo naučiti ako budu to htjeli.
Bicakcicev igrac je zabio drugi gol. Po dva nasa i grcka igraca na 6-7m od gola, Sunjic cuva jednog koji nije ni skocio, a Bicakcic Sehica izgleda.Saurman je napisao/la:Šunjić prvo napravi penal pa mu kasnije pobježe igrač za 2:2 jel' moguće da ne možemo naći boljeg stopera od Šunjića.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
20' 2:0 Grci bi sad potpisali kraj utakmice
70' 2:1 Treba privesti utakmicu kraju
90' 2:2 Lopta je okrugla
S njim i s Krunićem u vezi mislim da Fince možemo uzeti bez problema, a onda u Italiji šta bog da.
4 boda su i dalje više od 0 koje si najavljivao lažni ageMtuWandelanoite je napisao/la: Dođem sa utakmice kad vidim 7 notifikacija mi nabila nepismena balavurdija, koja ujedno se smatra fudbalskim znalcima![]()
Samo cu se nasmijati i ostaviti jedan smajli za vas, Roberta Prosineckog i Edina Višću![]()
Imao bi svašta napisati ali idem spavati pa cu sutra vam predočiti stručnu analizu da i vi sta naučite jer ste dokazani laici za loptanje između dva gola.

Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, boki86, bosnas_, Burberry46, CAGarfia, COYGBiH, Cwirek, DjaniTarik, Drum, Edincapitano, EdinjoBos, Edo1922, emir79, Fudbalbr1, galia95, GangEvil, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], greenwood, hurem, invincible1921, jasmin10, KarlMarx, Kaunas, legendarnadruga, Maestro^^, maroonGiant, Matterhorn22, mexy_whites, Micron, MokraKifla, myself, Pensioner26, Principatus, prisonbreak, rishovski, Sheyi, signalidunapark, THEC, tuzlanskinacin, Uknaac, Vaya, Venom, VolimBiH96, Yucca, Zglavkar i 409 gostiju.