BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Sami smo sebi krivi al nismo izgubili sto je najbitnije. Trebali smo ih u prvom poluvremenu dotuci kad smo imali hejbet sansi al boze moj idemo dalje. I svica sinoc vodi 3:0 pa u zadnjih pet minuta 3:3.
Stvara se neka kriva slika o nama da smo mi neka velesila pa da je normalno da mi grcku pobijedimo bez problema i kad sam usao ovdje na poluvremenu to se samo kudi ovaj kudi onaj. Sad nek takvi bar imaju razloga da placu i kude. Istina je da mi po imenima mozda nikad goru reprezentaciju nismo imali. Dva igraca u prvih 11 iz drugih liga, igraci iz turske, belgije, koreje... Malo objektivnosti nije na odmet.
Stvara se neka kriva slika o nama da smo mi neka velesila pa da je normalno da mi grcku pobijedimo bez problema i kad sam usao ovdje na poluvremenu to se samo kudi ovaj kudi onaj. Sad nek takvi bar imaju razloga da placu i kude. Istina je da mi po imenima mozda nikad goru reprezentaciju nismo imali. Dva igraca u prvih 11 iz drugih liga, igraci iz turske, belgije, koreje... Malo objektivnosti nije na odmet.
DB aka Ledeni
Ima li ko da napravi klip sa onim Argentincem krezavim sto se smije i da ubaci ove Bahine bisere sa utakmice 

- BenjooJutub
- Kontakt:
Vidim niko ne spominje činjenicu da smo tri od četiri gola do sada postigli nakon prekida. Pjanic iz slobodnog i Višća nakon kornera, ja se ne sjećam još neke prilike iz igre u tih famoznih "prvih 20 minuta".
Cist amaterizam, od igraca do trenera. Uvaliti dva gola i povuci se u 25-oj minuti protiv nikad losije Grcke
Drugo poluvrijeme kriminalno. Krila neefikasna, nista, usrani ni do potoka ne mogu i ne znaju. Crveni karton Pjanica se nema sta komentarisati, opravdano, bratam lik umalo nije onom nogu slomio. Kakav debil, usta ga yebem glupa. Igrac koji igra u jednom Juventusu i top nivou, onako nesto uradi. Debil na kvadrat.
O Zutom se da dosta pisati, al da ne zna napraviti izmjenu kad dobijes crveni
I protvi Armenije je to lose izgledalo. Dzeki i starijim nekim poslije ovih kvalifikacija reci hvala, dovidjenja i prijatno. Mozda i cak ranije, ako se nekvalifikujemo. Ubaciti mlade i krenuti iz pocetka.

O Zutom se da dosta pisati, al da ne zna napraviti izmjenu kad dobijes crveni

Koliko god da je donio pozitivnog, selektor je jednostavno fulao u segmentu taktike, tj. onom dijelu pravovremenih izmjena zbog cega se stvorio nevjerovatan disbalans uzrokovan nedostatkom svjezine.Saurman je napisao/la:Dok smo imali snage do tad smo i igrali a to je prvih 20 min kasnije nas Grčka rasula i da se igralo još par minuta napravi bi preokret.Igrači nam se vuku po terenu fizička sprema nula bodova a Prosinečki ne radi ništa da smiri Grke i uzme im momentum nakon izjednjačenja nego čeka zadnje minute za izmjene.
Prvo, za svaku situaciju moras donijeti kvalitetnu odluku. Gubitkom motora ekipe nakon iskljucenja mijenja se cijela koncepcija i tu je trebao reagovati momentalno, a ne 15 ili koliko vec minuta poslije.
Morao je jacati sredinu da bi rasteretio defanzivu mijenjajuci napadaca/krilo + umjesto istrosenog Cimirota ubacis Krunica.
Upravo zbog toga smo prosuli bobe.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Protiv Finske krenut sa Krunicem,Saricem i Cimirotom u vezi,s tim da Krunic proba igrat Pjanicevu ulogu plejmejkera
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovom utakmicom su mi ogadili fudbal za jedan dobar period.
Biće bolje jednog dana
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osime pa jel ti spavas nekad?Osim13 je napisao/la:Biće bolje jednog dana
Nocna sinoc a evo te opet

Ja sam optimistican da ce Grci prosut vise bodova protiv Armenije i Finske nego sto ce mo mi. Protiv Italije ce zato mozda uz neku ludu srecu do boda ili tri, kao sto su protiv Belgije one prosle ili predprosle kvale.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Duljevic daleko najlosiji igrac. Smetalo menadzersko.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Da li se sjeca neko koliko utakmica je Dzeko dobio nakon sto je skinuo gace onom Grku? To je valjda gore nego obicni foul na sredini terena gdje osim "opasne igre" se i nije nista desilo, nit se Grk povrijedio nit je morao vani nakon starta. A skidanje gaca je nesportski potez ili sta vec.
Spavanje je za picke heheAmarinho je napisao/la:Osime pa jel ti spavas nekad?Osim13 je napisao/la:Biće bolje jednog dana
Nocna sinoc a evo te opet
Ja sam optimistican da ce Grci prosut vise bodova protiv Armenije i Finske nego sto ce mo mi. Protiv Italije ce zato mozda uz neku ludu srecu do boda ili tri, kao sto su protiv Belgije one prosle ili predprosle kvale.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Lijepo je biti optimista, lijepo je biti patriota. Ali treba biti realan. Neko je jednom negdje napisao da su nas vile nosale u Ligi Nacija i da ce nam se desiti katastrofa kad dodje ozbiljniji protivnik koji ne prasta greske. Nije bila katastrofa, ali protiv jedne mediokritetne Grcke odigrati na ovakav nacin, kao da jeste.
Euforija se stvorila zbog zabiljezenih rezultata, ali realno, uz izuzetak par utakmica, igra je ku*ac. Prihvatam da mozda bolje i ne mozemo i da jesmo za ku*ca, ali barem da se ne lazemo medjusobno tvrdeci da smo neka elita u koju smo se plasirali preko Lige Nacija i osrednje Austrije i S.Irske...i nek nam je tamo Bog na pomoci.
Euforija se stvorila zbog zabiljezenih rezultata, ali realno, uz izuzetak par utakmica, igra je ku*ac. Prihvatam da mozda bolje i ne mozemo i da jesmo za ku*ca, ali barem da se ne lazemo medjusobno tvrdeci da smo neka elita u koju smo se plasirali preko Lige Nacija i osrednje Austrije i S.Irske...i nek nam je tamo Bog na pomoci.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ne,jedna izmjena treba biti Pjanic-Gojak.DamirT je napisao/la:Protiv Finske krenut sa Krunicem,Saricem i Cimirotom u vezi,s tim da Krunic proba igrat Pjanicevu ulogu plejmejkera
Gojak da igra umjesto njega.
Duljevic puno komplikuje uvjek potez viska pravi.Kako je sinoc ljut Kolasinac na njega...
Bicakcic ne moze igrat beka....sinoc propuha po njegovoj strani.
Mora igrat Todorovic.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Ma mora dobit minimalno dvije utakmice za direktan crveni.Amarinho je napisao/la:Da li se sjeca neko koliko utakmica je Dzeko dobio nakon sto je skinuo gace onom Grku? To je valjda gore nego obicni foul na sredini terena gdje osim "opasne igre" se i nije nista desilo, nit se Grk povrijedio nit je morao vani nakon starta. A skidanje gaca je nesportski potez ili sta vec.
Toliko smo glupi I naivni i stalno padamo na isto sranye sa ovim Grcima. Ovo je puno vise nego bod za njih, onaj Grk bi trebao biti nominovan za Oskara koliko se valjao. Sad ako kiksamo protiv Finske ovo nam je jos gori rezultat
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ne mora.darker10 je napisao/la:Ma mora dobit minimalno dvije utakmice za direktan crveni.Amarinho je napisao/la:Da li se sjeca neko koliko utakmica je Dzeko dobio nakon sto je skinuo gace onom Grku? To je valjda gore nego obicni foul na sredini terena gdje osim "opasne igre" se i nije nista desilo, nit se Grk povrijedio nit je morao vani nakon starta. A skidanje gaca je nesportski potez ili sta vec.
Dzeko je u slucaju kojeg sam naveo samo jednu utakmicu propustio (protiv Gibraltara). A ovo Dzekino je valjda po pravilima tezi prekrsaj nego bezveze foul koji se desi.
Dzeko je mislim dobio drugi žuti.
Ma igra je bila dobra u prvih 15 minbhshaman je napisao/la:Lijepo je biti optimista, lijepo je biti patriota. Ali treba biti realan. Neko je jednom negdje napisao da su nas vile nosale u Ligi Nacija i da ce nam se desiti katastrofa kad dodje ozbiljniji protivnik koji ne prasta greske. Nije bila katastrofa, ali protiv jedne mediokritetne Grcke odigrati na ovakav nacin, kao da jeste.

Da upravu si...ali je Sokratis popijo direktan. Koliko je on falio Grcima?jasmin10 je napisao/la:Dzeko je mislim dobio drugi žuti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.