BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
jasmin10,to je tvoje misljenje a moje je da smo pobijedili tada grcku da bi prosli u baraz sto posto
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
Navedi mi gdje sam naveo da cemo uzeti 0 bodova i reci mi po cemu sam ja to agent, a pogotovo lažni?Osim13 je napisao/la:4 boda su i dalje više od 0 koje si najavljivao lažni ageMtuWandelanoite je napisao/la: Dođem sa utakmice kad vidim 7 notifikacija mi nabila nepismena balavurdija, koja ujedno se smatra fudbalskim znalcima![]()
Samo cu se nasmijati i ostaviti jedan smajli za vas, Roberta Prosineckog i Edina Višću![]()
Imao bi svašta napisati ali idem spavati pa cu sutra vam predočiti stručnu analizu da i vi sta naučite jer ste dokazani laici za loptanje između dva gola.
Aj sto si dokazani nemač pojma, nego si postao i lažov

Jedina najava od mene je bila da se onolika sreća, sudijski poguranac kroz Ligu Nacija pa i protiv Armenije, nepozivanje pojedinaca i losa igra mora vratiti, a to se desilo sinoć.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
iskreno moje je misljenje da je ovo najjaca grcka u zadnjih 10 godina.ElCartel11 je napisao/la:Normalno da ce biti veseli, ljudi dosli sa B ekipom i uzeli bod. Njima je bilo u cilju samo, da se ne obrukaju, jer su mislili, da cemo jih napuniti do kraja. Ali ljudi imaju mentalitet, dok je kod nas kontra, zadovoljimo se brzo malim stvarima i eto sta ispadne na kraju.avenija je napisao/la:Zanimljivo slavlje Grka kao da su izvukli bod protiv Spanije a ne nikad losije BIH, koliko slavlje i radost, zar smo toliki u njihovim ocima?
Kad se sjetim basketa protiv Litve sve u svojim rukama imamo i na kraju qurcina, prije 2 godine guzimo Ruse za 20 poena, na kraju izgubimo tekmu i igraci se potuku izmedju sebe. Protiv Grcke 2016 vodimo, kontrolisemo utakmicu, u 93 zabise gol ko djeci na terminu.
Znaci imamo znanje, ali nemamo mentalitet jak i to ces nas uvijek yebati.
Pa ono sto nam je Fortunis 10 radio nije niko nikad pa ni Hazard a ni Ronaldo..
Kada uzmu Italiju kuci iducu utakmicu vidjeces o cemu pricam.
Kada skontas da smo imalI 3 igraca manje i bod je dobar zato je svaki napad bio prilika za grke.
Bicakcic ne postoji NA BEKU, Dzeko na janjetini, pitaj boga o cemu on razmislja, Pjanic crveni, Visca i Duljevic na kisiku, a Prosinecki cuva izmjene do 86 minute. Hvala bogu pa ne izgubismo. Ljudi su dominirali 70 minuta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Pa kada vecinom komentarisu ljudi koji o fudbalu blage veze nemaju. Osim sanse Kolasinca pred kraj, mi vise izrazitih prilika nismo imali. Prvi nas go, na penalu im covjek sam a drugi ne.stave zivi zid igracu koji je medju tri izvodjaca slobodnjaka u svijetu. Najbolja BiH ikad, malo sutra.BenjooJutub je napisao/la:Vidim niko ne spominje činjenicu da smo tri od četiri gola do sada postigli nakon prekida. Pjanic iz slobodnog i Višća nakon kornera, ja se ne sjećam još neke prilike iz igre u tih famoznih "prvih 20 minuta".
Irska, Austrija, Armenci i Grci su protiv nas napravili preko 20 izrazitih sansi. Stative, precke, 1 na 1, sutevi iz peterca koje fuli samo slijepac, a kod nas ljudi pricaju o nekakvoj cvrstoj reprezentaciji kojoj je tesko dati go. Imali srece ko' veliki. Hajd' objasni Bosnji, dok ga ne udari po glavi nece skontati, sigurno.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Baho obrisao facebook stranicu hahahahahaha
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Protiv Finske u košarci isto. 20 razlike vodimo na pocetku zadnje četvrtine i izgubimo utakmicuElCartel11 je napisao/la:Normalno da ce biti veseli, ljudi dosli sa B ekipom i uzeli bod. Njima je bilo u cilju samo, da se ne obrukaju, jer su mislili, da cemo jih napuniti do kraja. Ali ljudi imaju mentalitet, dok je kod nas kontra, zadovoljimo se brzo malim stvarima i eto sta ispadne na kraju.avenija je napisao/la:Zanimljivo slavlje Grka kao da su izvukli bod protiv Spanije a ne nikad losije BIH, koliko slavlje i radost, zar smo toliki u njihovim ocima?
Kad se sjetim basketa protiv Litve sve u svojim rukama imamo i na kraju qurcina, prije 2 godine guzimo Ruse za 20 poena, na kraju izgubimo tekmu i igraci se potuku izmedju sebe. Protiv Grcke 2016 vodimo, kontrolisemo utakmicu, u 93 zabise gol ko djeci na terminu.
Znaci imamo znanje, ali nemamo mentalitet jak i to ces nas uvijek yebati.

Znaci, mi smo dokazani mentalni luzeri u svim sportovima + amateri (npr. u rukometu pobjedimo Švicu i opet ispadnemo zbog amaterizma u zapisniku

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jedino što nam se vratilo je bezmudnost koja je nastala tamo nekad nakon 20. minute utakmice. Povukli se Bogami kao da vode 7:0Wandelanoite je napisao/la: Navedi mi gdje sam naveo da cemo uzeti 0 bodova i reci mi po cemu sam ja to agent, a pogotovo lažni?
Aj sto si dokazani nemač pojma, nego si postao i lažov![]()
Jedina najava od mene je bila da se onolika sreća, sudijski poguranac kroz Ligu Nacija pa i protiv Armenije, nepozivanje pojedinaca i losa igra mora vratiti, a to se desilo sinoć.

Pa onako da se povučeš protiv slabijih reprezentacija ista bi priča bila. Vidjeli smo uostalom i protiv Armenije. Koliko su nam šansi stvorili nakon što su naši krenuli da hlade muda. Da ne bi onog gola Miloševića već bi imali dva kiksa i start haman na nivou onih kvalifikacija za EURO 2016.
Pustite te priče vratila nam se sreća iz Lige nacija. Da je pristup bio drugačiji sinoć mi bi ovdje sada pričali o ubjedljivoj pobjedi i 6 osvojenih bodova. Ovako sad moraš ići na pobjedu u Grčkoj i ozbiljno shvatiti tekmu sa Italijom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije nama Izet spasio kvalifikacije, već bio jedan od učesnika uspješnih kvalifikacija.. Da nisu Asmir, Džeko, Miske, Vedo, Medunjanin i ostali riješili Grčku, Latvije, Litvanije, Izetov projektil bi bio lijep pogodak koji ne znači puno..bhsport je napisao/la:Definitivno i nakon prospavane noci Robijev poraz, nije na vrijeme reagovao, nije pripremio drugo poluvrijeme, previse kasnio sa izmjenama.
Netipicno za njega i njega je izgleda uljuljkalo vodjstvo od 2-0. Penal se desava ali prije penala kao i poslije mi nismo imali igru, a kad je Pjanic pocrvenio nismo imali bas nikakvu igru.
Ako je vec cuvao Duljevica za ovu utakmicu i upario ga sa Kolasincem, jasno je bilo da ovaj mora da se privikne Seji, a Dulja je pokazao da nije kapacitet da igra sa bekom Arsenala, cisto jer mu fali mozga i snage.
Jasno mi je sto je Dzeku drzi da se zagradi i napravi faul, ali sto je ovog servisera ves masina drzao dobar dio drugog poluvremena, to mi nije jasno.
Hajrovic je pod moranje u junu, da nam spasi kvalifikacije kao za SP.
Robi snosi dio krivice al evo opet sumiramo i skontamo šta je trebalo uraditi? Koje su to izmjene koje bi imale smisla..? Ja ne mogu da se otmem dojmu da je ono jedan od milion centarsuteva koji će završiti golom u našoj mreži.. Pogotovo jer su nam stoperi u pet metara.. Te smo stvari branili lako u proteklim utakmicama i to bez Bicakcica..
Zamijenio je i Deni Dulju pa nije mogao zadržati loptu ni 3 sekunde.. Centarsut je došao sa te 'osvježene' strane..
Ok onda sam te pomiješao sa drugim delegatom, a to nemač pojma ne znam kako si zaključio pošto ne glumim znalca i intelektualca ovdje poput tebeWandelanoite je napisao/la:
Aj sto si dokazani nemač pojma, nego si postao i lažov![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Al drage pare, ne bi da otkaz pod cijenu smrti. E moj hadzijaSalih1984 je napisao/la:Baho obrisao facebook stranicu hahahahahaha
Max Allegri
-
- Kontakt:
Šehić - Imao par korektnih intervencija, ali se vidi da je prosječan golman, komunikacija prije svega sa zadnjom linijom jedna velika 0 ni u jednom trenutku se nije čulo ni osjetilo da je on taj koji komanduje odbranom i postavlja ih čime se moglo spriječiti primanje drugog gola, jer da je na vrijeme upozorio i postavio stoperski duo, reakcija bi morala biti bolja. Još jedna stvar koja bode oči je kada ga u 1. polv Bicakcic otjera na gol kao slinu nekog nakon onog istrcavanja. On kao golman to sebi ne smije dozvoliti jer to je jedno veliko poniženje.
Bičakcic - Jedna od Robijevih sinoćnjih grešaka. U defanzivi solidan, u napadu očajan. Nista specijalno se s njim nije dobilo kada se napravila ta rokada sa Todorovicem, jer i Todor bi odigrao u najmanju ruku isto ovo sto i on sinoc. Pratio sam ga i na zagrijavanju gdje nije mogao centrirati kvalitetno bez pritiska protivničkog igraca.
Šunjić - Solidna partija i nista vise, rekao bih u skladu s mogućnostima njega i Zuke. Siovas i Sokratis s druge strane izgledaju za klasu bolje.
Zuka - Igra na iskustvo, kod drugog gola su morali bolje reagovati on i Šunjić, ali sta je tu je.
Seo - Klasa, ali i igrac kojeg u ekipi razumiju samo Pjanic i Dzeko, tako da tesko cemo mi vidjeti one partije iz Arsenala u repki i zbog pozicije koju igra i zbog navedenog. Dosta bodrio nespremnog Duljevica, sugerisao mu i zaslužan i za njegovu solidnu partiju, imao i onu gresku u 1. polv kod 2:0 sto je malo ukaljalo izvedbu.
Pjanić - Maestro, sve price za Pjanketa su ispričane nas najbolji igrac trenutno. Crveni necu da komentarisem.
Cimirot - Solidan, pokazao i da zna zadržati loptu, izdržati duel i pritisak i dobro je proslijediti. S obzirom kako nisam nista specijalno ni očekivao dobro je.
Bešić - Loš, Robi njemu mora dati specijalne upute i do tančina mu iznalazirati njegovu igru. Momak je s loptom na vi i kao takav nema sta previse meljati u fazi kreiranja napada. Ni u defanzivi nije bio nesto posebno.
Duljevic - Nespreman, ali solidna partija. Posebno mi se sviđa sto je par puta napao protivnika s loptom i vise puta su to bili uspješni driblinzi. Nadam se da ce pronaći neki solidan klub gdje ce igrati, jer vidi se da mu fali utakmica.
Višća - Najsmjesniji igrac reprezentacije BiH. Daleko najgori igrac u prvih 11 defanzivno 0, u napadu 0. Robi mu jeste napravio taj gol, ali posle toga katastrofa, nemam rijeci. Nema on sta tražiti u prvih 11 i nije slucajno to da od dolaska njega u prvih 11 BiH ne zna za uspjehe i bilježi katastrofalne rezultate, imao bi napisati svašta za njegovu igru, ali jednostavno ne mogu.
Dzeko - Vuče povredu to je vidljivo, ali veceras je bio odlično čuvan od strane klasnog Sokratisa i odličnog Siovasa koji vazi za odličnog stopera i u Primeri. Loša partija i mora bolje, ali eto Edinu se nema sta prigovoriti, zabit ce on jedan, dva važna gola u ovim kvalama to je neminovnost.
Robi - Vrhunska stvar su prekidi i svaka mu cast na tome, ali sve ostalo katastrofa, igra losa, izmjene lose, vođenje utakmice i reakcija u momentu crvenog kartona loša, cak i reakcija nakon primljenog drugog gola gdje smo psihički pali katastrofalna. Sreca i sudije ga izdaju, ostaje mu da pokaze da li posjeduje kvalitet u surovim uvjetima (dvije utakmice, teške da teze ne mogu biti, a Mireta nema).
Bičakcic - Jedna od Robijevih sinoćnjih grešaka. U defanzivi solidan, u napadu očajan. Nista specijalno se s njim nije dobilo kada se napravila ta rokada sa Todorovicem, jer i Todor bi odigrao u najmanju ruku isto ovo sto i on sinoc. Pratio sam ga i na zagrijavanju gdje nije mogao centrirati kvalitetno bez pritiska protivničkog igraca.
Šunjić - Solidna partija i nista vise, rekao bih u skladu s mogućnostima njega i Zuke. Siovas i Sokratis s druge strane izgledaju za klasu bolje.
Zuka - Igra na iskustvo, kod drugog gola su morali bolje reagovati on i Šunjić, ali sta je tu je.
Seo - Klasa, ali i igrac kojeg u ekipi razumiju samo Pjanic i Dzeko, tako da tesko cemo mi vidjeti one partije iz Arsenala u repki i zbog pozicije koju igra i zbog navedenog. Dosta bodrio nespremnog Duljevica, sugerisao mu i zaslužan i za njegovu solidnu partiju, imao i onu gresku u 1. polv kod 2:0 sto je malo ukaljalo izvedbu.
Pjanić - Maestro, sve price za Pjanketa su ispričane nas najbolji igrac trenutno. Crveni necu da komentarisem.
Cimirot - Solidan, pokazao i da zna zadržati loptu, izdržati duel i pritisak i dobro je proslijediti. S obzirom kako nisam nista specijalno ni očekivao dobro je.
Bešić - Loš, Robi njemu mora dati specijalne upute i do tančina mu iznalazirati njegovu igru. Momak je s loptom na vi i kao takav nema sta previse meljati u fazi kreiranja napada. Ni u defanzivi nije bio nesto posebno.
Duljevic - Nespreman, ali solidna partija. Posebno mi se sviđa sto je par puta napao protivnika s loptom i vise puta su to bili uspješni driblinzi. Nadam se da ce pronaći neki solidan klub gdje ce igrati, jer vidi se da mu fali utakmica.
Višća - Najsmjesniji igrac reprezentacije BiH. Daleko najgori igrac u prvih 11 defanzivno 0, u napadu 0. Robi mu jeste napravio taj gol, ali posle toga katastrofa, nemam rijeci. Nema on sta tražiti u prvih 11 i nije slucajno to da od dolaska njega u prvih 11 BiH ne zna za uspjehe i bilježi katastrofalne rezultate, imao bi napisati svašta za njegovu igru, ali jednostavno ne mogu.
Dzeko - Vuče povredu to je vidljivo, ali veceras je bio odlično čuvan od strane klasnog Sokratisa i odličnog Siovasa koji vazi za odličnog stopera i u Primeri. Loša partija i mora bolje, ali eto Edinu se nema sta prigovoriti, zabit ce on jedan, dva važna gola u ovim kvalama to je neminovnost.
Robi - Vrhunska stvar su prekidi i svaka mu cast na tome, ali sve ostalo katastrofa, igra losa, izmjene lose, vođenje utakmice i reakcija u momentu crvenog kartona loša, cak i reakcija nakon primljenog drugog gola gdje smo psihički pali katastrofalna. Sreca i sudije ga izdaju, ostaje mu da pokaze da li posjeduje kvalitet u surovim uvjetima (dvije utakmice, teške da teze ne mogu biti, a Mireta nema).
MES QUE UN CLUB!
Gadi mi se ta prčka nacija, fuj
"Valjda ja, nakon dvije hiljade iskomentiranih utakmica, znam šta trebam reći."
Lmao
Lmao

yebem mu mamu retardiranu

tuljan krepani
Ma hej, sve ono poslije crvenog kartona ja nemam namjeru ni komentarisati, gdje nećeš pući kad u 60 sekundi napraviš penal i dobiješ crveni karton, usereš cijelu tekmu. Da smo uspjeli izvući tri boda iz onakve situacije, to je to, idemo na Euro, jednostavno imamo taj kvalitet.damir_82 je napisao/la:
Što je najgore, do ove utakmice smo centarsuteve čistili uglavnom bez problema..
Ovako nas reprezentativci počesto podsjete da ne igra ime kluba, džaba dva vrhunska i jedan odličan igrač, džaba igrači iz liga petice, popišaj se ti na sve to kad uspiješ u 60 sekundi preokrenuti utakmicu za 180 stepeni, za to moraš biti "majstor".
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav otacOsim13 je napisao/la:"Valjda ja, nakon dvije hiljade iskomentiranih utakmica, znam šta trebam reći."
Lmao

Tako je Baho, neće tebi niko govoriti kako se Šehić zove.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Samo da vas posjetim.
Baho ima ugovor na 4 godine sa SK
Baho ima ugovor na 4 godine sa SK

MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amkeivke, Bing [Bot], Confiance, Edincapitano, Elddar, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Hafiz00, Hansestadt, invincible1921, Ledara, ljevak, Micron, napapijri1987, Pensioner26 i 87 gostiju.