celicniRaonffa je napisao/la:Ne reci dva puta, on se do utakmica reprezentacije može još dva puta povrijediti i dva puta oporaviti

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
celicniRaonffa je napisao/la:Ne reci dva puta, on se do utakmica reprezentacije može još dva puta povrijediti i dva puta oporaviti
Samo ga hrđa yebebabino je napisao/la:celicniRaonffa je napisao/la:Ne reci dva puta, on se do utakmica reprezentacije može još dva puta povrijediti i dva puta oporaviti
Visca maket ni je mogo isto nadrugoi strani duljevic i dzeko koda su krenuli u vilsonovo.invincible1921 je napisao/la:sta se desilo sa njim nakon rvenog kartona....pa sa njegove strane nam ubacili milion puta i to tako sto udju u kazneni![]()
![]()
Brate on je trebo igrat beka....nisu to bili centarsutevi od aut linije nego covjek nam pridje na liniju kaznenog i centrira nidje nikoga...vest je napisao/la:Visca maket ni je mogo isto nadrugoi strani duljevic i dzeko koda su krenuli u vilsonovo.invincible1921 je napisao/la:sta se desilo sa njim nakon rvenog kartona....pa sa njegove strane nam ubacili milion puta i to tako sto udju u kazneni![]()
![]()
Robi je kriv trebo je mjenjat u 55.min kadje vidio da grci drze sredinu.
Udjem na temu ovo da napišem i evo vidim vec je napisano. Dakle u nekoliko situacija poslije crvenog njihovo krilo hladno centrira iz našeg sesnaesterca potpuno sam. Gdje si ti moj Ermine.ja razumijem da je igrač manje al' da ga bas moramo ovako nadokadjivati..invincible1921 je napisao/la:Brate on je trebo igrat beka....nisu to bili centarsutevi od aut linije nego covjek nam pridje na liniju kaznenog i centrira nidje nikoga...vest je napisao/la:Visca maket ni je mogo isto nadrugoi strani duljevic i dzeko koda su krenuli u vilsonovo.invincible1921 je napisao/la:sta se desilo sa njim nakon rvenog kartona....pa sa njegove strane nam ubacili milion puta i to tako sto udju u kazneni![]()
![]()
Robi je kriv trebo je mjenjat u 55.min kadje vidio da grci drze sredinu.
Da, dajasmin10 je napisao/la:I spasio je cist gol uklizavanjem, mislim kod 2 2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.