A sto ocekivat od naroda koji gleda i baca pare pozivima da sacuvaju svog idola u nekom rijalitiju.Povazdan gledaju dvolicne osobe,negativce,prostitutke,propale pjevace i kojekakve zenturace koje traze ku*ca.Bave se njihovim zivotima,komentarisu i prave raznorazne grupe po fejzbuku i instagramu,svadjaju se izmedju sebe jer eto osoba X nije bila upravu kad je osobi Y rekla da je prostakusa a ona isto to radi itd itd itd.Nazalost najvise je ove nove prcoladije koja ce ostati zatucana ili ce krenuti pogresnim smjerom gledajuci nesto ovakvo.Drugi se bave vjerom,jer eto kod nas je vjera najveci problem.Sta i kako trebas da govoris,kako treba da se oblacis,na cijem prazniku ima vise ljudi u kafani,zasto to rade,cija je vjera starija i u sta trebas da vjerujes.Vecina zivota im prodje u ogovaranju i provociranju drugih ljudi jer nisu iste vjere.Treci su jos uvijek u ratu i njihov zivot nema smisla jer je bolje bilo prije 30 godina.Ko je i na koji nacin ratovao,zasto se ratovalo,ko je poceo rat,koje su puske trebale da se koriste,gdje je najbolja bitka bila,zasto se spavalo na klupama,ko je bila Jovanka Broz a ko Tito,kad je poceo gradjanski rat u Spaniji,jest-nije-jest-nije i tako u nedogled..jest-nije-ja sam jaci-nisi-jesam-nisi-jesam.Cetvrti su ljudi kojima niko ne moze ugodit.Nema posla zato sto nece da radi nista osim onog sto je zamislio u svojoj glavi.Iako ima srednju skolu,on hoce poziciju fotelje,on je upravu za sve i najbolji je u svom poslu.Fakulteti nam ne trebaju kao ni srednje skole jer svakako ce platiti 5 hiljada nekom da ga zaposli.I tako svaki dan a godine prolaze.Kaze da se u ovoj drzavi ne mozes nista bez kredita.Ima 25 godina i nema ni 2 dana radnog staza.Ako slucajno radi,zalit ce se na platu i na uslove.A najjaca mu je recenica : "Njega babo gura".Peti smo mi forumasi.Najveca muda imamo i svima sve kazemo u profil (lice).Ja sam uvijek upravu i mene ne zanima tvoje misljenje jer si glup,maloljetan i nemas preceg posla od foruma.Tebi je forum sve u zivotu iako i sam visim na forumu.I mi pricamo o svemu i sve to radimo i gledamo.Mi smo forumasi.
Drzava politicara,vjernika,ratnika,negativaca,babinih sinova,kockara,forumasa i ljubitelja propalih rijaliti igraca.
Ponosan na ovu drzavu.