Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Odlazak u inostranstvo
Neda se usranom do potoka
Ovo je samo za one koji su zavrsili vanredno?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
DaKaunas je napisao/la:Ovo je samo za one koji su zavrsili vanredno?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ovo je najbolji primjer onog kako ovi što varaju zajebu i ove što normalnim putem pokušaju uraditi nešto
Vidim da masi ljudi odlaze i u Dubai radeći u hotelima. Moze li se otici i drugim poslom ili se ipak ne isplati ako nisi neki inzinjer i slicno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U paru vjerovatno isplati, problem je sto je preskup grad, a BIH radnici rangirani kao druga klasa. Recimo Francuz i Bosanac rade isti posao ali Francuz ima bolju platu. Koliko god cudno zvucalo plata ti je koliko je vrijedan pasos, a ne koliko znas.jasmin10 je napisao/la:Vidim da masi ljudi odlaze i u Dubai radeći u hotelima. Moze li se otici i drugim poslom ili se ipak ne isplati ako nisi neki inzinjer i slicno.
Ima ovih ljudi koji dijele iskustva o Dubaiju po netu dosta.
https://www.youtube.com/channel/UCJ0MO6 ... -oA/videos
Pozzdravljam,postovanje,relativno sam novi na forumu..
Zavrsio Medicinsku na Bjelave normalnim,redovnim pitem,polozen drzavni,trenutno icim njemacki
Zavrsio zurnalistiku,ovdje u Sa,vidim nema hajra od toga,80% i to samo atraktivne,i lijepe djevojke,tesko i curama koje su bas sposobne..
Elem nejse,ima li neko nekih,postenih,cestitih kontakata za Agencije,ili preporuke za njemacke bolnice i slicno??
Hvala lijepo unaprijed
Zavrsio Medicinsku na Bjelave normalnim,redovnim pitem,polozen drzavni,trenutno icim njemacki
Zavrsio zurnalistiku,ovdje u Sa,vidim nema hajra od toga,80% i to samo atraktivne,i lijepe djevojke,tesko i curama koje su bas sposobne..
Elem nejse,ima li neko nekih,postenih,cestitih kontakata za Agencije,ili preporuke za njemacke bolnice i slicno??
Hvala lijepo unaprijed
I zbog maloumnih seljacina neko sa posteno stecenim kvalifikacijama ispusi i na OSD i u ambasadi. **** ti drzavu, treba nas istrijebit.tuzlak1987 je napisao/la:Znam momka zavrsio pravo i radio pripravnicki 2 godine za 0 KM, vidi nema gdje sa tim i ode na prekvalifikaciju. Odluci da ne vara vec da sa 26 krene da odradi i ispite i staziranje posteno, bio u bolnici nocima stazirao sve da nauci posao. I tu mu kazu zadrzali bi te jer znas ali stele i to dati cemo ti preporuku bar. Odradi OSD posteno s tim da je pao jedan dio pa ponovo. Preda sada i dobiti ce odbijenicu, a uradio sve u zivotu da uspije.cala je napisao/la:Boga pitaj koliko ljudi je dzaba bacilo pare na prekvalifikaciju...
Interesantno kako ZAV jos uvijek nema informacije koje nam se prenose. 

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Re: Smijesne slike
Ova slika je za teme Odlazak u inostranstvo...Mokes je napisao/la:
Ovi nasi kad dodju iz Njem i pitas ga kolka je plata, kaze 2500 ojro i ono bruto izvuce tolko tiho ne znas jel kihno il se nakasljo,, sta vec...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Sta je problem sa 2500 brutto? Eto u bosni 500 maraka je bolje od 2500 bruttoSage je napisao/la:Ova slika je za teme Odlazak u inostranstvo...Mokes je napisao/la:
Ovi nasi kad dodju iz Njem i pitas ga kolka je plata, kaze 2500 ojro i ono bruto izvuce tolko tiho ne znas jel kihno il se nakasljo,, sta vec...
naprijed rejal
- majestic24
- Kontakt:
Peoblem je standard zivota.
2500 bruto je nesto otprilike oko 1700 neto. Sa to para jedna familija moze prezivjeti u njemackoj ali da budu knap sa parama. Isto to se moze i u Bosni sa 500 maraka (ako imas vlastitu kucu ili stan te ne moras placati kiriju).
Za mene je to isto s.ranje samo malo bolje upakovano
2500 bruto je nesto otprilike oko 1700 neto. Sa to para jedna familija moze prezivjeti u njemackoj ali da budu knap sa parama. Isto to se moze i u Bosni sa 500 maraka (ako imas vlastitu kucu ili stan te ne moras placati kiriju).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Može **** sa 500 maraka.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pretjera ga ti malo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosniaBoston
- Kontakt:
U bosni familija bez 500 kermi po osobi ne moze imati zivot kako treba
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Odakle tebi to da jedna porodica u njemackoj zivi sa 1700 eura?majestic24 je napisao/la:Peoblem je standard zivota.
naprijed rejal
500 maraka ne moze biti samcu koju zivi s roditeljima a ne porodici.
Jes isto 1700 i 500 al u qrcu. Jedino sto te tamo guli je stan, a namirnice i to je sve u 5 deka.
15.10.2013.
Jbg ja se nisam referiso za standard zivota tamo i ovamo i zaboli me kit.a kolko ko zaradjuje i gdje al kazem da vecinu koju pitas kolka mu je plata u Njem govore u brutu.
Eh sad dal se poprima njemacki mentalitet(mada treba 3 generacije proci da izbijes kvarni gen) il se tako govori da zvuci kao vise, to je tema za drugu priliku.
Eh sad dal se poprima njemacki mentalitet(mada treba 3 generacije proci da izbijes kvarni gen) il se tako govori da zvuci kao vise, to je tema za drugu priliku.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: ASD, JayCatwright, L-Train, LenyYoro15 i 14 gostiju.