Ma 'ta ce zvezda baDenchi je napisao/la:đe će bit eura jesi dobar ti nismo zvezda jbtFrancescoTotti je napisao/la:ojra il marki ?![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma 'ta ce zvezda baDenchi je napisao/la:đe će bit eura jesi dobar ti nismo zvezda jbtFrancescoTotti je napisao/la:ojra il marki ?![]()
![]()
pa jedno 10 je sadFrancescoTotti je napisao/la:đe će bit 20 milki jesi dobar tiDenchi je napisao/la:đe će bit eura jesi dobar ti nismo zvezda jbtFrancescoTotti je napisao/la:ojra il marki ?![]()
![]()
kad si prije 5 hapioBenjolos je napisao/la:
Ove milke ili?
2015 bio 7m tj. probili ga zbog raskidaMortemHz je napisao/la:Al' ni blizu Denchi
Ta desna strana nije preporučljiva ni u premijer ligi. Ne znam. Po meni to nije neka ekipa za Evrope a istini za volju nismo ni imali nekih igraca zadnjih mi godina. Bolji se fudbal igrao poslije rata.Arnelv52 je napisao/la:Bi l' ovo moglo igrat grupnu fazu Europa lige? Nešto me zanima pa sam na brzinu istražio da li bismo mogli od dolaska Tana sastaviti 11 plus klupu koja bi bila sposobna igrati grupne faze.
Znači baš bi se iznenadioDenchi je napisao/la:2015 bio 7m tj. probili ga zbog raskidaMortemHz je napisao/la:Al' ni blizu Denchi
4 godine kasnije ne može bit manji nikako
pod Čalom je bio manji i to se osjetilo
30-tak igrača prve ekipe(ok 10 su Akademci pa manje plate)
3 kategorije omladinaca = 75 dječaka
treneri, osoblje, klopa, generalije, stanarina prvotimcima
možda sam ofulo milion ali tu je to negdje
mi ako držimo ovu ekipu(cca 18 miliona km)+Akademiju za manje od![]()
8-9 mil km budžeta Harry Potter nam radi finansije
Tehnički možemo ući i sad ali su šanse manje od 1%, nešto slično bi bilo sa ovom ekipom. Ovo nije bi blizu ali baš ni blizu grupnih faza, možda uz neku ludu sreću + mnogo mnogo jača odbrambena linija.Arnelv52 je napisao/la:Bi l' ovo moglo igrat grupnu fazu Europa lige? Nešto me zanima pa sam na brzinu istražio da li bismo mogli od dolaska Tana sastaviti 11 plus klupu koja bi bila sposobna igrati grupne faze.
Jedino nam poraz ne odgovaraTamniVilajet je napisao/la:michplatini je napisao/la:Nazalost,tu se pokazuje nedostatak bilo kakve vizije kad ti decko koji je po skauting izvjestajima mnogih klubova ubjedljivo najveci pitencijal ekipe a pritom je 2001 godiste sluzi za krpljenje rupa izvan svoje primarne pozicije zadnjeg veznog ,na kojoj bi svim kvalitetima i potencijalom bio prva alternativa Stanojevicu.Denchi je napisao/la:
šta mu je Đokanović u životu uradio pa handri momka sad lijevog beka igra....
Lijepo bi bilo osvojiti Titulu i da i ja probam tu sisu . Mnogo stosta u zivotu sam probao , a to je bezopasno. Kad moze Svabo mogao bih i ja (godine nisu bitne). Samo aBd vremena i jos upoznati gazdu , uz Titulu , kud ces vise . Pozdrav Pasa .Benkara21 je napisao/la:Čist kec u subotu, ide ananas-limeta na foliju.
Najboljih 11 bez doktora fudbala ne moze nikako...Arnelv52 je napisao/la:Bi l' ovo moglo igrat grupnu fazu Europa lige? Nešto me zanima pa sam na brzinu istražio da li bismo mogli od dolaska Tana sastaviti 11 plus klupu koja bi bila sposobna igrati grupne faze.
Sa ovom garniturom ljudi u upravi, Kallasi nebi bio tek tako lako odbacen.skoroalen je napisao/la:Najbolji desni bek u Tanovoj eri je po meni Kallasi. Samo je bio totalno zapostavljen onda, igrao prijateljske utakmice i sl. Al kako je znao nabacit, Hebib neće znat do kraja karijere.
Kallasi legenda , gledaj centarauta , Hebib moze sanjat ovakoZip je napisao/la:Sa ovom garniturom ljudi u upravi, Kallasi nebi bio tek tako lako odbacen.skoroalen je napisao/la:Najbolji desni bek u Tanovoj eri je po meni Kallasi. Samo je bio totalno zapostavljen onda, igrao prijateljske utakmice i sl. Al kako je znao nabacit, Hebib neće znat do kraja karijere.
Bar vjerujem da bi vise bio zasticen.. steta za njega i za nas...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, gh0stHZ, izdzezveubrazil, MaroonBjelave, Napapijri i 99 gostiju.