NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK TOŠK Tešanj
Sutra protiv nas prijateljska u našem kampu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Semir Sarajkic nam sudi u Mostaru, mislim da je to 50:50
Ima li neko informacije o najavljenoj posjeti iz saveza za danas u vezi uslova za odigravanje kup utakmice?
-
- Kontakt:
Da li ce navijaci iz Tesnja dolaziti u Mostar u subotu na tekmu?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Nece dolaziti busem organizovano. Ali autima ce doci 50-ak osobanekoIzMostara je napisao/la:Da li ce navijaci iz Tesnja dolaziti u Mostar u subotu na tekmu?
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Minimalne šanse da prodje nas stadion.nazalost.izgleda zenicaTZV123 je napisao/la:Ima li neko informacije o najavljenoj posjeti iz saveza za danas u vezi uslova za odigravanje kup utakmice?

Nazalost, tako se pise, mada je bilo uvjeravanja i politicara i ljudi iz kluba da ce to bit ok. Ne znam gdje je puklo, vidjet cemo ovih dana.HeliosIzDomzala je napisao/la:Minimalne šanse da prodje nas stadion.nazalost.izgleda zenicaTZV123 je napisao/la:Ima li neko informacije o najavljenoj posjeti iz saveza za danas u vezi uslova za odigravanje kup utakmice?
TŽV!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Volja je bila jbg, mnogo stvari izgleda treba a ovi neće progledati kroz prste. Široki je pristao zbog pritiska pojedinih tajkuna, al mislim da je ostalo odradio sa savezom i da nam zenica ne gine. Ovako su lafo ispali gospoda hoce u tesanj, a ovamo odradili...atomac123 je napisao/la:Nazalost, tako se pise, mada je bilo uvjeravanja i politicara i ljudi iz kluba da ce to bit ok. Ne znam gdje je puklo, vidjet cemo ovih dana.HeliosIzDomzala je napisao/la:Minimalne šanse da prodje nas stadion.nazalost.izgleda zenicaTZV123 je napisao/la:Ima li neko informacije o najavljenoj posjeti iz saveza za danas u vezi uslova za odigravanje kup utakmice?
Odakle vam ove info? Znaci nikakvi tajkuni i nikakav pritisak nije bio na Široki. A kamoli da odrađuje sa Savezom nesto. Tošk zvao, poslao dopis da se da suglasnost. Ista poslana nazad i ostalo je na Tošku i Savezu da riješe oće li se moć igrat ili ne. Široki je pristao jer jedino tako bi mogućnost igranja u Tešnju uopće postojala do sad i sve je na Tošku ostalo da riješi sa Savezom.HeliosIzDomzala je napisao/la: Volja je bila jbg, mnogo stvari izgleda treba a ovi neće progledati kroz prste. Široki je pristao zbog pritiska pojedinih tajkuna, al mislim da je ostalo odradio sa savezom i da nam zenica ne gine. Ovako su lafo ispali gospoda hoce u tesanj, a ovamo odradili...
Uvijek neke teorije zavjera imate.
It's better when it's live
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Me nebitno, nemamo uslove. Idemo dalje...hlive je napisao/la:Odakle vam ove info? Znaci nikakvi tajkuni i nikakav pritisak nije bio na Široki. A kamoli da odrađuje sa Savezom nesto. Tošk zvao, poslao dopis da se da suglasnost. Ista poslana nazad i ostalo je na Tošku i Savezu da riješe oće li se moć igrat ili ne. Široki je pristao jer jedino tako bi mogućnost igranja u Tešnju uopće postojala do sad i sve je na Tošku ostalo da riješi sa Savezom.HeliosIzDomzala je napisao/la: Volja je bila jbg, mnogo stvari izgleda treba a ovi neće progledati kroz prste. Široki je pristao zbog pritiska pojedinih tajkuna, al mislim da je ostalo odradio sa savezom i da nam zenica ne gine. Ovako su lafo ispali gospoda hoce u tesanj, a ovamo odradili...
Ne vjerujem ni ja da je u pitanju neka zavjera Sirokog, nidje veze. Nemamo uslove to je cinjenica, drugi je par carapa to sto su debilni uslovi koje ni pola klubova PL ne ispunjava pa opet dobije tu licencu. Plus sto je uopste u pitanju licenca PL, sto bi klub iz neke druge lige to uopste trazio. Al eto, pricekajmo konacnu odluku pa cemo onda diskutovat.hlive je napisao/la:Odakle vam ove info? Znaci nikakvi tajkuni i nikakav pritisak nije bio na Široki. A kamoli da odrađuje sa Savezom nesto. Tošk zvao, poslao dopis da se da suglasnost. Ista poslana nazad i ostalo je na Tošku i Savezu da riješe oće li se moć igrat ili ne. Široki je pristao jer jedino tako bi mogućnost igranja u Tešnju uopće postojala do sad i sve je na Tošku ostalo da riješi sa Savezom.HeliosIzDomzala je napisao/la: Volja je bila jbg, mnogo stvari izgleda treba a ovi neće progledati kroz prste. Široki je pristao zbog pritiska pojedinih tajkuna, al mislim da je ostalo odradio sa savezom i da nam zenica ne gine. Ovako su lafo ispali gospoda hoce u tesanj, a ovamo odradili...
TŽV!
Jeste li se dog s nekim iz udruzenja ugmr da dodjete malo ranije?
Doci cu da vas pogledam na BP protiv Sirokog. Kada pada utakmica ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Po meni uzvrat kupa treba isforsirati maksimalno. Jeste radni dan i sve to ali neka vide **** iz saveza da nismo neka ekipa sa livade iz tamo nekog sela. Gdje god se bude igralo treba "napuniti" kao Luke
-
- Kontakt:
Od danas moramo golmana trazit, Bosnjak jr očajan vec par utakmica, i danas te sje be kad se lomi utakmica.
Inače sve top, bolja utakmica dugo nije odigrana na terenima sirom BiH

Hoce on to tako, i proslu je isto radio. Nema veze, nije nam ovo bitno bilo.plavobijeliii je napisao/la:Od danas moramo golmana trazit, Bosnjak jr očajan vec par utakmica, i danas te sje be kad se lomi utakmica.
TŽV!
- ASD
- Kontakt:
Nisam uspio sve pohvatati, relativno sam se kasno prikljucio.
Kod gola Rastoke je Mujagic petom pruzio pas Sehicu ili Pavlovicu?
Kod gola Rastoke je Mujagic petom pruzio pas Sehicu ili Pavlovicu?
- josipmusa2
- Kontakt:
sreća pa ste se sklanjali Fajiću

Necemo valjda za plasticare igrat?josipmusa2 je napisao/la:sreća pa ste se sklanjali Fajiću![]()
![]()
TŽV!
- josipmusa2
- Kontakt:
Ma sarkastičan sam brate, fanastično ste igrali do sudijske nadoknade prvog. Nadam ste da ćete otrest plastiku, dovoljno ste snažniatomac123 je napisao/la:Necemo valjda za plasticare igrat?josipmusa2 je napisao/la:sreća pa ste se sklanjali Fajiću![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.