Zvjezdan Misimović

bosnas_
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la bosnas_ » 26 okt 2010, 21:32

Na tursku ligu se veoma tesko navici,polako,bice Miske opet onaj stari...U Turskoj se igra jako grub fudbal,ipak je on dosao iz jedne Bundeslige,valja se sad prilagoditi grubijanima.

adoBeca
Kontakt:

Post Postao/la adoBeca » 26 okt 2010, 23:26

bosnas_ je napisao/la:Na tursku ligu se veoma tesko navici,polako,bice Miske opet onaj stari...U Turskoj se igra jako grub fudbal,ipak je on dosao iz jedne Bundeslige,valja se sad prilagoditi grubijanima.
isto misljenje imam

bice miske u Martu onaj stari

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 okt 2010, 00:25

adoBeca je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Na tursku ligu se veoma tesko navici,polako,bice Miske opet onaj stari...U Turskoj se igra jako grub fudbal,ipak je on dosao iz jedne Bundeslige,valja se sad prilagoditi grubijanima.
isto misljenje imam

bice miske u Martu onaj stari
ako se ubrzo ne ''iščupa'' mogao bi vrlo lako na ljeto otići iz Galate samo se nadam da će odigrati narednih par tekmi barem u pola kako je to radio u WFL-u da se malo smire svi od medija,navijača pa i samog Misketa da se napuni samopouzdanjem. ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 okt 2010, 17:12

Fahrudin Omerović, trener Fenerbahčea nije bio razočaran nakon utakmice protiv Galatasaraja (0:0). Iako je njegov tim prije utakmice bio papirnati favorit, ipak su izabranici trenera Hađija uspjeli ostati neporaženi.

- Galata je u prvom poluemenu bila bolja. Djelovali su mnogo sigurnije na terenu. Međutim, mi smo u drugom dijelu pojačali ritam i imali nekoliko dobrih šansi, ali nismo uspjeli postići gol. Možda je i najrealnije što je došlo do podjele bodova.
- Izgleda da su čelnici Galate povukli pravi potez što su za trenera doveli Rumuna Hađija?

- On je njihova legenda. Došao je umjesto Rajkarda. U nezgodnom trenutku. Vidjet ćemo šta će napraviti u nastavku sezone.

Jeste li razgovarali sa Misimovićem?

- Ne. Dobro je igrao i dokazao klasu. Nije igrao iza špiceva, nego na lijevoj strani. Iz igre je izašao zbog taktičke zamisli trenera.

Ja sam i gledao prvo poluvrijeme dok je igrao Misimovic,i igrao je veoma dobro,zato me i cudilo zasto je zamjenjen u drugom poluvremenu,njegovim odlaksom Fenerbahce je preuzeo incijativu i umalo pobijedio Galatu!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 nov 2010, 14:49

Zvjezdan Misimovic je odigrao svih 90 minuta u domacoj pobjedi njegovog Galatasaraya..gledao sam utakmicu,bio je jako zapazen na terenu,dosta dobrih poteza...imao je i par sansi za gol! Mislim da ulazi u formu,sto je jako vazno,pogotovo za reprezentaciju!..

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 07 nov 2010, 19:42

Dali se miske vraca u bundes u januaru? prema kicker.de on je posudzeni igrac galati...
BLUE NATION.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 07 nov 2010, 20:40

Miske danas jos jedan poraz u dresu Galatasaraya..nazalost..tesko ce oni do druge pozicije i plasmana u ligu prvaka,a uskoro sele na svoj novi stadion,koji je jedan od najboljih ne samo u Turskoj nego i u Evropi!...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 nov 2010, 21:46

Ako Kicker to pise, moglo bi biti. Jer koliko znam Galat jos uvjek nije platila citav iznos za Misimovica.

No da li ga Wolfsburg misli vratiti, to je druga stvar. Misimovic je u zadnjem interview izjavio da Wolfsburg ima imidz "sivog misa". Na drugu stranu stari igrac Wolfsburga, Gentner koji je sad u Stuttgartu, je izjavio da je rokada Misimovic/Diego losa, jer Diego po njegovom misljenju nije adekvatna zamjena i da je Wolfsburg sad izgubio na kvalitetu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 nov 2010, 09:38

Principatus je napisao/la:Ako Kicker to pise, moglo bi biti. Jer koliko znam Galat jos uvjek nije platila citav iznos za Misimovica.

No da li ga Wolfsburg misli vratiti, to je druga stvar. Misimovic je u zadnjem interview izjavio da Wolfsburg ima imidz "sivog misa". Na drugu stranu stari igrac Wolfsburga, Gentner koji je sad u Stuttgartu, je izjavio da je rokada Misimovic/Diego losa, jer Diego po njegovom misljenju nije adekvatna zamjena i da je Wolfsburg sad izgubio na kvalitetu.
nesto se kuha tu jarane, miske se vraca u bundes 100%, dali u Wolf ili u Schalke 04 to cemo vidjeti za 2 mjeseca...
BLUE NATION.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 10 nov 2010, 21:54

Koliko sam upratio, noćas Miske nije igrao u kupu :? Doduše, moguće da griješim, sjeo sam da gledam ovu tekmu ali kad sam vidio da ne igra odustao sam, fkt mi Turci nisu zanimljivi ako nema naših. Prebacivao sam ponekad, nisam upratio da je ušao.

Komentatori na TVSA spominju da je imao neki incident na zadnjoj utakmici, tj. da je nakon izmjene otišao pravo u svlačionicu i time navukao bijes navijača Galate :roll: Očito da nešto ne štima sa Misketom, na stranu što već dugo nije ništa kvalitetno odigrao ali njegovo ponašanje zabrinjava - kako u klubovima, gdje mu očito ništa ne odgovara, tako i u reprezentaciji, gdje se ponaša prilično indolentno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 11 nov 2010, 13:02

NoName je napisao/la:Koliko sam upratio, noćas Miske nije igrao u kupu :? Doduše, moguće da griješim, sjeo sam da gledam ovu tekmu ali kad sam vidio da ne igra odustao sam, fkt mi Turci nisu zanimljivi ako nema naših. Prebacivao sam ponekad, nisam upratio da je ušao.

Komentatori na TVSA spominju da je imao neki incident na zadnjoj utakmici, tj. da je nakon izmjene otišao pravo u svlačionicu i time navukao bijes navijača Galate :roll: Očito da nešto ne štima sa Misketom, na stranu što već dugo nije ništa kvalitetno odigrao ali njegovo ponašanje zabrinjava - kako u klubovima, gdje mu očito ništa ne odgovara, tako i u reprezentaciji, gdje se ponaša prilično indolentno.
Ma ode on nazad u Bundes, Schalke ili Wolf nece ga zaobici.. neznam sto je uopste isao u galatu, al moza i pare rade svoj posao...
BLUE NATION.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 11 nov 2010, 14:18

turci su poznati po tome sto cesto znaju da dugovlace oko isplate dugova. dobro ce biti misimovicu ako tamo uopste dobije i placu na vrijeme, poznat je ciganluk tamo.. sjecam se samo prije par godina kako je recimo trabzonspor dugovao jednom strancu koji je igrao tamo preko €1.8 mio.
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 nov 2010, 19:44

Misimovic protiv Manise usao u 64. minuti sa klupe,kod rezultata 0:1 za Manisu,jos kasnije povecali vodstvo na 0:2...ne ide dobro ni Misimovicu ni Galatasarayu :(
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 nov 2010, 19:50

Dylan Dog je napisao/la:Misimovic protiv Manise usao u 64. minuti sa klupe,kod rezultata 0:1 za Manisu,jos kasnije povecali vodstvo na 0:2...ne ide dobro ni Misimovicu ni Galatasarayu :(
Moze se Miske polako za penzije spremati. Pa koji mu je qrac. po terenu se vuce ko moja macka kojoj sam slomio zadnji trap sinoc autom. Ako neode kod Magatha,on je propao.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 nov 2010, 20:20

Dylan Dog je napisao/la:Misimovic protiv Manise usao u 64. minuti sa klupe,kod rezultata 0:1 za Manisu,jos kasnije povecali vodstvo na 0:2...ne ide dobro ni Misimovicu ni Galatasarayu :(
Hadzi je pod pritiskom navijaca,zato je evo drugu utakmicu zaredom na klupi Misimovic kojeg ne vole navijaci..na otvaranju impozantnog stadiona su porazeni 0:2...ova sezona za Galatu je propala,a ulozili su ogroman novac..steta,Misimovicu je najbolje da se vrati nazad u Njemacku!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 nov 2010, 20:24

Velika je razlika izmedju Turskog i Njemackog nogometa, a Misimovicu je izuzetno prijalo igranje na Njemackom tlu, pa stoga i ne cudi ovako losa forma i spora adaptacija na Tursku ligu. Ja sam ubijedjen da ce on proigrati, samo je pitanje vremena kada ce to biti, a uz to je prijeko potrebno strpljenje kako uprave kluba tako i navijaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 nov 2010, 20:27

Ma koji q je iso u galatu..pored elana i arde da igra :roll: :roll: jasta ce...

a i odavno je u losoj formi ako cemo posteno....kao i vecina nasih reprezentativaca,pogotovo je to vidljivo u nacionalnom dresu :| :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 nov 2010, 20:30

Ma da im igra Zidane, ne vrijedi kad je Hagi trener. Covjek ima gore rezultate od Susica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 nov 2010, 11:37

Cartman je napisao/la:Ma da im igra Zidane, ne vrijedi kad je Hagi trener. Covjek ima gore rezultate od Susica.
nevjerujem da moze imati gore rezultate od susica !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 16 nov 2010, 16:45

Cartman je napisao/la:Ma da im igra Zidane, ne vrijedi kad je Hagi trener. Covjek ima gore rezultate od Susica.
Hagi je tek dosao prije 2 kola,a losi rezultati su od pocetka sezone zato su smijenuli trenera.
RIP SALE VILENJAK

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.