Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Momak ima kompleks prema Real Madridu...nesto je zavidan i raduje se svakom kiksu 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Znaci , ne mogu vjerovat da si ovo napisaoDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ako budete vako igrali tesko vam na nou campu ima petarda da pukne
Svakakvih likova iz ckapi izaslo , Boze sacuvaj
Čovječe igraju protiv trećeligaša ne protiv Barcelone pa se izvlačiš što ne igra 3-4 standardna igrača.boom.dll je napisao/la:
Pa sta krst te **** ... gledas jednu tekmu
3 zadnje tekme : 6-1 , 4-1 , 6-1 .. u lp razlika 5-0 ... u ligi 22-4
i ti tu sad nesta seres
igro momo , granero , benzema , leon , albiol .. likovi koji na klupi sjede inace
**** vas murcia
Inače me ne zanima taj politički projekt ali danas me obori na kladionici pa sam čak pogledao utakmicu. Žali Bože..Los_Blanos2 je napisao/la:Momak ima kompleks prema Real Madridu...nesto je zavidan i raduje se svakom kiksu
...što je više lome to je volim jače...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ma joj malo šale nisma misli ovo ozb sta se odma udaraš.boom.dll je napisao/la:Znaci , ne mogu vjerovat da si ovo napisaoDAVID VILLA 7' je napisao/la:Ako budete vako igrali tesko vam na nou campu ima petarda da pukne![]()
Svakakvih likova iz ckapi izaslo , Boze sacuvaj
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Bas ste glupi vi koji komentirate protiv Reala 
Ja gore vec naveo da su igrali ljudi koji su ove sezone igrali od nula do 60 minuta, pogotovo od veznog reda pa prema napadu koji je najvazniji dio za postizanje golova.
Imamo 3 pobjede u LP, 5 postignutih, nijedan primljen gol, gol razlika u domacoj ligi 22:4 i prvi smo na tabeli, kao i u Ligi Prvaka. Jedno je imati najjaci vezni red i najjaci napad, a drugo je imati Granera, Moma, Canalesa, Pedra Leona i Benzemu. Ah Boze dragi
Uostalom, sta se zalite, Real ce proci dalje, uzvrat se igra u Madridu, ko vam je kriv sto idete u kladionicu ulozite marku na 15 parova a koeficijenti ne prelaze 1.20 hahaha
Ja gore vec naveo da su igrali ljudi koji su ove sezone igrali od nula do 60 minuta, pogotovo od veznog reda pa prema napadu koji je najvazniji dio za postizanje golova.
Imamo 3 pobjede u LP, 5 postignutih, nijedan primljen gol, gol razlika u domacoj ligi 22:4 i prvi smo na tabeli, kao i u Ligi Prvaka. Jedno je imati najjaci vezni red i najjaci napad, a drugo je imati Granera, Moma, Canalesa, Pedra Leona i Benzemu. Ah Boze dragi
Uostalom, sta se zalite, Real ce proci dalje, uzvrat se igra u Madridu, ko vam je kriv sto idete u kladionicu ulozite marku na 15 parova a koeficijenti ne prelaze 1.20 hahaha
izmjesanost , neuigranost ... igralu su 3-4 standardna ... 7 ih nije igralo kume ... kasnije uslijacky09 je napisao/la:Čovječe igraju protiv trećeligaša ne protiv Barcelone pa se izvlačiš što ne igra 3-4 standardna igrača.boom.dll je napisao/la:
Pa sta krst te **** ... gledas jednu tekmu
3 zadnje tekme : 6-1 , 4-1 , 6-1 .. u lp razlika 5-0 ... u ligi 22-4
i ti tu sad nesta seres
igro momo , granero , benzema , leon , albiol .. likovi koji na klupi sjede inace
**** vas murcia
- Los_Blanos2
- Kontakt:

C.Ronaldo i u Murciji meta lasera tokom izvodjenja slobodnih udaraca dokle vise
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Momo ne može prismrdit onoj trojici Lassu,Xabiu i Khediri.Benz hitno ga prodat
i ovi iz odbrane ok,ali nisu imali nekog posla
Granero mi se prošle sezone nije svidio,a ni ove ne ide baš najbolje i da Leon je samo dostojna zamjena Di Mariji
Ali opet bolje nego prošle sezone napredujemo
Šalu na stranu kad im sad Oezila,Mariju,Marcela i Higuaina izvede na Bernabeu ovi neće znat gdje su
I još jedna stvar ipak vidi se neiskustvo Canalesa nekako ga steže ime Reala,a Oezil i Marcelo puno falili za Pipitu da ne govorim
EDIT:Očekujem sutra konkurs ko želi Benzemu dajemo mu 35 miliona
Granero mi se prošle sezone nije svidio,a ni ove ne ide baš najbolje i da Leon je samo dostojna zamjena Di Mariji
Ali opet bolje nego prošle sezone napredujemo
Šalu na stranu kad im sad Oezila,Mariju,Marcela i Higuaina izvede na Bernabeu ovi neće znat gdje su
I još jedna stvar ipak vidi se neiskustvo Canalesa nekako ga steže ime Reala,a Oezil i Marcelo puno falili za Pipitu da ne govorim
EDIT:Očekujem sutra konkurs ko želi Benzemu dajemo mu 35 miliona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ae bola prati košarku...jacky09 je napisao/la:Kakvim B sastavom. Ne provaljuj se, prvo provjeri pa onda piši nešto.Toxicity je napisao/la:Ajde sad ste se tu našli javljat kad Real igra s B sastavom, što niste spominjali zadnje 4 utakmice reala kad su postigli 18 golova.. Znate žugat samo..
Jes, vazda su pucale petarde na Nou Campu..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
danas je morinho izjavio da ces kazniti sviju koji se ne budu zalagali protiv ovih ćikova, bas da vidim hoce li svoje ispuniti!!
Ima koga i kaznit, Momu, Panjzemu, Arbelou, Granera, Albiola... sve one koji ne igraju za prvi tim.meskalin je napisao/la:danas je morinho izjavio da ces kazniti sviju koji se ne budu zalagali protiv ovih ćikova, bas da vidim hoce li svoje ispuniti!!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Nece on kazniti nikoga, poslije utakmice je otvoreno rekao: "Moji igraci su igrali dobro, htio sam ih vidjeti kako se trude, dali su sve od sebe, zasluzili smo da pobijedimo"... i na kraju je jos dodao: "Prolazimo dalje"meskalin je napisao/la:danas je morinho izjavio da ces kazniti sviju koji se ne budu zalagali protiv ovih ćikova, bas da vidim hoce li svoje ispuniti!!
Opet niste mogli dobit treceligasa 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Marca

Benzema propustio svoju "zadnju" sansu- inace danas je tacno godina dana kad je Marca u naslovnici pisalo Vete Ya, Odlazi Pellegrini poraz od Alcor..u kupu

Benzema propustio svoju "zadnju" sansu- inace danas je tacno godina dana kad je Marca u naslovnici pisalo Vete Ya, Odlazi Pellegrini poraz od Alcor..u kupu
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Ovom Benzemi je moral 0 nakon ovakih komentara a i igara kakve pruža...
Real Madrid
Real Madrid
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Benzema - Čovjek kojeg su francuski mediji pretvorili u većeg igrača od Henryja, a istina je totalno suprotna. Ovaj Benzema se ne može naći u prilici, a o postizanju gola da i ne govorim. Mislim da postoji realna mogućnost da se ovaj čovjek od januara nađe u dresu nekog drugog kluba, a da Real dovede nekog ko zaslužuje nositi dres kraljevskog kluba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Benzema je igracina , ali njegov problem kao i kod brojnih igraca prije njeg je to sto ne moze doci do izrazaja od konkurencije .
Monolog je napisao/la:Benzema - Čovjek kojeg su francuski mediji pretvorili u većeg igrača od Henryja, a istina je totalno suprotna. Ovaj Benzema se ne može naći u prilici, a o postizanju gola da i ne govorim. Mislim da postoji realna mogućnost da se ovaj čovjek od januara nađe u dresu nekog drugog kluba, a da Real dovede nekog ko zaslužuje nositi dres kraljevskog kluba.
Ama nisu njega trebali francuski mediji uzdizat, svi smo znali ko je Benzema prije nego što je došao u Real, pa čovjek je trpao golove u Lyonu, kako u ligi tako i u LP.. Al eto, očito mu ne godi ovaj stil igre gdje nije glavni
Real Madrid
Real Madrid
- -Paja
- Kontakt:
Prica o njima kao da su neki iz kadeta Reala pa da se podsjetimo samo njih cetvorica placeni su 87 miliona euraBrnjoo je napisao/la:Bas ste glupi vi koji komentirate protiv Reala
Sta ti je smisao za biznis
Dio Arsenala
Inače za Real je 11 mjesec ubjedljivo najteži mjesec:
7.11. Real Madrid - Atletico Madrid
14.11. Sporting Gijon - Real Madrid
21.11. Real Madrid - Athletic
28.11. Barcelona - Real Madrid
Sto se Benzeme tice lik je igracina nezz sta se desava njemu u Realu mislim da bi za njega najpametnije bilo da ode u neki drugi klub
7.11. Real Madrid - Atletico Madrid
14.11. Sporting Gijon - Real Madrid
21.11. Real Madrid - Athletic
28.11. Barcelona - Real Madrid
Sto se Benzeme tice lik je igracina nezz sta se desava njemu u Realu mislim da bi za njega najpametnije bilo da ode u neki drugi klub

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 27 okt 2010, 12:10, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.