Defanzivno najjaci backcourt u ligi slijedece sezone.

Svasta si pisao o nasem rasporedu. Gledajuci ostatak konkurencije nije nam ni los. Veceras pobjeda pod mora nje.NEZALAGANJE je napisao/la:Prosle sezone Murray najbolji PG u ligi po RPMu,a ove White.
Defanzivno najjaci backcourt u ligi slijedece sezone.![]()
Pa jesam.Nema tu po imenu jakih ekipa ili sa dobrim rekordom,izuzev DEN i to na b2bu,ali mnogi od njih igraju dobro.CHA se bori za PO i bice tesko pobijediti.CLE igra dobro,WSH igra dobro.Ja sam,iskreno,racunao poraze veceras,DEN i jedna od WSH i CLE u gostima.Mig_Mig je napisao/la:Svasta si pisao o nasem rasporedu. Gledajuci ostatak konkurencije nije nam ni los. Veceras pobjeda pod mora nje.NEZALAGANJE je napisao/la:Prosle sezone Murray najbolji PG u ligi po RPMu,a ove White.
Sve kontam, nekako cemo. Gledao sam i ostale konkurente, ima dosta medjusobnih duela plus teskih utakmica. Bice svega.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa jesam.Nema tu po imenu jakih ekipa ili sa dobrim rekordom,izuzev DEN i to na b2bu,ali mnogi od njih igraju dobro.CHA se bori za PO i bice tesko pobijediti.CLE igra dobro,WSH igra dobro.Ja sam,iskreno,racunao poraze veceras,DEN i jedna od WSH i CLE u gostima.Mig_Mig je napisao/la:Svasta si pisao o nasem rasporedu. Gledajuci ostatak konkurencije nije nam ni los. Veceras pobjeda pod mora nje.NEZALAGANJE je napisao/la:Prosle sezone Murray najbolji PG u ligi po RPMu,a ove White.
ovo se ne propusta,spurse sam gledao vecinom radi njega,apsolutno jedan od najmagicniji igraca koje sam gledao.NEZALAGANJE je napisao/la:Veceras se povlaci Manuov dres,cime i on zvanicno odlazi u legendu.![]()
Ceremonija je najavljena poslije tekme sa CLE i bez dileme ce biti jako,jako emotivna.Manu je srce cijelog San Antonia.
NEZALAGANJE je napisao/la:Samo neki podaci o Manuu:
Eight players in history with an Olympic gold medal and 4+ NBA championships:
Manu Ginobili (only non-American)
Michael Jordan
Scottie Pippen
Shaquille O’Neal
Kobe Bryant
Magic Johnson
K.C. Jones
Bill Russell
Manu Ginobili is the NBA’s all-time leader in the Playoffs off the bench: Points.Rebounds,Assists,Steals,Three-pointers,Field Goals,Free Throws
Manu Ginobili has the best winning percentage in NBA history - .721 - amongst all players who played at least 1,000 games.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.