Nehajcajte niposto, bolji smo kad je na stadionu 3-4 miljeMortemHz je napisao/la:Hajcajte raju za sutra
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo mala ispravka. Milenkovic je igro lijevog beka, stopera najvise i zadnjeg veznog nekadPitaristok je napisao/la:Milenkovic Ninoslav je naj jaci desni bek koji je u poslije ratnoj historiji kluba igrao za Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Možemo li sutra dobacit do petocifrenog broja?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Pitaristok
- Kontakt:
u pravu si, zakleo bih se da je igro desno...Stroj1946 je napisao/la:Samo mala ispravka. Milenkovic je igro lijevog beka, stopera najvise i zadnjeg veznog nekadPitaristok je napisao/la:Milenkovic Ninoslav je naj jaci desni bek koji je u poslije ratnoj historiji kluba igrao za Sarajevo
Ma sutra sve uslove imamo da dobacimo do petocifrenog broja.Lijepo vrijeme ,nocni termin prvi smo na tabeli,pobjeda donosi titulu.Ja ne vidim razlog ako smo navijači Sarajeva da sutra ne budemo ne Koševu.BordoSarajevo je napisao/la:Možemo li sutra dobacit do petocifrenog broja?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Neka svako povede sa sobom bar 2 osobe sutra.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- HzHercegovac
- Kontakt:
Bilo bi golemo sutra ih otresti aBD. Nadam se pozitivnom rezultatu 
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne donosi..amypitar je napisao/la:Ma sutra sve uslove imamo da dobacimo do petocifrenog broja.Lijepo vrijeme ,nocni termin prvi smo na tabeli,pobjeda donosi titulu.Ja ne vidim razlog ako smo navijači Sarajeva da sutra ne budemo ne Koševu.BordoSarajevo je napisao/la:Možemo li sutra dobacit do petocifrenog broja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eventualni poraz bi donio izvjesna talasanja, pobjeda bi znacila titulu definitivno.MortemHz je napisao/la:Ma ne donosi..
ZZ
Da nije stoper pa hajdPitaristok je napisao/la:Milenkovic Ninoslav je naj jaci desni bek koji je u poslije ratnoj historiji kluba igrao za Sarajevo
Mislim da je cak lijevog beka u repci igrao, dobar centarsut Nino imao...vidjeti njega u sarajevu I Lazica sad je otprilike tu negdje, odskakao bas po kvaliteti...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 29 mar 2019, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- HzHercegovac
- Kontakt:
Samo ♥ na teren i biće dobro
, pobjeda nije titula ali jeste korak od 7 milja prema njoj.
♥1946♥
http://clanstvo.fksarajevo.ba/?fbclid= ... aBKVa00Q78
kako ovo mocno izgleda
kako ovo mocno izgleda
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima još mnogo da se igra!moj uzor-S.G je napisao/la:Eventualni poraz bi donio izvjesna talasanja, pobjeda bi znacila titulu definitivno.MortemHz je napisao/la:Ma ne donosi..
Moramo iz utakmice u utakmicu ići..
benko21 je napisao/la:http://clanstvo.fksarajevo.ba/?fbclid= ... aBKVa00Q78
kako ovo mocno izgleda
Napravit ću ti ja istu ako ti treba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, mi smo pristali na upit Sloge. Savezu nije problem tako da se mi pitamo, mislim da bi ovo trebalo biti uskoro zvanično.miky_hz je napisao/la:Fudbalski klub Sloga Gornje Crnjelovo zatražio je pomjeranje termina prve utakmice polufinala Kupa BiH.
Sloga se u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine sastaje sa liderom bh. šampionata, ekipom Sarajeva, a rukovodstvo kluba iz Gornjeg Crnjelova zatražilo je od Saveza da se prva polufinalna utakmica koja je trebala biti odigrana 03. aprila. 2019. godine pomjeri za sedam dana kasnije, odnosno 10. april. 2019. godine.
Razlog zbog kojeg se Sloga odlučila na ovaj zahtjev jeste uakmica 21. kola Prve lige RS-a koju Sloga treba odigrati 03. aprila, odnosno, tačno na isti dan kada je predviđeno igranje prve utakmice polufinala Kupa BiH.
Iz Sloge su poručili da je Sarajevo saglasno sa promjenom termina, tako da odluka ostaje samo na Nogometnom savezu BiH.
Matematički ne,al 12 bodova prednosti je golemo.moj uzor-S.G je napisao/la:Eventualni poraz bi donio izvjesna talasanja, pobjeda bi znacila titulu definitivno.MortemHz je napisao/la:Ma ne donosi..
Osim listice nema jačih utakmica na Koševu,a na strani će se neki bod uzeti,stim da idemo zadnje kolo Gosku gdje će do tad biti sve jasno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Puno sam se ja puta opekao, dok ne bude završena utakmica sa GOŠK-om ja neću biti miran sve i da imamo 15 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.amypitar je napisao/la:
Matematički ne,al 12 bodova prednosti je golemo.moj uzor-S.G je napisao/la:Eventualni poraz bi donio izvjesna talasanja, pobjeda bi znacila titulu definitivno.MortemHz je napisao/la:Ma ne donosi..
Osim listice nema jačih utakmica na Koševu,a na strani će se neki bod uzeti,stim da idemo zadnje kolo Gosku gdje će do tad biti sve jasno.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
BRAVObenko21 je napisao/la:http://clanstvo.fksarajevo.ba/?fbclid= ... aBKVa00Q78
kako ovo mocno izgleda
Dijaspora evo bujrum uclanite se u svetinju. Nema izgovora
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pisao sam o ovom.Znaci dobre informacije su bilebenko21 je napisao/la:http://clanstvo.fksarajevo.ba/?fbclid= ... aBKVa00Q78
kako ovo mocno izgleda
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta si ba ti pisaoAdo76 je napisao/la:Pisao sam o ovom.Znaci dobre informacije su bilebenko21 je napisao/la:http://clanstvo.fksarajevo.ba/?fbclid= ... aBKVa00Q78
kako ovo mocno izgleda
Trenutno korisnika/ca: kupus army, SHZ82 i 24 gosta.