Ja kreno u Sa i čekam vidim lik kupus ubacuje u Kantićacoelho41 je napisao/la:Ne seri Helćo. Uostalom ko je putovo bilo kojom drugom aviokompanijom a da nisu ovi naši AirBosniaSerbiaMacedonia, zna da Wizz-air i jeste u nivou Kantić turistika.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:Ja kreno u Sa i čekam vidim lik kupus ubacuje u Kantićacoelho41 je napisao/la:Ne seri Helćo. Uostalom ko je putovo bilo kojom drugom aviokompanijom a da nisu ovi naši AirBosniaSerbiaMacedonia, zna da Wizz-air i jeste u nivou Kantić turistika.Koji **** će ti vrećica kupusa

- Fantasista
- Kontakt:
Ode smederevac za Pasau 
Kolika li je doplata za smederevca. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pa ja mislim 2KM ko i za sve ostalo, samo moraš imat ljude koji će ga utovarit i istovarit
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta nam je nasa borba dalaSaurman je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
migranti za cenera ko euroexpress, nosit ce ti ga od autobusne do kucnog pragacoelho41 je napisao/la:pa ja mislim 2KM ko i za sve ostalo, samo moraš imat ljude koji će ga utovarit i istovarit
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Fantasista
- Kontakt:
Sta je tu cudno. Ja ih poznajem kamaru koji imaju fax a rade za 6 joja ili ne rade nikako. Ekonomija, pravo i slicno.
Sto neko rece, to je zato sto zavrsavaju one neke faxove samo da bi se rodbina mogla falit da si zavrsio fax. Neke fakultete srusit i na tom mjestu napravit Bingo il Robot veca bi korist bila.
15.10.2013.
- ASD
- Kontakt:
Od svega u drzavi, obrazovanje je u najvecem haosu.Kaunas je napisao/la:Sto neko rece, to je zato sto zavrsavaju one neke faxove samo da bi se rodbina mogla falit da si zavrsio fax. Neke fakultete srusit i na tom mjestu napravit Bingo il Robot veca bi korist bila.
A i ne cudi kada su profesori najveci uhljebi u drzavi koji samo sto nisu zaratili zbog broja casova.
Kod nas u Tuzli otvorili privatni Univerzitet na drugom spratu Robota, 20 odsjeka imajuKaunas je napisao/la:Sto neko rece, to je zato sto zavrsavaju one neke faxove samo da bi se rodbina mogla falit da si zavrsio fax. Neke fakultete srusit i na tom mjestu napravit Bingo il Robot veca bi korist bila.
- Fantasista
- Kontakt:
Tu je i onaj coban Gutic nesto zavrsio ako se ne varam.
Otkrili su i nekog cetalja da je predavao na Kalosu a ratni zlocinac
Otkrili su i nekog cetalja da je predavao na Kalosu a ratni zlocinac
E ovi drugi što ne rade ništa, neće valjati ni kad dobiju posao za koji su se školovali.Fantasista je napisao/la:Sta je tu cudno. Ja ih poznajem kamaru koji imaju fax a rade za 6 joja ili ne rade nikako. Ekonomija, pravo i slicno.
Goran MartinovićPenaltiky je napisao/la: Naravno, Izeta NANIĆA, Gorana Martinovića i ostačoh Tuzlaka, Nanić nije Tuzčak al je Nanić.
OŠ Albin Herljević
OŠ Jusuf Jakupović
OŠ Mijo Kerošević Guja
OŠ Džemal Mandžić
Dodat škole Gorana Martinovića, Ilije Jurišića, Hajrudina Mešića, Izeta Nanića, naravnoOŠ Tabut Brigade
Takođe izmjestiti ulicu Alije Izetbegovića gore kod deponije. Ulici vratiti stari naziv
Asteriks je napisao/la:Ulica Stjepana II Kotromanica...
Batonova ulica, ul. kralja Agrona....
Ulica Marka Vege, pa onda npr. u Tuzli ulica Sefika Beslagica (oca proucavanja stecaka), zatim za cijelu BiH ulica Cire Truhelke...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
U Zenici ima zanimljivih naziva, Bulevar Kulina bana, Bulevar Kralja Tvrtka I, Kotromanjića, Sandzačka, Srpska mahala, Zmaja od Bosne, Ivana Gundulića, Zije Dizdarevića, Dr. A. Goldbergera, Aska Borića, Fra G. Martića, Fra Ivana Jukića, Dr.Cire Truhelke i jedan od meni dražih naziva Bistua Nuova, staro Rimsko naselje,.
VolimTz je napisao/la:Goran MartinovićPenaltiky je napisao/la: Naravno, Izeta NANIĆA, Gorana Martinovića i ostačoh Tuzlaka, Nanić nije Tuzčak al je Nanić.
OŠ Albin Herljević
OŠ Jusuf Jakupović
OŠ Mijo Kerošević Guja
OŠ Džemal Mandžić
Dodat škole Gorana Martinovića, Ilije Jurišića, Hajrudina Mešića, Izeta Nanića, naravnoOŠ Tabut Brigade
Takođe izmjestiti ulicu Alije Izetbegovića gore kod deponije. Ulici vratiti stari naziv, dalo bi se dogovoriti samo da ima volje. Danas sam nešto gledao čini mi se da Hajrudin Mešić nema ulice u Tuzli. Ulica Mehdina Hodžića je u Planama, što je i logično, s obzirom da je i živio dole.
Asteriks je napisao/la:Ulica Stjepana II Kotromanica...
Batonova ulica, ul. kralja Agrona....
Ulica Marka Vege, pa onda npr. u Tuzli ulica Sefika Beslagica (oca proucavanja stecaka), zatim za cijelu BiH ulica Cire Truhelke...![]()
![]()

Jel te sramota
gledaj helce i neta na sest kartica, jesi se to u telekomu uhljebio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lijevo BHT, Desno mtel, valja pregurat 8 sati svaki danharden je napisao/la:gledaj helce i neta na sest kartica, jesi se to u telekomu uhljebio
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.